Kendi çiftliğimizde ürettiğimiz Jumbo cinsi Bıldırcınlarımızı satışa çıkarttık ister yumurta isterseniz günlük civciv veya yetişkin bıldırcınlarımız mevcuttur isteyen bana
🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan ulaşabilir
yer balıkesir merkez (isterseniz yerinde görebilirsiniz)
Kendi çiftliğimizde ürettiğimiz Jumbo cinsi Bıldırcınlarımızı satışa çıkarttık ister yumurta isterseniz günlük civciv veya yetişkin bıldırcınlarımız mevcuttur isteyen bana
🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan ulaşabilir
yer balıkesir merkez (isterseniz yerinde görebilirsiniz)
arkadaşlar elimde 4 adet orjinal cüce koşin horoz mevcuttur isteyen arkadaşlara uygun fiyata vereceğim elden teslim alınması tercihimdir haycanlar düzcededir
🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar elimde 4 adet orjinal cüce koşin horoz mevcuttur isteyen arkadaşlara uygun fiyata vereceğim elden teslim alınması tercihimdir haycanlar düzcededir
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
İskitlerdeki kuş pazarı şikayetler ve düzensizliği nedeni ile belediye tarafından kapatılmıştır, KENDİ CABAMIZLA izin aldığımız RESMİ KUŞ PAZARI AŞAĞIDAKİ ADRESTE DEVAM EDECEKTİR, tüm kuş severleri bekliyoruz pazar günleri, ayrıca pazarın içerisinde kiralık boş kümeslerimiz vardır, güvenilirliği olup referns verebilecek arkdşlara pazar içerisindeki üretim hanelerden kiralayabilriz. ( fiyatlar uygundur )
Pazar yenimahalle belediyesi desteği ile açılacaktır bilgilerinize.
her türlü bilgi için çekinmeden arayabilrsiniz.
Yücel : 🔒 Üyelere Özel
pazar adresi : VATAN CADDESİ NO : 133 AŞAĞI YAHYALAR ( EVCİL HAYVAN PARKI ). ONKOLOJİ HASTANESİNE YAKIN.
İskitlerdeki kuş pazarı şikayetler ve düzensizliği nedeni ile belediye tarafından kapatılmıştır, KENDİ CABAMIZLA izin aldığımız RESMİ KUŞ PAZARI AŞAĞIDAKİ ADRESTE DEVAM EDECEKTİR, tüm kuş severleri bekliyoruz pazar günleri, ayrıca pazarın içerisinde kiralık boş kümeslerimiz vardır, güvenilirliği olup referns verebilecek arkdşlara pazar içerisindeki üretim hanelerden kiralayabilriz. ( fiyatlar uygundur )
Pazar yenimahalle belediyesi desteği ile açılacaktır bilgilerinize.
her türlü bilgi için çekinmeden arayabilrsiniz.
Yücel : 🔒 Üyelere Özel
pazar adresi : VATAN CADDESİ NO : 133 AŞAĞI YAHYALAR ( EVCİL HAYVAN PARKI ). ONKOLOJİ HASTANESİNE YAKIN.
arkadaşlar hepsievcil sitesi yöneticilerine bana karşı,yawlakoz rumuzlu üyenin yapmış olduğu hakaret ve saldırılara daha fazla seyirci kalmayıp üyeliğini sonlandırdıkları için huzurunuzda çok teşekkür ederim.sonunda onlarda kim haklı kim haksız gördü ve onu siteden attılar.ancak göreceksiniz en kısa zamanda bu şahıs başka bir nikle tekrar siteye üye olup bana saldırılarına devam edecektir.tekrar site yöneticilerine teşekkürler.
SELÇUK KARAKUŞ
İŞTE SİTENİN ONU BURDAN ATMA SEBEBİ;
🔒 Üyelere Özel
Forum Yetkilisi
0 Mesaj Gönderilme Tarihi : 19.07.2010 12:34:50
--------------------------------------------------------------------------------
.....ne kadar yalancı yüzsüz bir insansın sen sende hiçmi karakter yok hiçmi utanma yok ....
Yukarıdaki ifade nedeni ile yawlakoz kullanıcı adlı uye sistem dışına çıkarılmıştır.
🔒 Üyelere Özel `da tartışmaları kişiselleştirip / hakaret boyutuna ulaşturan üyelerin hesapları süresiz kapatılmaktadır.
Saygılarımızla,
🔒 Üyelere Özel