arkadaşlar akvaryumumu satıyorum 6mm camdan yapılmış kapağı(alüminyum) ve silikonları siyah renkte ölçüleri boy100 en 35 yükseklik 55 ışık sistemi mevcuttur kapağa anahtar yerleştirdim ordan ışığı açıp kapatabiliyorsunuz ve kapakla ışık arasındada cam var su buharı ışık sistemine zarar vermiyor daha 20 günlük sıfır sayılacak akvaryum.içinde 100w 2 adet resun marka otomatik ısıtıcı,arka fon resmi,2 adet derece,boyu marka çift çıkışlı hava motoru,yeteri kadar hortumu ve hava taşları iki adet testi bir adet delikleri olan kaya.yeşil markasını bilmiyorum hava motoru alt tarafı kapatacak kadar dere kumu midye kırıgı ve 1cm büyüklüğündeki salyangoz kabuklarından oluşan kum var.balıklar ise 15-20 adet 2,5-3 cm büyüklüğünde mavi imparator ve 15-20 adet damızlık adayı mavi imparator.fiyat belirlemedim arkadaşlar ama akvaryumu işini bırakıyorum makul bir fiyata hepsini vereceğim.resimleri vardır.maillerinizi 🔒 Üyelere Özel adresine gönderiniz
arkadaşlar akvaryumumu satıyorum 6mm camdan yapılmış kapağı(alüminyum) ve silikonları siyah renkte ölçüleri boy100 en 35 yükseklik 55 ışık sistemi mevcuttur kapağa anahtar yerleştirdim ordan ışığı açıp kapatabiliyorsunuz ve kapakla ışık arasındada cam var su buharı ışık sistemine zarar vermiyor daha 20 günlük sıfır sayılacak akvaryum.içinde 100w 2 adet resun marka otomatik ısıtıcı,arka fon resmi,2 adet derece,boyu marka çift çıkışlı hava motoru,yeteri kadar hortumu ve hava taşları iki adet testi bir adet delikleri olan kaya.yeşil markasını bilmiyorum hava motoru alt tarafı kapatacak kadar dere kumu midye kırıgı ve 1cm büyüklüğündeki salyangoz kabuklarından oluşan kum var.balıklar ise 15-20 adet 2,5-3 cm büyüklüğünde mavi imparator ve 15-20 adet damızlık adayı mavi imparator.fiyat belirlemedim arkadaşlar ama akvaryumu işini bırakıyorum makul bir fiyata hepsini vereceğim.resimleri vardır.maillerinizi 🔒 Üyelere Özel adresine gönderiniz
110*60*60 ebatlarında 10 mm cam kalınlığı olan alttan üstten kuşaklı, buhar sürgü camlı,Cam üzerinde çok güzel raylı sistem metal kapaklı.Kapakta da cam var içinde 4 tane lamba takılacak yeri var. Grolüks ışıklandırma tesisatlı akvaryum. Akvaryum 3 aylık olup taymur akvaryuma yaptırmıştım. Çok temiz sıfırdan farksızdır. Akvaryumla beraber yaptırdığım 4*4 profilden siyah fırın boyalı sehbasıda vardır. Fiyat 290 YTL. Daha ufak 3''lü set yaptırmak istediğimden satıyorum.Ve seti koymayı planladığım yere akvaryum 5 cm yüzünden sığmıyor. Yanında herhangi bir malzeme yoktur. Ayrıca 18 mm çift taraflı kenarları yaptırılmış alt tarafa ve üste koymak için 2 adet suntalam tablası vardır. Alacak arkadaşa kendi orjinal yunuslarımın yavrularından ve prenses yavrularımdanda 5 er adet hediye. Tel : 🔒 Üyelere Özel
Not: Sadece balıkların yavrularından almak için lütfen aramayın çünkü elimde kalmadı. Akvaryumu alacak arkadaşa kendime ayırdığım yavrulardan vereceğim.
resimler için :
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Merhaba !
Olcu : 95x40x50 180 lt. Cam kalinligi : 8 mm, alt ve ustten kayitli. Kullanim suresi : 1 yil kadar temiz kullanilmis Aydinlatma tertibati : Mevcut. Ozellikler : Mdf ahsap kapak, ici straforla kapli alt tabla. Cift tarafli ithal dekor. Buhar cam kapaklari mevcut.İstenirse konmayabilir. Kapak sol parca yedek olarak vardir, degistirilebilir. Satis nedeni: Daha buyuk bir akvaryuma gectim. Satis Fiyati: 100 YTL Saygilar, slm'' lar. Resim icin ; 🔒 Üyelere Özel
Mehmet Dizdar, 4.levent-Istanbul, 16 Kasım 2005
Tlf: 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.