Merhaba arkadaşlar...
Bugün bir hamster aldım. Bu konuda biraz araştırma yaptım.
Yaklaşık 1,5 saatlik bir yolculuktan sonra kafesine yerleştridim.
Bir miktar yem, suluğuna su ve tabana talaş serdim.
Geldikten hemen sonra oldukça sinirliydi. Kafese koymak için elime almak istediğimde çığlık atarak elimi ısırdı.(Önemli bir ısırık değil)
Biraz zorlanmadan sonra herhangi bir yerini incitmeden kafese bıraktım. Kafesin bir köşesinden bayağı bir tırmanıp bana doğru kısık bir tonda çığlık attı ve kendini olduğu gibi yere bıraktı. Yaklaşık 20 cm den talaş serili kafes zeminine düştü.
Ardından 5-6 saat civarı uyudu. Bu sırada kafesine ve yeni ortama alışsın diye hafif aydınlatılmış loş ortamda ailemden de sessiz olmalarını isteyerek herhangi bir şey yapmadan bekledim.
Az önce uyandı ve afallayarak sağa sola çarparak yürümeye başladı. Karın bölgesinde bir miktar dışkı olduğunu ve bu dışkıların vücuduna yapışmış olduğu için bu şekilde yürüdüğünü düşünüp elime alıp dikkatlice temizledim. Bu sırada herhangi bir saldırgan tavrı olmaksızın kendisine yapılan muameleden memnunmuşcasına uslu uslu bekledi.
Temizlikten sonra yeniden kafese koydum ve bekledim ama aynı şekilde afallayarak yürümesi devam etti ve halende ediyor. Sanki bir yere gitmek istiyor ama bir türlü gidemiyor gibi bir hali var.
Şimdi de bir köşede yattı ve uyudu.
Tüm bunlara ek olarak henüz su içmedi. Yem yemedi. Çarka binmedi. Dışkısı ne cıvık ne de katıydı.
Şimdi söz sırası sizde yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler...
Sevgiler...
Merhaba arkadaşlar...
Bugün bir hamster aldım. Bu konuda biraz araştırma yaptım.
Yaklaşık 1,5 saatlik bir yolculuktan sonra kafesine yerleştridim.
Bir miktar yem, suluğuna su ve tabana talaş serdim.
Geldikten hemen sonra oldukça sinirliydi. Kafese koymak için elime almak istediğimde çığlık atarak elimi ısırdı.(Önemli bir ısırık değil)
Biraz zorlanmadan sonra herhangi bir yerini incitmeden kafese bıraktım. Kafesin bir köşesinden bayağı bir tırmanıp bana doğru kısık bir tonda çığlık attı ve kendini olduğu gibi yere bıraktı. Yaklaşık 20 cm den talaş serili kafes zeminine düştü.
Ardından 5-6 saat civarı uyudu. Bu sırada kafesine ve yeni ortama alışsın diye hafif aydınlatılmış loş ortamda ailemden de sessiz olmalarını isteyerek herhangi bir şey yapmadan bekledim.
Az önce uyandı ve afallayarak sağa sola çarparak yürümeye başladı. Karın bölgesinde bir miktar dışkı olduğunu ve bu dışkıların vücuduna yapışmış olduğu için bu şekilde yürüdüğünü düşünüp elime alıp dikkatlice temizledim. Bu sırada herhangi bir saldırgan tavrı olmaksızın kendisine yapılan muameleden memnunmuşcasına uslu uslu bekledi.
Temizlikten sonra yeniden kafese koydum ve bekledim ama aynı şekilde afallayarak yürümesi devam etti ve halende ediyor. Sanki bir yere gitmek istiyor ama bir türlü gidemiyor gibi bir hali var.
Şimdi de bir köşede yattı ve uyudu.
Tüm bunlara ek olarak henüz su içmedi. Yem yemedi. Çarka binmedi. Dışkısı ne cıvık ne de katıydı.
Şimdi söz sırası sizde yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler...
Sevgiler...
mrb. ark. ben erdem son zmnlarda baktıım sıtelerde we edındıım bılgılerle bır hamster hastası olduumu annadım cok sewıorm onları.Olay su ben Ç.kale Gelıboluda oturuorm burda hamster yok.Ç.kale merkeze gıtmem lazım fakat oda olmaz.Bana hamster werbılcek yada satabılcek bı kısı war mı lutfenn ama lutfenn:(
arkadaşlar hemstırımın sağ gözü güneş ışığında baktığımda beyaz gözüküyor gölgede iken normal sol gözü normal ışıkta ve gölgede kırmızı nedeni nedir lütfen yardım edin ne zamandır böyle bilmiyorum buradaki arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine yanlızca gövdesini yıkadım ve kurutmak için balkonda güneşin altında tutuyordum gözünü gördüm şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
hemstırım 1 yaşına gelmek üzere ve dişi onu çiftleştirmek zorundamıyım? Daha önceki erkekti 1,5 yaşındayken kalp krizi geçirip öldü.Çifleşmedikleinde ömürlerinin kısaldığı doğrumu?
hemstırım 1 yaşına gelmek üzere ve dişi onu çiftleştirmek zorundamıyım? Daha önceki erkekti 1,5 yaşındayken kalp krizi geçirip öldü.Çifleşmedikleinde ömürlerinin kısaldığı doğrumu?
arkadaşlar izmirde oturuyorum yaklaşık 4 aylık dişi bir golden ım var yaruları eşit paylaşabilir veya yavru istemiyorsanız tamamını alabilirim ilgilenen arkadaşlarımı cevap yazmaları için bekliyorum
arkadaşlar edirnede hamster arıyoru bir dişi 1 erkek kafes + diğer malzemelerle birlikte ilk defa bakıcam mümkünse fiyat makul olsun yada bedava verebilecek arkadaşlar varsa msn adresim 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkür ederim tercihim gonzalesler iyi günler
35-25-15 akvaryum, witte mollen 400gr yem, witte mollen 800gr talaş, İmac 120ml suluk ve süt kahve rengi 1 aylık dişi gonzalesimi ev halkı tiksinmekten vazgeçmediği için satıyorum. akşam 6 dan sonra açabilirim.ankara eryamandayım 🔒 Üyelere Özel
fiyat:30 YTL
35-25-15 akvaryum, witte mollen 400gr yem, witte mollen 800gr talaş, İmac 120ml suluk ve süt kahve rengi 1 aylık dişi gonzalesimi ev halkı tiksinmekten vazgeçmediği için satıyorum. akşam 6 dan sonra açabilirim.ankara eryamandayım 🔒 Üyelere Özel
fiyat:30 YTL
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.