Diğer Evcil Forumları

Hamster

İZMİR den albino gonzales yavruları 2 haftalıklar (resimli) -

Yavrular su an 2 haftalıklar. Tam 5 tane dogum yapti.Hepsi pembeyaz ve kırmızı parlak gözlü.Gayet sagliklilar elden beslenmeye alisiklar.  Su an evde toplam 7 adet gonzales oldugu icin bu minikleri yaklasik 2 hafta sonra vermek istiyorum. Cunku 1 aylikken annelerinden ayrilabiliyorlar.

Gayet evciller.Hiç evden cikmadilar ev ortamında yumurta ,peynir, ekmek, corn flakesle gayet iyi besleniyorlar :).. ısırma huylari yok.

Bana mail, msn veya telefon ile ulasirsaniz ve kesin olarak istiyorsanız size ayırırım. haziran sonunda izmirde bir yerde bulusup verebilirm. Tanesini 10 YTL olarak düsünüyorum.  Tesekkürler...

İLETİŞİM: 🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

Resimleri:

Miniklerden 2 tanesi...

İlk dogduklarinda...

Mİniklerden 1 tanesi...

Buda anneleri...

Yavrular su an 2 haftalıklar. Tam 5 tane dogum yapti.Hepsi pembeyaz ve kırmızı parlak gözlü.Gayet sagliklilar elden beslenmeye alisiklar.  Su an evde toplam 7 adet gonzales oldugu icin bu minikleri yaklasik 2 hafta sonra vermek istiyorum. Cunku 1 aylikken annelerinden ayrilabiliyorlar.

Gayet evciller.Hiç evden cikmadilar ev ortamında yumurta ,peynir, ekmek, corn flakesle gayet iyi besleniyorlar :).. ısırma huylari yok.

Bana mail, msn veya telefon ile ulasirsaniz ve kesin olarak istiyorsanız size ayırırım. haziran sonunda izmirde bir yerde bulusup verebilirm. Tanesini 10 YTL olarak düsünüyorum.  Tesekkürler...

🔒 Üyelere Özel

Resimleri:

Miniklerden 2 tanesi...

İlk dogduklarinda...

Mİniklerden 1 tanesi...

Buda anneleri...

🔒 Üyelere Özel

Resimleri:

Miniklerden 2 tanesi...

İlk dogduklarinda...

Mİniklerden 1 tanesi...

Buda anneleri...

🔒 Üyelere Özel

Resimleri:

Miniklerden 2 tanesi...

İlk dogduklarinda...

Mİniklerden 1 tanesi...

Buda anneleri...

5 ytl satılık gonişş ankara -
arkadaşlar gonzales yavruları var 5 ytl den tanesini vericem toplu alımlarda deişiklik olabilir ve oturma yerine gore eve teslim edebilirim. 🔒 Üyelere Özel mail adresim lutfen burdan ulaşın msn e pek bakamıyorum...

amaze lütfen bana ulaşırmısın -
selamlar amaze lütfen bana ulaşırmısın dikkatini çekmnin başka yolunu bulamadım bir problemim var ve yardım edebileceğini düşündüm ayrıca vereceğin kafeslerden birine çok ihtiyacm var hayvanlarım doğum yaptı ve baba yavruları yiyor bu yuzden ayırmak zorunda kaldım ek bir kafes olsa ii olurdu istanbuldayım nerden istersen alabilirim kafesi msn :🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

amaze lütfen bana ulaşırmısın -
selamlar amaze lütfen bana ulaşırmısın dikkatini çekmnin başka yolunu bulamadım bir problemim var ve yardım edebileceğini düşündüm ayrıca vereceğin kafeslerden birine çok ihtiyacm var hayvanlarım doğum yaptı ve baba yavruları yiyor bu yuzden ayırmak zorunda kaldım ek bir kafes olsa ii olurdu istanbuldayım nerden istersen alabilirim kafesi msn :🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

hamster almak istiyorum(+kafes olabilir)K.MARAŞ -
merhaba arkadaslar.. uzun zamandır bır arkadas arıyordum kendıme..kedı,tavsan derken sonunda hamstera karar verdım..gereken bılgılerı ogrendım bır cok yerden..oncelıkle kafes temın edıcem,acıl olrak.fakat bulunduğum sehırdekı petshoplarda hamster satılmıyor.yardımcı olursanız sevınırım.hamsterla beraber kafeste alabılırım..

hamster almak istiyorum(+kafes olabilir)K.MARAŞ -
merhaba arkadaslar.. uzun zamandır bır arkadas arıyordum kendıme..kedı,tavsan derken sonunda hamstera karar verdım..gereken bılgılerı ogrendım bır cok yerden..oncelıkle kafes temın edıcem,acıl olrak.fakat bulunduğum sehırdekı petshoplarda hamster satılmıyor.yardımcı olursanız sevınırım.hamsterla beraber kafeste alabılırım..

müthiş sevimli gonzales yavruları -
merhabalar çok sevimli 20 günlük beyaz renk 3 adet dişi gonzales yavrusu var elimde hepsini evcilleştirdim:)insana alışıklar ısırma huyları yok ayrıca adet küçük kardeşler var annelerini emiyolar daha onları 2 hafta sonra verebilirim ilgilenenler lütfen mesaj atsın çok cüzzi bir ücret talep ediyorum msn 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ankara istanbul a verebilirim

müthiş sevimli gonzales yavruları -
merhabalar çok sevimli 20 günlük beyaz renk 3 adet dişi gonzales yavrusu var elimde hepsini evcilleştirdim:)insana alışıklar ısırma huyları yok ayrıca adet küçük kardeşler var annelerini emiyolar daha onları 2 hafta sonra verebilirim ilgilenenler lütfen mesaj atsın çok cüzzi bir ücret talep ediyorum msn 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ankara istanbul a verebilirim

hamster ve yuvası -
evimde hamster bakmak istiyorum. bakamayacak durumda olan varsa bana devredebilir.

Kafesiyle birlikte satılık gonzalesler/Ankara -
Bir adet kafes, bir çift gonzales anne-baba, 3 adet 25 günlük yavru ve yeni doğan 5 adet yavru(hepsi yaşarsa tabi) 2 adet suluk, 2 adet çark(biri metal) yemlik, 4 adet kemirme taşı(2 si hiç kullanılmadı) elimizde epey yetecek özel koku yapmayan talaş, elimizde kalan biraz yemle birlikte yuva arıyoruz... Bize yaklaşık 150 ytl ye mal oldular ama aldığımızda 2 gonzi vardı şimdiyse büyük olarak toplam 5 adetler bilginiz olsun. Ankara`dan ilgilenen arkadaşlara duyrulur. Fİyatı 70 ytl dir.. cep: 🔒 Üyelere Özel

Kafesiyle birlikte satılık gonzalesler/Ankara -
Bir adet kafes, bir çift gonzales anne-baba, 3 adet 25 günlük yavru ve yeni doğan 5 adet yavru(hepsi yaşarsa tabi) 2 adet suluk, 2 adet çark(biri metal) yemlik, 4 adet kemirme taşı(2 si hiç kullanılmadı) elimizde epey yetecek özel koku yapmayan talaş, elimizde kalan biraz yemle birlikte yuva arıyoruz... Bize yaklaşık 150 ytl ye mal oldular ama aldığımızda 2 gonzi vardı şimdiyse büyük olarak toplam 5 adetler bilginiz olsun. Ankara`dan ilgilenen arkadaşlara duyrulur. Fİyatı 70 ytl dir.. cep: 🔒 Üyelere Özel

KAFESİYLE BİRLİKTE SATILIK GONZALESLER... -
BİR ADET KAFES İKİ ADET ANNE-BABA GONZALES, 3 ADET 20 GÜNLÜK YAVRU GONZALES VE YENİ DOĞAN (1 GÜNLÜK) 5 ADET GONZALES, İKİ ÇARK, İKİ SULUK, EVİN İÇİNDE GEZMESİ İÇİN TOP, ELİMİZDEKİ TALAŞLARLA BİRLİKTE TOPLAM 75 YTL YE VERİYORUZ.. ANKARA`DAN ALICI ARKADAŞLARIN CEVAPLARINI BEKLİYORUZ... (ALIŞ FİYATIMIZ BİZE 150 YTL NİN ÜZERİNDEYDİ VE Bİ AY DOLMADI HENÜZ HERŞEY YEPYENİ BİLGİNİZ OLSUN) CEP: 🔒 Üyelere Özel

Kimseden cevap yok mu? -
Merhabalar Ginepig arıyorum ama kimseden ses yok hiç kimse bilmiyor mu nerede bulabilirim??? Tesekkür ederim Barış

Kimseden cevap yok mu? -
Merhabalar Ginepig arıyorum ama kimseden ses yok hiç kimse bilmiyor mu nerede bulabilirim??? Tesekkür ederim Barış

Gonzales Kafesi Hakkında.. -
merhaba.. gonzales kafesinde kedi kumu kullanılırmı?.. talaş veya taş yerine?..

GinePig arıyorum/Bursa -
Herkese merhaba, Bursada yaşıyorum ve ginepig almak istiyorum ancak hiçbir yerde bulamadım. Sağlıklı olması herşeyden önemli benim için. Eger varsa uzun tüylüsü tercihimdir. Ginepig konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Mail aracılığıyla ulaşmak isteyenler lütfen 🔒 Üyelere Özel a mail atın. Saygılar Barış Eğinli

mutlu son -
eveet haftalarca bekleme ve ikna yeteneğimin doruğuna ulaşmasından sonra bugün (2 haziran) bir hamsterim oldu :)) cinsi gonzales , bembeyaz ,kırmızı gözlü bi erkek. habitrail mini kafesinde çok mutlu olacağını düşünüyorum. haydi hayırlısı :))