Diğer Evcil Forumları

Hamster

Ankara`dan satilik yavru syrian -
2 yetiskin ,subat basinda dogan 5 adet yavru gonzalesim satiliktir.ankaradan ilgilenenler:🔒 Üyelere Özel

arkadaşlar acele hemster arıyorum -
arkadaşlar acele hemster arıyorum sevgililer gününde sevgilime vericem istanbul ümraniye taraflarında olan veya gelebilicek olan birisi varsa hemsterına talibim. arkadaşlar satmak isteyen arkadaşlar msn adresimi eklesin. veya cevap yazsın. 🔒 Üyelere Özel

Acil hamster almak istiyorum.... -
Arkadaşlar ist. ikitelli`ye yakında oturup hamster satan biri varsa benimle hemen irtibata geçebilir mi?? lütfen acil lazım.... msn: 🔒 Üyelere Özel

hamster yavrusu için yardım !!! -
arkadaşlar hamsterım 2 doğum yaptı birinde 4 yavru oldu hepsi öldü anne hamster hepsini yedi. 2.doğumda ise 5 yavru oldu 4 u öldu diğerinide 2 haftalıkken ayırdım oda ayırdıktan 3 gun sonra öldü. yemek olarak ne vermek lazım ve yenı doğmuş hamsterı ne zamn anneden ayırmak lazım çünkü 1 hafta içinde yemeye başlıyor yavrularını yardımlarınız için teşekkürler isteyen 🔒 Üyelere Özel a mail atabilirler

satılık syrian hamster -
elimde 3 haftalık 7 tane ve 2 haftalık 6 tane hamster yavrum var isteyenlere satabilirim ama 1 aylık olmalarını beklemeniz gerekiyor. :) ilgilenenler için 🔒 Üyelere Özel teşekkürler.

satılık syrian hamster -
elimde 3 haftalık 7 tane ve 2 haftalık 6 tane hamster yavrum var isteyenlere satabilirim ama 1 aylık olmalarını beklemeniz gerekiyor. :) ilgilenenler için 🔒 Üyelere Özel teşekkürler.

satılık syrian hamster -

3 yada 4 aylık dişi hamster arıyorum. -
3 yada 4 aylık dişi hamster arıyorum, vermek isteyenler lütfen cevap yazsınlar izmirden olması tercihimdir

satılık ev hamsterları -
çok sağlıklılar çok şirinler alıcak olanlar msn sini bıraksın ben onlarla iltibata geçerim(karar kesindir kapanma durumu yok)teşekkürler

satılık ev hamsterları -
çok sağlıklılar çok şirinler alıcak olanlar msn sini bıraksın ben onlarla iltibata geçerim(karar kesindir kapanma durumu yok)teşekkürler

satılık ev hamsterları -

satılık ev hamsterları -

satılık ev hamsterları -

satılık ev hamsterları -

satılık ev hamsterları -

satılık ev hamsterları -

Hamster Cinsleri Hakkında Açıklamalar -
Genelde suçu petshopa atıyorum.Çünkü insan sattığı hayvanın nasıl bir şey ve özelliklerini bilmeli.Hamster`lerin çok ırkı vardır.Bunlardan belli başlı ve bizim kullandığımız cinsleri şunlar:Rus Hamsteri , Çin Hamsteri , Roborovski(Türkiye`de pek yok) , Avrupa Hamsteri ve Suriye Hamsteri.Roborovski Rus ve Avrupa Hamsteri Dwarf Hamster cinsine üyedirler.Gonzales`te Dwarf`lara verilen bilimsel bir isimdir.Yani sadece Gonzales diye bir ırk yoktur.Gonzales Türkiye`de genelde Avrupa Hamster`lerine verilen bir isimdir.(Neden bilinmiyor.)Hatta bazı cahil petshop`lar Hamster`leri /Gonzales ve Hamster/ olarak ayırıyorlar.Avrupa Hamster`leri ve Ruslar Gonzales diye bir hayvan.(Artık ne hikmet bilinmiyor.)Diğerleride Hamster oluyormuş.Bunlar saçma yalanlardır.Böyle bir şey yoktur.Asıl gerçek yukarıda başta anlattığım gibidir.Bilmeyen petshoplarıda uyaralım lütfen.

Hamster Cinsleri Hakkında Açıklamalar -
Genelde suçu petshopa atıyorum.Çünkü insan sattığı hayvanın nasıl bir şey ve özelliklerini bilmeli.Hamster`lerin çok ırkı vardır.Bunlardan belli başlı ve bizim kullandığımız cinsleri şunlar:Rus Hamsteri , Çin Hamsteri , Roborovski(Türkiye`de pek yok) , Avrupa Hamsteri ve Suriye Hamsteri.Roborovski Rus ve Avrupa Hamsteri Dwarf Hamster cinsine üyedirler.Gonzales`te Dwarf`lara verilen bilimsel bir isimdir.Yani sadece Gonzales diye bir ırk yoktur.Gonzales Türkiye`de genelde Avrupa Hamster`lerine verilen bir isimdir.(Neden bilinmiyor.)Hatta bazı cahil petshop`lar Hamster`leri /Gonzales ve Hamster/ olarak ayırıyorlar.Avrupa Hamster`leri ve Ruslar Gonzales diye bir hayvan.(Artık ne hikmet bilinmiyor.)Diğerleride Hamster oluyormuş.Bunlar saçma yalanlardır.Böyle bir şey yoktur.Asıl gerçek yukarıda başta anlattığım gibidir.Bilmeyen petshoplarıda uyaralım lütfen.

Hamster Cinsiyet Ayrımı -
Dişi Hamster 🔒 Üyelere Özel Erkek Hamster 🔒 Üyelere Özel Yukarda görüldüğü gibidir ayrılıkları.Bunun dışında sorularınız olursa sorabilirsinizi.

hamster kafesi arıyorum(izmir) -
3 4 hamster sığacak kadar 35 liralık güzel bir kafes arıyorum aksesuarda olsun