Kuş Forumları > Papağanlar
hırlamayan, sevdiren, gerçek jako arıyorum
hırlamsı olmayan, ele gelebilen, elden yiyen, sevdiren, jako arıyorum.
aradiginz özelikte orjinal kirmizi kuyruklu jacomu satiyorum..isterseniz canli olarak gösterebilirim ticaretinde degilim bu işi kendi kuşum. [email protected]
JAKO papaganim 7 yasinda , konusuyor , cok buyuk tekerli kafes birlikte satiyorum. Fiyati 1000 euro. Resimleri mevcut. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
sslm elden yem yıyen kendını sevdıren hatta sevmezsenız uzulen bır kırmızı kuyruk congo jakom var.fıyatı 500 ytl.ama kafessız kafes benım degıl pazarlık payı yoktur.cok saglıklıdır
selam zorak1. size nasıl ulaşabilirim? mail adresimden irtibata geçerseniz sevinirim. [email protected]
sslm nikomidia papaganımı satmayı dusunuyordum ama vazgectım hemde alan bırı geldıgınde,dayanamadım.cok zor geldı su an satmayı dusunmuyorum ama egerkı oyle bır nıyetım olursakı ,su an degıl,ılk sana haber verırım umarım sıtedıgın gıbı bır kus bulursun bence papaganim adlı bırsıte daha var.net ama com degıl ordan ıstedıgın gıbı bır kus bulabılırsın orda sana yardımcı olabılecek ınsalar var mumkun oldugunce pet shoplardan alma.ıyı fıyata alıskın saglıklı bır kus alabılırsın dedıgım sıteye mutlaka bak
[email protected] ordan ulasabılırsın jako alırken yardımcı olabılırım.
sslm mail adresim [email protected] jako alırken yardımcı olabılırım
SLM LAR ARDIĞINIZ ÖZELLİKLERE FAZLASIYLA SAHİP KIRMIZIKUYRUK JAKOMU SATIYORUM 3-4 YAŞINDA ELE GELEN YEM YİYEN ISIRMA PRBLİM OLMAYAN KONUŞAN ÇOK SAĞLIKLI 1 JAKO İSTERSENİZ GELİP EVİMDE GÖREBİLİRSİNİZ YADA [email protected] DAN ULAŞABİLİRSİNİZ İSTANBUL DA FİYAT 750$
selam Idıdıd. söylediğin özellikler gerçekten çok iyi. 3 4 kelime ne söylüyor? fiyat biraz yüksek gelkdi ama msn e ekledim seni. anlaşırsak alabilirim. sevgiler