Satılan Malzeme(ler): Siyah quarts kum
Toplu Alım Fiyatı: 30 ytl
Adedi: 25 kg
İli/Semti: Ankara
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: uzak olmamak koşuluyla evinize kadar getirebilirim.
Diğer Ek Bilgiler: fazla olduğu için satıyorum, teşekkürler...
150x50 Cm.5 mm L Profil 3 katlı 3 adet sıfır tanesi 150 ytl. 3.20x60 Cm. (9 adet akvaryum kapasiteli)200 ytl bu sete ait100x50x50 cm çerçevelİ 3 aylık akvaryumlar tanesi 100 ytl. TEL:0312-3349943 DEMETEVLER 35.sk No:5
150x50 Cm.5 mm L Profil 3 katlı 3 adet sıfır tanesi 150 ytl. 3.20x60 Cm. (9 adet akvaryum kapasiteli)200 ytl bu sete ait100x50x50 cm çerçevelİ 3 aylık akvaryumlar tanesi 100 ytl. TEL:0312-3349943 DEMETEVLER 35.sk No:5
Arkadaşlar akvaryumumu malzemeleri ile birlikte komple satıyorum.Akvaryum 100X40X55 ölçülerinde plastik kapaklı alınalı 2 ay olmadı daha.Atman ef-2 model motor 3 hafta oldu,içinde seramik,elyaf,sünger mevcut.Motor geldiği gün su değiştirmiştim yani motor kirli su hiç görmedi çünkü akvaryumumda bir adet vatoz ve ters çöpçü var.Kumda var içerisinde yeteri kadar,arkaplanı mevcut.Hepsine 250 ytl fiyat istiyorum.Teslimat İzmir içi ulaşım 🔒 Üyelere Özel veya
🔒 Üyelere Özel
[img]🔒 Üyelere Özel]
[img]🔒 Üyelere Özel]
Arkadaşlar akvaryumumu malzemeleri ile birlikte komple satıyorum.Akvaryum 100X40X55 ölçülerinde plastik kapaklı alınalı 2 ay olmadı daha.Atman ef-2 model motor 3 hafta oldu,içinde seramik,elyaf,sünger mevcut.Motor geldiği gün su değiştirmiştim yani motor kirli su hiç görmedi çünkü akvaryumumda bir adet vatoz ve ters çöpçü var.Kumda var içerisinde yeteri kadar,arkaplanı mevcut.Hepsine 250 ytl fiyat istiyorum.Teslimat İzmir içi ulaşım 🔒 Üyelere Özel veya
🔒 Üyelere Özel
[img]🔒 Üyelere Özel]
[img]🔒 Üyelere Özel]
🔒 Üyelere Özel
[img]🔒 Üyelere Özel]
[img]🔒 Üyelere Özel]
🔒 Üyelere Özel
[img]🔒 Üyelere Özel]
[img]🔒 Üyelere Özel]
🔒 Üyelere Özel
[img]🔒 Üyelere Özel]
[img]🔒 Üyelere Özel]
100x50x40ithal bombeli mobilyalı balıkla
100x50x40 sunsun,ithal,mobilyalı,3 aylık temiz akvaryum.Malzemeler:orjinal iç filtre,tetratec 1200 dış filtre garantili,3 ithal yapay bitki, atınan 300 watt ısıtıcı,iki çıkışlı hava motoru,3 tane derece,2 ısıtıcı,2 kepçe,bol miktarda doğal kaya,2 adet mercan kaya,15 kilo mercan kırığı,1 adet dolpin pilli dip süpürge,100 cm hava taşı. Balıklar:anaç 1 dişi 1 erkek yunus,anaç 2 dişi,1 erkek sarı prenses,1 vatoz,80 kadar çeşitli boyda yavru(yunus,sarı prenses) yavru balıklar için akvaryumlar:60x35x25,50x30x20 taymur marka. ithal,iki bölümlü iç filtre motor,2 adet sünger filtre,1 adet 50,1 adet 100 wattlık ısıtıcı. yemler:1 adet sera granured 250 gr.,çeşitli yavru yemleri. fiyat:komple 900 ytl. not:istendiği taktirde fotoğrafları mail atabilirim.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Akvaryumunuzda çok farklı bir görünüm elde etmenin yanı sıra PH dengesinin korunmasında ve özellikle de doğal yavruluk görevi görecek salyangoz ve beyaz midye kabukları mevcuttur.
(Küçük Boy-Orta Boy-Büyük boy)
Kg fiyatı 15 YTL`dir.
İstenilen boya göre kiloda adet değişmektedir.
🔒 Üyelere Özel
3 KG ve üzeri taleplerde kargo tarafıma aittir + 1 kg beyaz midye kabuğu da hediyemdir.
İletişim: 🔒 Üyelere Özel
Akvaryumunuzda çok farklı bir görünüm elde etmenin yanı sıra PH dengesinin korunmasında ve özellikle de doğal yavruluk görevi görecek salyangoz ve beyaz midye kabukları mevcuttur.
Kg fiyatı 15 YTL`dir.
🔒 Üyelere Özel
3 KG ve üzeri taleplerde kargo tarafıma aittir + 1 kg beyaz midye kabuğu da hediyemdir.
Kg fiyatı 15 YTL`dir.
🔒 Üyelere Özel
10 adet 40`lık, 4 adet 80`lik akvaryum, tüm malzemeleri akvryumlar taymur markadır, özel 5 mm`lik camdan yapılmış ve mavi sırla kaplanmıştır. Özel profil ayaklığı ve tüm malzemeleri ile birlikte, toplam 650 YTL`ye satılıktır. foto 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
10 adet 40`lık, 4 adet 80`lik akvaryum, tüm malzemeleri akvryumlar taymur markadır, özel 5 mm`lik camdan yapılmış ve mavi sırla kaplanmıştır. Özel profil ayaklığı ve tüm malzemeleri ile birlikte, toplam 650 YTL`ye satılıktır. foto 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar elimde 75 22 derinligide 34 olan bir akvaryum + atman marka iç filitre + ısıtıcı ayriyetten benim hediyemm özel denizden çıkarılıp akvaryumda kullanılacak hale getirilmiş deniz sülügü gibi hayvanların iskeletleri var hepsi toplaplam 130 ytl ilgilenenler bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler mail atarsanız iyi olurr