50*30*20 ebatlarında akvaryum
1 pıranha 10 cm
3 japon 5-6 cm (piranhaya yem)
1 vatus 8-9 cm
1 ısıtıcı
1 motor
balıklara uzun süre yetecek kadar yem
akvaryum içi süsü ve kumu
toplam sadece 40 ytl tek fiyat
ankara yenimahalledeyim
🔒 Üyelere Özel
50*30*20 ebatlarında akvaryum
1 pıranha 10 cm
3 japon 5-6 cm (piranhaya yem)
1 vatus 8-9 cm
1 ısıtıcı
1 motor
balıklara uzun süre yetecek kadar yem
akvaryum içi süsü ve kumu
toplam sadece 40 ytl tek fiyat
ankara yenimahalledeyim
🔒 Üyelere Özel
üniversiteye baslamam nedeniyle emektar akvaryumumu satıyorum akvaryum + motor + ısıtıcı + kum + 1piranha + 1vatus + 3 tane japon balıgı(piranha için yem)fiyat 40 ytl bence uygun 🔒 Üyelere Özel mail adresim
65x35x20 lik akvaryum temiz, ısıtıcı, 2 adet yavruluk, zemin için taş ve ayrıca kaya, ot falan... 35 milyon siz yabancı deeeelsiniz 30 a olur :D (ankara) 🔒 Üyelere Özel
DÜZ CAM SEHPALI
65*40*30 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :165 YTL
80*42*30 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :185 YTL
90*42*30 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :195 YTL
100*42*30 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :205 YTL
LÜKS DÜZ SEHPALI
80*50*40 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :245 YTL
90*50*40 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :265 YTL
100*50*40 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :285 YTL
130*50*40 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :445 YTL
İSTENİLEN ÖLÇÜLERDE MOBİLYALI VE MOBİLYASIZ AKVARYUM YAPILIR.....
İRTİBAT İÇİN : 🔒 Üyelere Özel
E-mail : 🔒 Üyelere Özel
masası: profil demir üstü mobilya kaplama,88*45 ölçülerde masa
tringle tank: 75*44*35 ebatlarında
akvaryum:80*40*50
takasta yapılır.145*55*80 ölçülerinde akvaryumla takas edilir
fiyatı:150 ytl
mail adresi:🔒 Üyelere Özel
tel: 🔒 Üyelere Özel
masası: profil demir üstü mobilya kaplama,88*45 ölçülerde masa
tringle tank: 75*44*35 ebatlarında
akvaryum:80*40*50
takasta yapılır.145*55*80 ölçülerinde akvaryumla takas edilir
fiyatı:150 ytl
mail adresi:🔒 Üyelere Özel
tel: 🔒 Üyelere Özel
Üretimde kullandığım,ve halen kullanmaya devam ettiğim uzunluk:175cm,en:40cm,yükseklik:50cm boyutlarndaki 8mm kalınlığımdaki 2 adet akvaryumu metel prrofilden sehbası ile birlikte 200.-YTL'' ye satyorum.Akvaryumlar faaldir.İsteyenlere malzemelerinide satabilirim.Yerim Güngören / istanbul''da. Almak isteyen arkadaşların akvaryumları yerinden alması gerekmekte.İlgilenen arkadaşlar mail gönderebilir.Saygılarımla...
mail:🔒 Üyelere Özel
Üretimde kullandığım,ve halen kullanmaya devam ettiğim uzunluk:175cm,en:40cm,yükseklik:50cm boyutlarndaki 8mm kalınlığımdaki 2 adet akvaryumu metel prrofilden sehbası ile birlikte 200.-YTL'' ye satyorum.Akvaryumlar faaldir.İsteyenlere malzemelerinide satabilirim.Yerim Güngören / istanbul''da. Almak isteyen arkadaşların akvaryumları yerinden alması gerekmekte.İlgilenen arkadaşlar mail gönderebilir.Saygılarımla...
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.