Akvaryum Forumları

Satılık Akvaryumlar

istanbulda şık dizayn akvaryum ayaklıklı 100*40*30 -
akvaryumumu kullanamadığım için satıyorum temizdir istanbul içinden olursa daha kolay olur bana ulaşmak isteyenler:🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler yada msne ekleyebilirler resmin linkini aşağıya koydum. 🔒 Üyelere Özel

akvaryumumu kullanamadığım için satıyorum temizdir istanbul içinden olursa daha kolay olur bana ulaşmak isteyenler:🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler yada msne ekleyebilirler resmin linkini aşağıya koydum. 🔒 Üyelere Özel

sera flora(pul yem)... -
Kovadan açılıp verilecektir. 1ltsi 19ytldir. Saygılar. 8lt kadar var.🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel A vitamininin hammaddesi olan karotence zengin Spirulina yosunu içeren bitkisel yem. Canlı doğuranlar, bitkisel besinler gerektiren Plecostomus gibi çöpçü türleri, Malavi ve Tanganika çiklitleri için sindirimi kolay, bağışıklık sistemini güçlendiren sağlıklı yem.

sattlık yemleme makinası böylesiyok -
selamün aleyküm kendi üretimim olup piyasadakilerden üstündür 12 saate yemleme yapar ve ömürlük yem sır ayarlama dijitalsaat 12 volt la çalışır 70ytl takas yapılır 🔒 Üyelere Özel..🔒 Üyelere Özel

sattlık yemleme makinası böylesiyok -
selamün aleyküm kendi üretimim olup piyasadakilerden üstündür 12 saate yemleme yapar ve ömürlük yem sır ayarlama dijitalsaat 12 volt la çalışır 70ytl takas yapılır 🔒 Üyelere Özel..🔒 Üyelere Özel

boyu akvaryum -
kendinden botorlu boyu akvaryum içinde 10 tane cikleth balığı ile birlikte veriyorum. boyu:60 cm genişliği:36cm yüksekliği:42cm fiyat:200 ytl ilgilenenler için mail adresim: 🔒 Üyelere Özel

mobilyalı full ithal akvaryum(100x40x50) ve balıklar -
100x50x40ithal bombeli mobilyalı balıkla 100x50x40 sunsun,ithal,mobilyalı,3 aylık temiz akvaryum.Malzemeler:orjinal iç filtre,tetratec 1200 dış filtre garantili,3 ithal yapay bitki, atınan 300 watt ısıtıcı,iki çıkışlı hava motoru,3 tane derece,2 ısıtıcı,2 kepçe,bol miktarda doğal kaya,2 adet mercan kaya,15 kilo mercan kırığı,1 adet dolpin pilli dip süpürge,100 cm hava taşı. Balıklar:anaç 1 dişi 1 erkek yunus,anaç 2 dişi,1 erkek sarı prenses,1 vatoz,80 kadar çeşitli boyda yavru(yunus,sarı prenses) yavru balıklar için akvaryumlar:60x35x25,50x30x20 taymur marka. ithal,iki bölümlü iç filtre motor,2 adet sünger filtre,1 adet 50,1 adet 100 wattlık ısıtıcı. yemler:1 adet sera granured 250 gr.,çeşitli yavru yemleri. fiyat:komple 1250 ytl. not:istendiği taktirde fotoğrafları mail atabilirim. Recep Hasan Ümitli, Akarbaşı-Eskişehir, 17 Aralık 2006 Bağlantı bilgileri: Email:🔒 Üyelere Özel Cadde/Sokak: Divanlar Sokak Telefon: 🔒 Üyelere Özel

100x50x40ithal bombeli mobilyalı balıkla 100x50x40 sunsun,ithal,mobilyalı,3 aylık temiz akvaryum.Malzemeler:orjinal iç filtre,tetratec 1200 dış filtre garantili,3 ithal yapay bitki, atınan 300 watt ısıtıcı,iki çıkışlı hava motoru,3 tane derece,2 ısıtıcı,2 kepçe,bol miktarda doğal kaya,2 adet mercan kaya,15 kilo mercan kırığı,1 adet dolpin pilli dip süpürge,100 cm hava taşı. Balıklar:anaç 1 dişi 1 erkek yunus,anaç 2 dişi,1 erkek sarı prenses,1 vatoz,80 kadar çeşitli boyda yavru(yunus,sarı prenses) yavru balıklar için akvaryumlar:60x35x25,50x30x20 taymur marka. ithal,iki bölümlü iç filtre motor,2 adet sünger filtre,1 adet 50,1 adet 100 wattlık ısıtıcı. yemler:1 adet sera granured 250 gr.,çeşitli yavru yemleri. fiyat:komple 1250 ytl. not:istendiği taktirde fotoğrafları mail atabilirim. Recep Hasan Ümitli, Akarbaşı-Eskişehir, 17 Aralık 2006 Bağlantı bilgileri: Email:🔒 Üyelere Özel Cadde/Sokak: Divanlar Sokak Telefon: 🔒 Üyelere Özel

ATMAN AR-620 MOBİLYALI AKVARYUM---80 ytl -
siyah mobilyalı kendinden filtreli,çift lorasanlı akvaryum.avrupa arka fon,champion hava motoruyla beraber 80 ytl.cam biraz çizik.cihat arslan 🔒 Üyelere Özel istanbul kadiköy

siyah mobilyalı kendinden filtreli,çift lorasanlı akvaryum.avrupa arka fon,champion hava motoruyla beraber 80 ytl.cam biraz çizik.cihat arslan 🔒 Üyelere Özel istanbul kadiköy

Kaaranlıkta parlayan Akvaryum Taşları -
Akvaryum dekorasyonunda bir ilk. Bu 2 ürünümüzle akvaryumunuz hiç olmadığı kadar güzel olacak. Akvaryumunuzun tabanına yayacağınız bu doğal görünümlü taşlarla, akvaryumunuz, tabanında adeta yüzlerce led lamba yanıyormuş gibi parlayacak. Tabii ki bu ürünümüzü sadece akvaryumda değil, güzelleşmesini istediğiniz aklınıza gelen her yerde kullanabilirsiniz. UV Akvaryum taşı, Black-light ışık altında adeta yüzlerce led ışığın yanması gibi ışık veren, granül tanecikler. UV akvaryum taşı, akvaryum dekorasyonunda, cam vazoların içinde...vs. kullanıldığı gibi, polyester ve akrilik mutfak tezgahı döküm işleminde de kullanılabilen mükemmel bir üründür. Disko, bar ve düğün salonları gibi black-light ışıklı ortamlarda taneciklerin içerisinde ışık yanıyormuş gibi görüntü verir. Boya vs. gibi kimyasal bir katkı maddesi içermediğinden ne size ne de akvaryumdaki canlılara hiçbir zararı yoktur. Karanlıkta parlayan Akvaryum taşı, Yukarıdaki ürünümüzden tek farkı, sadece black-light altında değil, zifiri karanlıkta da etrafına ışık vermesidir. Bu ürün, aydınlık ortamda emdiği ışığı karanlık ortamda dışarı çıkartarak mükemmel bir görüntü sağlar. Ürünlerimizi bir kez aldınız mı bir daha vazgeçemeyeceksiniz. 🔒 Üyelere Özel karanlıkta parlayan ürünler, İrtibat E-Mail : 🔒 Üyelere Özel Tel : 0262/4522599 Orcan Elektrik ve Dekorasyon Ürünleri

SATILIK 0 PROFESYONEL AKVARYUM -
120*50*60(uzunluk*genislik*yükseklik*) 10mm. camdan rodajlı,Teknik Akvaryum yapımı.Altındaki sehpası özel yapım. Öncelikle 40*40 3mm. kalınlıgında çelik profili var. Üzerine özel olarak mobilyacıda kaplanmıs beyaz icine gri desenli 2 kapaklı 10 numara dolap(128*58*80). Eheim 2217 içinde filtre kitleriyle hiç kullanılmamış kutusunda(600 litreye kadar akvaryumlar icin idealdir),çift florasanlı aydınlatması,Sera ısı derecesi,Sera Aqutan 100ml. 1200 ytl pazarlık yoktur. Pazarlık muameleyi bozar. İtinayla hazırlandı, hakkıdır. mail adresim 🔒 Üyelere Özel

satıltk 140 X 60 X 60 Akvaryum -
140 X 60 X 60 Akvaryum. taban 10 mm. yanlar 8 mm kendi imalatım. 6 ay önce üretim icin imal ettim. sade bir akvaryum. Şu an içinde 6 - 10 cm arası 5 frontoza var. akvaryum 350 YTL pazarlık payı var. balıklarla alana 550.-YTL Dolphin 500 dış Filitre - 1 Adet iç filitre 2 Adet 100 W ısıtıcı ve kumu hediye - ANKARA ici 🔒 Üyelere Özel.

Dıs motor -
Atman 3336 bütün parcalarıyla satıyorum yaklasık olarak 3.5 ay kullandım.herhangi bir sorunu bulunmamaktadır.tam bi fiyat veremecimen sizlerden gelen teklife göre motoru satacagım. 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulasabilirsiniz... saygılar..