Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

BILDIRCIN KEKLİK KAFESİ -
3 KATLI OTAMATİK SULUKLU KAFESİM 250 TL YE SATILIKTIR.SAFKAN OLMAK ŞARTIYLA SÜS TAVUKLARIYLA TAKAS DÜŞÜNÜLEBİLİR.🔒 Üyelere Özel

BILDIRCIN KEKLİK KAFESİ -
3 KATLI OTAMATİK SULUKLU KAFESİM 250 TL YE SATILIKTIR.SAFKAN OLMAK ŞARTIYLA SÜS TAVUKLARIYLA TAKAS DÜŞÜNÜLEBİLİR.🔒 Üyelere Özel

keklik civcivi ve palazı -
1 haftalık keklik civcivi 10tl 40 günlük keklik civcivi 20tl ömer doğan istanbul 🔒 Üyelere Özel dişi erkek ayrımı yapılır.

keklik civcivi ve palazı -
1 haftalık keklik civcivi 10tl 40 günlük keklik civcivi 20tl ömer doğan istanbul 🔒 Üyelere Özel dişi erkek ayrımı yapılır.

SATILIK SİNCAP -
İKİ TANE YAVRU SİNCABIMI SATIYORUM FİYATI 100TL 🔒 Üyelere Özel

SATILIK SİNCAP -

SATILIK SİNCAP -

SATILIK SİNCAP -

SÜS TAVUKLARI CİVCİVLERİ........................ -

ELİMDE SAF IRK ÖZENLE BESLENMİŞ SÜS TAVUKLARI CİVCİVLERİ BULUNUR.1 İLE 10 GÜNLÜK CİVCİVLER VARDIR.FAZLALIK OLANLARI SATIYORUM. FAİT 10 TL HER İLE GÖNDERİM YAPABİLİRZ. Ayrıca 30-45 günlük brahmalar da var onların fiatı 25 tl. TEL:🔒 Üyelere Özel MSN:🔒 Üyelere Özel

NOT:AYRICA RESİMLERİ DİGER İLANLARDA GÖREBİLİRSİNİZ YADA RESİM GÖNDEREBİLİRİM İSTEYENE.SELAMLAR

ELİMDE SAF IRK ÖZENLE BESLENMİŞ SÜS TAVUKLARI CİVCİVLERİ BULUNUR.1 İLE 10 GÜNLÜK CİVCİVLER VARDIR.FAZLALIK OLANLARI SATIYORUM. FAİT 10 TL HER İLE GÖNDERİM YAPABİLİRZ. Ayrıca 30-45 günlük brahmalar da var onların fiatı 25 tl. TEL:🔒 Üyelere Özel MSN:🔒 Üyelere Özel

NOT:AYRICA RESİMLERİ DİGER İLANLARDA GÖREBİLİRSİNİZ YADA RESİM GÖNDEREBİLİRİM İSTEYENE.SELAMLAR

Satılık 400 adet yumurtacı ırk civciv -
Tanesi 3 TL den tüm illere yollama imkanım var istanbul içi elden teslimat yada gelip yerinde görüp kendiniz seçe bilirsiniz diğer illere haftada 1 gün gönderim var tüm illere gönderimimiz 20 tl otobüs ücreti karşılığıdır istenildiği takdirde referans verilir Dişi erkek ayrımı yapılmadığı için civcivler karışıktır.yerinden almak isteyenler için yerim Kamiloba Büyükçekmece İstanbuldadır daha detaylı bilgi için Lütfen 🔒 Üyelere Özel dan irtibat kurunuz

YEMEKLİK YUMURTA SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR... -
İRTİBAT İÇİN LÜTFEN : 🔒 Üyelere Özel NOLU NUMARAYI ARAYINIZ.

DENİZLİ HOROZU TAVUĞU CİVCİVİ YUMURTASI DENİZLİDEN -
DENİZLİ HOROZU MEMLEKETİNDEN ALINIR DİLEDİĞİNİZ ZAMAN EKLEYIN MSN MI VE HOROZLARIMIN SESINI DINLEYIN VE SONRA KARAR VERIN AYRICA HOROZ ILE ILGILI ALTA VERILMIS BILGILERI DE TAKIP EDEBILIRSINIZ DILEDIGINIZ RENKTE DİLEDİĞİNİZ ADETTE HOROZ TAVUK CİVCİV VE YUMURTA SİPARİŞLERİNİZ BEKLEMETEYİZ AYRICA DİLEDİĞİNİZ TAKTIRDE REFERANS VEREBILIRIM HERKEZE İYİ GUNLER DILERIM DAHA DETAYLI BİLGİ İCİN İRTİBATA GECİNİZ mailto:🔒 Üyelere Özel tel no: 0-🔒 Üyelere Özel BOL EVCİLLER...

SÜS TAVUKLARI CİVCİVLERİ BULUNUR -
ELİMDE SAF IRK ÖZENLE BESLENMİŞ SÜS TAVUKLARI CİVCİVLERİ BULUNUR.1 İLE 10 GÜNLÜK CİVCİVLER VARDIR.FAZLALIK OLANLARI SATIYORUM. FAİT 10 TL HER İLE GÖNDERİM YAPABİLİRZ. TEL:🔒 Üyelere Özel MSN:🔒 Üyelere Özel

TAKAS!!! -
elimde bulunan 2 dişi 1 erkek kafkas sülünü ve damızlık erkek kınalı keklikleri habeş veya fizan cinsi süs tavuklarıyla takas etmek istiyorum ilgili arkadaşlara duyrulur irtibat için tel 🔒 Üyelere Özel afyon

Satılık Keklik ve Bıldırcın civcivleri -
Yeni Keklik civcivlerim 14.5.2010 tarihinde çıkacaktır..Kekliklerin Tane satış Fiyatı 10tl olarak Satışa çıkmıştır. Bunun yanısıra Bir hafta evvel çıkmış olan 30 adet bıldırcınlarımız da Tenesi 1.50 tl olarak hesaplanmıştır.(Not:civcivlerim uzun yola dayanamayacağından yerinde teslim edilir) İlgilenenler için: İrtibat Tel:0212 541 76 46 Cep Tel:🔒 Üyelere Özel

DAMIZLIK KINALI KEKLİK -
ELİMDE 40 ADET DAMIZLIK KEKLİK MEVCUTTUR TEL KAFESTE OLDUKLARI VE ŞU AN ÇİFTLEŞTİKLERİ İÇİN TÜYLERİ BOZUK AMA YUMURTLAR DURUMDALAR 2 DİŞİ 1 ERKEK YADA 3 DİŞİ 1 ERKEK ŞEKLİNDE SATILIKTIR TANE FİYATI 40 TL DİR 🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel

DAMIZLIK KINALI KEKLİK -
ELİMDE 40 ADET DAMIZLIK KEKLİK MEVCUTTUR TEL KAFESTE OLDUKLARI VE ŞU AN ÇİFTLEŞTİKLERİ İÇİN TÜYLERİ BOZUK AMA YUMURTLAR DURUMDALAR 2 DİŞİ 1 ERKEK YADA 3 DİŞİ 1 ERKEK ŞEKLİNDE SATILIKTIR TANE FİYATI 40 TL DİR 🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel

DAMIZLIK KINALI KEKLİK -