Kuş Forumları

Papağanlar

JAKO KONGO KIRMIZI KUYRUK-GENÇ -
GENÇ BİR PAPAGAN EGİTİME BAŞLANDI.HIRLAMA YOK.BAGIRMA YOK.ELDEN YEM YEMEYE 🔒 Üyelere Özel kuşlar bolumune attım.

JAKO KONGO KIRMIZI KUYRUK-GENÇ -
GENÇ BİR PAPAGAN EGİTİME BAŞLANDI.HIRLAMA YOK.BAGIRMA YOK.ELDEN YEM YEMEYE 🔒 Üyelere Özel kuşlar bolumune attım.

satılık eğitimli jako -
Hırlaması ve ısırması olmıyan,kendisini sevdiren,konuşan ve dışarıda elde durabilen eğitimli jako acil satılıkdır.eğitimli olması yıllarınızı almıyacakdır meraklısına duyurulur. 🔒 Üyelere Özel

satılık eğitimli jako -
hazır eğitimli satılık jako konuşur,hatda cümle kurar,arasıra ağzını bozduğuda olur,ele gelir ,sevdirir,elinizden yemyer,hırlaması ve bağırması olmıyan süper erkek papağanımı satıyorum,meraklısı için bulunmaz fırsat. 🔒 Üyelere Özel

Satılık bir çift sultan ve bir çift muhabbet.. -
Merhaba arkadaşlar eskisi gibi zaman ayıramadığımdan dolayı kuşlarımı satmak istiyorum . Sultanlardan sarı olanı erkek ,gri beyaz olanı dişidir ve çok sağlıklılar. Muhabbetlerim dişi olanı beyaz albinodur erkek olanı sarı lutinodur aynı şekilde çok saglıklılar . Kafes bilgileri;sultanların kafesi 110 cm yükseklik 40*40 genişlik ve derinlik çekmeceli sehpası ile yükseklik 180 cm oluyor . Muhabbetlerin kafesi 55 cm yükseklik 40 cm çapındadır kafes askısı vardır yükseklik yine askıdayken 180 cm. Kuşları bu linkden videolarını ve resimlerini görebilirsiniz.(🔒 Üyelere Özel ) Not: Kırmızı kuyruk sağlıklı ve kafesi olan genç bir jako ile takas edebilirim.

yavru jako -
henüz daha yavru gözleri griye yeni donen sakın timneh jako satılıktır.Elden yer meyve ve havuca cok düskündür.Hırlaması bazen az olarak var.Kafes dısındada durabilir sadece kafesinin üstünde gezinir.Sadece elden teslim edebilirim.425 ytl dir.Kafesiyle beraber 🔒 Üyelere Özel ulasabilirsiniz.

yavru jako -
henüz daha yavru gözleri griye yeni donen sakın timneh jako satılıktır.Elden yer meyve ve havuca cok düskündür.Hırlaması bazen az olarak var.Kafes dısındada durabilir sadece kafesinin üstünde gezinir.Sadece elden teslim edebilirim.425 ytl dir.Kafesiyle beraber 🔒 Üyelere Özel ulasabilirsiniz.

yavru jako -

yavru jako -
henuz yavru gozlerı yenı grıye dönen timneh jako satılıktır.Hırlaması cok az bazen var.Elden yemek alır.Meyve ve havuca cok duskundur.Kafes dısında kalabilir.Kafesinin üzerinde gezinir cok sakin bir varlıktır.Kafesiyle beraber 425 ytldir.Buraya yukleyemedim isteyene resim yollarım.Yalnız elden teslim edebilirim.

yavru jako -
henuz yavru gozlerı yenı grıye dönen timneh jako satılıktır.Hırlaması cok az bazen var.Elden yemek alır.Meyve ve havuca cok duskundur.Kafes dısında kalabilir.Kafesinin üzerinde gezinir cok sakin bir varlıktır.Kafesiyle beraber 425 ytldir.Buraya yukleyemedim isteyene resim yollarım.Yalnız elden teslim edebilirim.

yavru jako -

damızlık dişi sultan arıyorum -
çiftleştirmek için dişi sultan arıyorum genç ve hiç bir sağlık problemi olamamasını rica ederim çanakkale ye gönderim şartıyla balıkesir ve bursa olursa daha iyi olur. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bana ulaşabilirsiniz

Konuşan kırmızı kuyruk jako -
Kunuşan cümle kurmalara yeni yeni başlıyan,kendini sevdiren,elden yem yiyen,ısırması ve hırlaması olmıyan jakomu çok acil kafesiyle birlikde satıyorum. 🔒 Üyelere Özel

Satilik Zeki Kongo Jako -
1 yaş civarında, kirmizi kuyruk. Çok akilli. Ayrintili bilgi ve fotograflar icin : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Satilik Zeki Kongo Jako -
1 yaş civarında, kirmizi kuyruk. Çok akilli. Ayrintili bilgi ve fotograflar icin : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Goffin Kakadu kaymak satılık.... -
Işlerimin yoğunluğu nedeniyle bakamadığım Goffin Kakadu cinsi papağanım kaymakı üzülerek satıyorum. Kendisi 3 yaşında, 4 aydır benle. Yaramaz bir kuş: ) size çok iyi arkadaşlık edecektir. Kendini sevdiriyor, hemde her yerini sevebilirsiniz, ısırması yok, net olmasada adımı söylüyor konuşma hususunda eğitilebilir, sağlıklı, akıllı bir kuş kaymak. Kaymakı ona iyi bakabilecek bir aileye vermek istiyorum. Fiyatı büyük ayaklı kafesiyle beraber 1.300 YTL. Istanbul içi tercihimdir... Teşekkür ederim...

KIRMIZI KUYRUK JAGO SATLIK -
JAGOLAR KIRMIZI KUYRUK OLUP SAĞLIKLI VE BAKIMLI HAYVANLARDIR. YABANİDİRLER AMA YAŞLARI GENÇ OLUP KOLAYCA EVCİLLEŞTİRİLE BİLİR.FİYAT:600 YTL. DİR YER ADANA TL:🔒 Üyelere Özel

Satılık Macaw -
Satılık Genç Macawlar. 3000 dolar. Istanbul içi tercih edilir ama otobüsle de gönderim yapılır. 🔒 Üyelere Özel

Satılık Macaw -
Satılık Genç Macawlar. 3000 dolar. Istanbul içi tercih edilir ama otobüsle de gönderim yapılır. 🔒 Üyelere Özel

C.Papağan -
İyi akşamlar.Ben foruma yeni üye oldum ve bir sorum olacak.Cennet papağanı almayı düşünüyorum.Sabahları çok öterler mi rahatsız edici derecede?yardımcı olursanız sevinirim.