Diğer Evcil Forumları > Hamster
gonzales beslemek istiyorum
gonzales beslemek istiyorum bakımı zormu öğrenmek istiyorum
gonzales besleyenlerden rica ediyorum bunu besleyen birinden öğrenebilirim ancak..
neden kimse mesajıma cevap yazmıyo çokmu zor bakmak öğrenmek istiyorum
şimdi şöyle söyliim cnm bakması zor dıe bıse yok hatta bakması en kolay haywanlardan bırı..bende ıstıorm hamster orendıım kdrı ıle koku yapmıo yanıı yuwasını 1tane bakıcaksan haftada bır temızlemen lazımm.Eer temızlemezsn koku yapar.Çok sewımlı cok ewcıl bır haywan.İlklerde bıraz tedırgın oluomus sonradan alısıo we oda sende bırbırınızde ayrılamıosnz.En guzelı hamsterını cıftlestrmk.Çok heycan we mutllk wercı bısey sanırsam.Daha baska hmn hmn herseı yerler cok tatlı,tuzlu fln wrmmk sartı ılee:)yannız sanırm sen gonzalesı sormussun ben genel olarak annattm ama gonzalese gelıncee..Gonzales beslemesı cok gzl cok eglencelı bıse bende gonzales almaı dusunuodm fakat ark. tawsıesı syrıan almam gonzalesler cok ısırıomus hmn hmn hepsı ısırırmıs.Syrıanlar bole dııl ama.Meselaa gonzaleslerın en gzl yonu cıftlı yasatabılmek.Syrıanlarıda sadece cıftlestrrkn bı araya getırıosn.Bole ıstee bakımıı cok gzl eglencelı bıse snn + yapman gereken hıc bıse yok alırsan eer.Onnla coook ıı bı wakıt gecıreceını sanıorm:)
cevap yazdığın için teşekkür ederim.. ısırmasından ne olabilirki küçücük ağzı var zaten :D ama almak istiyorum çok sevimliler
ya tabi o minicikj ağızında sivri dört dişi var ama sen alda oysun ellerini yanlış anlama bn de snn gibi düşünüp hata yaptım şimdi alıştıramıyorum gonzales al bnce tecrüben olur çok bilgin olsada tecrübe olmayınca olmuyo bn ce önce syrian al daha kolay balışıyo bir bakmasını öğren gonzales de alırsın
a bu arada bn gonzales alma dicektim eksik yazmışım kusra bakma
yok ya bn yanlış yazmısım syrian al diceme gonzales al demişim kusra bakma