ivan hurt,nick bakers,hantis alioğlu,simons gerard,m.ali karaipek,acke gilbert,j.bonne,robert mittemayer isimli üreticilerin çeşitli dünya ve ülke dereceli kuşlarının yavrularından satmayı düşünüyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel alper
Sn. alpersoy sadece yavrulardan mi satiyorsunuz... Anne babalardan satmayi dusnuyorsaniz 🔒 Üyelere Özel... bilgi verirseniz sevinirim...
Sn. alpersoy sadece yavrularmı? Anne babalardan satıyormusunuz? 🔒 Üyelere Özel bilgi verirseniz sevinirim...
kadir bey merhabalar yavrulardan satabileceklerim var.samsun yarışmasına gelebilirseniz,puanlanmış yavrulardan da alabilirsiniz
Samsu yarismasina buyuk ihtimal ile gelecegim alperbey... Allah nasip eder ise... Orada goruselim ozaman... Birde bana mail atarsaniz sevinirim mail ile baglanti kuralim...
bir çift satılık harz bulunmaktadır dişi dkb plaketli,erkek şampiyon smith vilken in kuşlarından
harzlarınıza talibim bendede harz var kan degişikligi yapacam fiyat alabilirmiyim 🔒 Üyelere Özelden beni arassanız sevinirim
bide hangi sehirdesiniz
tek erkek harz kald1
sn. alpersoy ankaradayım ve sadece erkek almak istiyorum... 🔒 Üyelere Özel kısa zamanda görüşelim...
selam tekli ötüste dünya 2.si,üreticisi j.bonne olan kusumun bir adet erkek yavrusu sat1l1kt1r