bir sultan papağanım var ara sıra sanki acı çeker gibi ses çıkarıyor.başını öne eğip kuyruk kısmını kaldırıyor ve söylemesi ayıp sanki ıkınıyor.bi süre bu böyle devam ediyor sonra hiç bişey olmamış gibi normal davranıyor.bilgisi olan varmı lütfen yardım edebilirmisiniz ne yapmam gerekiyor.
slm arkadaşlar berat isminde kırmızı kuyruk bir jogom var ona arkadaş olsun diye kakadu aldım ama bakıyorum ki hic anlaşamıyorlar kakadoyu eve getirdigimden belli jagom konuşmuyor onun icin aldıgım fiyata satıyorum 350 dolar ilginenler tlf 🔒 Üyelere Özel
Yaklaşık 5 aydır bizimle birlikte yaşayan "cambaz" ımızdan,onun da mutluluğunu düşünerek ayrılmaya karar verdik.Eşimle ikimiz de çalıştığımız için akşama kadar yalnız kalıyor,ilgilenebilecek ailelere:Bu kadar yalnız olmasına rağmen konuşmaya çok hevesli,şimdiden birkaç kelime söylüyor ve çok çeşitli öterek ıslıklar çalıyor,kıpkırmızı bir kuyruğu var kafesinde taklalar atıp duruyor.tam yaşını bilmiyorum ama benden önceki sahibi ilk sahibiymiş onda da fazla kalmamış,iki adet kafesi ve on kiloluk özel karışım yemi ile birlikte vericem.sorularınız için mail adr. aşağıda.
email: mcelikbilek@mutinet.🔒 Üyelere Özel
Yaklaşık 5 aydır bizimle birlikte yaşayan "cambaz" ımızdan,onun da mutluluğunu düşünerek ayrılmaya karar verdik.Eşimle ikimiz de çalıştığımız için akşama kadar yalnız kalıyor,ilgilenebilecek ailelere:Bu kadar yalnız olmasına rağmen konuşmaya çok hevesli,şimdiden birkaç kelime söylüyor ve çok çeşitli öterek ıslıklar çalıyor,kıpkırmızı bir kuyruğu var kafesinde taklalar atıp duruyor.tam yaşını bilmiyorum ama benden önceki sahibi ilk sahibiymiş onda da fazla kalmamış,iki adet kafesi ve on kiloluk özel karışım yemi ile birlikte vericem.sorularınız için mail adr. aşağıda.
email: mcelikbilek@mutinet.🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.