İyi akşamlar.Ben foruma yeni üye oldum ve bir sorum olacak.Cennet papağanı almayı düşünüyorum.Sabahları çok öterler mi rahatsız edici derecede?yardımcı olursanız sevinirim.
İyi akşamlar.Ben foruma yeni üye oldum ve bir sorum olacak.Cennet papağanı almayı düşünüyorum.Sabahları çok öterler mi rahatsız edici derecede?yardımcı olursanız sevinirim.
Henüz birbuçuk ,iki yaşları arasında , başını sevdirmekden çok hoşlanan,elden kendisine ikram edilen besinleri alıp yiyen,hırlaması ,ısırması olmıyan,ıslık çalıp kendi iç güdüsel seslerinide çıkaran,yakup,yakupcum ,baba babacım ,kamil,kamil ne yapıyosun diye cümle kurmayada yani yani başlıyan ,kedigibi miyavlıyan muhlis uysal kırmızı kuyruklu timnet jakomu ,yeni aldığım kafesiyle birlikde satıyorum.
🔒 Üyelere Özel
Cok beğenerek aldığım yavru cennet papagınımı üniversite öğrencisi oldugum ve ilgilenmekte zorlandıgım için satmaya karar verdim.. Göğüs tüyleri yeni cıkıyor (kafes aksesuar yem ve vitamini ile birlikte)
irtibat için 🔒 Üyelere Özel
eskişehir
üniversite ögrencisi oldugum için cok begenerek aldıgım papaganımı satmak zorunda kaldım(kafes aksesuar yem ve vitamini ile beraber).. göğüs tüyleri daha yeni cıkıyor irtibat için 🔒 Üyelere Özel
1 yaşında şu an kuyruk tüyleri yeni çıkmakta olan sertifikalı Amazona aestiva x Amazona amazonica melezi olan papağanımızı mecburiyetten dolayı iyi bakabilecek bir kuş severe 950 YTL`ye vereceğiz. Yaşı çok küçük olduğundan ve Amazona aestiva özellikleri de taşıdığından oldukça sessizdir ve eğitimi diğer kuşlara göre kolaydır. Kuşun ithalat belgesi mevcuttur. Şu an elden yem yemektedir ve asla bağırma huyu yoktur. Ayrıntılı bilgi almak, kuşun resimlerinin size gönderilebilmesi ve irtibat sağlamak için 🔒 Üyelere Özel adresine mail atınız.
Papağan gayet sağlıklı 1-1,5 yaşlarında.Kanat ayarı yapılmıs.Papağan 2 aydır bizle.Bi kaç basit kelime konusmaya başladı.Miyav,ıslık..yanlız hala yabani hırlaması var sanırım ilk başlarda acemi olduğumuz için güvenini sağlayamadık.Satma sebebimiz cok fazla tuy ve toz yapması sizde bunu problem yapıcaksanız bir daha düşünün.Kafesi, 3 kilo cekirdeği, 2 kilo witte molen premium yemi ile birlikte 700 YTL.Pazarlık yoktur.Resim eklemeyi bilmiorum isteyene mail atarım.
mailim:🔒 Üyelere Özel
Papağan gayet sağlıklı 1-1,5 yaşlarında.Kanat ayarı yapılmıs.Papağan 2 aydır bizle.Bi kaç basit kelime konusmaya başladı.Miyav,ıslık..yanlız hala yabani hırlaması var sanırım ilk başlarda acemi olduğumuz için güvenini sağlayamadık.Satma sebebimiz cok fazla tuy ve toz yapması sizde bunu problem yapıcaksanız bir daha düşünün.Kafesi, 3 kilo cekirdeği, 2 kilo witte molen premium yemi ile birlikte 700 YTL.Pazarlık yoktur.Resim eklemeyi bilmiorum isteyene mail atarım.
mailim:🔒 Üyelere Özel
evde rahatlıkla dolaşan zararı olmıyan bağırma gibi kötü huyları olmıyan evcil turuncu kanatlı amazon fiyatı 650 ytl bana ulaşmak isterseniz msn 🔒 Üyelere Özel da resim yolaya bilirim tel 🔒 Üyelere Özel
evde rahatlıkla dolaşan zararı olmıyan bağırma gibi kötü huyları olmıyan evcil turuncu kanatlı amazon fiyatı 650 ytl bana ulaşmak isterseniz msn 🔒 Üyelere Özel da resim yolaya bilirim tel 🔒 Üyelere Özel
merhaba yardımınıza ihtiyacım var.5ay önce 1yaşın gri jako papağını aldım.ama aldığımdan 2hafta sonra tüylerini koparmaya ve içini yiyip atmaya başladı şu an tüysüz yeni çıkanlarıda koparıyor ve hiçbişekilde konuşmuyor.çok ilgileniyorum herşeyi denedim veterinerede götürdüm vitamin iin ilaç verdi.1hafta orda kaldı.sonra ilgilenmedim 2 gün ve beni sabhaları konuşarak uyandırmaya başladı.sonra geçti şimdi çok huysuz yanıan geldiğimde kendini yerden yere atıyor arkasını dönüyor.yemek yemiyor ve tüy yolur.ne olur yardım edinbişey olmasından korkuyorum.geri vermkte istemiyorum ama vercem sanırım
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.