Kuş Forumları

Kanarya

şampiyon malinualar -
ivan hurt,nick bakers,hantis alioğlu,simons gerard,m.ali karaipek,acke gilbert,j.bonne,robert mittemayer isimli üreticilerin çeşitli dünya ve ülke dereceli kuşlarının yavrularından satmayı düşünüyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel alper

şampiyon malinualar -
ivan hurt,nick bakers,hantis alioğlu,simons gerard,m.ali karaipek,acke gilbert,j.bonne,robert mittemayer isimli üreticilerin çeşitli dünya ve ülke dereceli kuşlarının yavrularından satmayı düşünüyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel alper

şampiyon malinualar -

2005 ders eğitimini tamamlamış MALİNUA -
2005 ders eğitimini tamamlamış malinua. Hüseyin ipek 🔒 Üyelere Özel

2005 ders eğitimini tamamlamış MALİNUA -
2005 ders eğitimini tamamlamış malinua. Hüseyin ipek 🔒 Üyelere Özel

KURBAN OLAM ATATÜRKÇÜLÜK YOLUNDA İLERLEYEN DOSTLARA... -

Selam , Hayvansever Dostlarım ve HepsiEvcil Camiası ;

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Sevgiler.

YARDIM LAZIM ACELE -
Ya bu kanaryalar için hastalık önleyici veya vitamin gibi bir ilaç var mı?Birde benim kuzenimin kanaryası çok iyi ötüyordu ama ötmeyi kesti ve tüy dökümünde de değil ne yapabiliriz yardım ederseniz çok iyi olur yardım edenlere şimdiden teşekkürler

YARDIM LAZIM ACELE -
Ya bu kanaryalar için hastalık önleyici veya vitamin gibi bir ilaç var mı?Birde benim kuzenimin kanaryası çok iyi ötüyordu ama ötmeyi kesti ve tüy dökümünde de değil ne yapabiliriz yardım ederseniz çok iyi olur yardım edenlere şimdiden teşekkürler

Kuş Gribi -
Site yetkililerinden ya da varsa infeksiyon hastalıkları uzmanı forumdaşımızdan, kuş gribi hakkında bilgi vermesini ve almamız gereken önlemleri açıklamalarını rica ediyorum. Eğer İngilizce ve Fransızca belgeler varsa, tercümesini yapabilirim. Selam ve en iyi dileklerimle...

Kuş Gribi -
Site yetkililerinden ya da varsa infeksiyon hastalıkları uzmanı forumdaşımızdan, kuş gribi hakkında bilgi vermesini ve almamız gereken önlemleri açıklamalarını rica ediyorum. Eğer İngilizce ve Fransızca belgeler varsa, tercümesini yapabilirim. Selam ve en iyi dileklerimle...

Kuş Gribi -

Kuş Gribi -

Kuş Gribi -

ÖTÜŞÜ KESİLDİ!. -

Selam;

1.5 yaşındaki kanaryam yüksek ses tonuyla çok güzel ötüyordu.Son 1 aydır ötmesi yavaş yavaş kesildi şimdi sadece vikliyor.Tüy değişiminde değil.Ne önerirsiniz?

Sevgiler.

ÖTÜŞÜ KESİLDİ!. -

Selam;

1.5 yaşındaki kanaryam yüksek ses tonuyla çok güzel ötüyordu.Son 1 aydır ötmesi yavaş yavaş kesildi şimdi sadece vikliyor.Tüy değişiminde değil.Ne önerirsiniz?

Sevgiler.

ÖTÜŞÜ KESİLDİ!. -

Selam;

Sevgiler.

ÖTÜŞÜ KESİLDİ!. -

Selam;

Sevgiler.

2006 TÜM SİTE ÇALIŞANLARI VE ÜYELERİNE KUTLU OLSUN!... -

Yeni Yılda ; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerinizi ikiyle çarpın bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayırın kendinize...

MUTLU YILLAR!..

Yeni Yılınız Kutlu Olsun. -
Tüm üyelerimizin yeni yılını kutlar, 2006 yılının sizlere mutluluk, sağlık ve başarı getirmesini dileriz. Sevgi ve Saygılarımızla, 🔒 Üyelere Özel

sATILIK ALMOZAİK EŞ -
EŞ TUTMUŞ DURUMDA AL MOZAİK ÇİFTİMİ SATIYORUM. FİYAT 150 YTL.DİR. İSTANBUL BEYLİKDÜZÜNDE OTURUYORUM. KUŞLAR EVİMDEDİR. İSTANBUL İÇİ TESLİMAT YAPABİLİRİM. DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA FOTO GÖNDEREBİLİRİM. BURAK ATEŞ 🔒 Üyelere Özel