Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

mutlu son

eveet haftalarca bekleme ve ikna yeteneğimin doruğuna ulaşmasından sonra bugün (2 haziran) bir hamsterim oldu :)) cinsi gonzales , bembeyaz ,kırmızı gözlü bi erkek. habitrail mini kafesinde çok mutlu olacağını düşünüyorum. haydi hayırlısı :))

img

pelusse

18 yıl 1 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

biraz fazla temizleniyo sanki . bi sorun mu varki .ama çok talaşa buluyo kendini ondandır heralde

img

pelusse

ÖZEL MESAJ

ya bide hamsterlar belli yere tuvaletlerini yapar diye okumuştum ama benimki her yere yapıyo . (geleli 3 gün oldu) sonradan mı alışır??? yediği temizlendiği tuvaletini yaptığı yer hep aynı yerler

img

pelusse

ÖZEL MESAJ

bide benim hamsterim bugün elime çıktı bişey farkettim kafese elimi her uzatıp onun yanına götürüşümde parmak uçlarımı yalıyo yada onun gibi bişey yapıyo . nedenki ??

img

pelusse

ÖZEL MESAJ

evet tuvaletini belli bir yere yapar seninki daha yeni oldugundandir bence benim zillimde 2 gün bir kaç yere yapti ama sonra alisti.umarim seninkide alisir :)

img

hate

18 yıl 1 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hamster lar ördeklerden sonra en çok dışkılayan hayvanlardır =) o tuvaletten bahsedilen idrardır. kokuları ile bir bölgeyi işarteler ve orayı sahipenirler. eğer bir yuvası ya da tuvaleti varsa bir süre sonra sürekli oraya çişini yapmaya başlar. ancak kapalı bir yer yoksa bir köşeye gidip işini görür. ancak dediğim gibi eline aldığında bile büyük olanı salabilir yeri ve zamanı hiç belli olmaz. kafesi fazla temizleme, sonra yuvasına yabancılaşır 10 gün ya da 2 haftada bir temizleyebilirsin. gonzalezlerine ve sana mutluluklar...

img

mr_dildo

18 yıl 1 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya zaten gonziler belirli bi yere yapmazlar boş buldukları heryere yapıolar o yüzden aldığınız yerde sölemişlerdir haftada bi pisliğini temizliyeceksiniz diolar vala bana dediler :)

img

asli_asli

17 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ