Kuş Forumları

Papağanlar

eş sultanlar -
daha önce yavrusu alınmış garantili sultanlar. 300 ytl. tel:🔒 Üyelere Özel

eş sultanlar -

eş sultanlar -

eş sultanlar -

jako isteyenler -
kongo jako:450 ytl timneh jako:350 ytl diğer türlerin fiyatları çok yakında yayınlanacak. tel:🔒 Üyelere Özel

ÇOK UYGUN KONGO JOCO -
hıtlaması bagırması olmayan elden yem yıyen evcil jaco satılıtır. resimleri msn den yollarım ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel nolu telden veya 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirler.fiyatı 600 ytl dir. kafes fiyata dahildir. lütfen pazarlık yapmak için aramayınız

pet shopa öncelik sultan ve papağan türleri aranıyor -
lütfen papağan cinsi ve teklif bırakınız. şimdiden teşekkürler.

satılık timneh jako.. -
Timneh jako.. elden,avuçtan yem yiyen.kendini sevdiren,kafasını kaşıtmaya bayılan..çay içmeyi ve salıncağında sallanmayı çok seven..3-4 çeşit ıslık çalabilen ismini söyleme antrenmanlarına başlamış (Çamur)..acıktığında ve elden yem yerken her yem için ayrı ayrı kafesındeki zilini çalan..sabahları bir iki çekirdek yedırmedıkce pek yüz vermeyen :) ve yabancılara karşı biraz ürkek olan(2 gunde alışır).son derece saglıklı tuy dahil hiç bir sorunu olmayan 1-1.5 yaşlarındaki (resimlerde ve videoda gozlerınden yaşı acıkca anlasılmaktadır) timneh jakomu yavru congo jako alacagım için satıyorum...genelde kedi kopek tasımak ıcın kullanılan tasıma kafesıyle gonderılecektır taşıma kafesı hediyedir..biraz pazarlık payı var :) ... msn den başka resim ve videolar da gonderılır.. fiyatı 500 ytl..cep 🔒 Üyelere Özel

satılık timneh jako.. -
Timneh jako.. elden,avuçtan yem yiyen.kendini sevdiren,kafasını kaşıtmaya bayılan..çay içmeyi ve salıncağında sallanmayı çok seven..3-4 çeşit ıslık çalabilen ismini söyleme antrenmanlarına başlamış (Çamur)..acıktığında ve elden yem yerken her yem için ayrı ayrı kafesındeki zilini çalan..sabahları bir iki çekirdek yedırmedıkce pek yüz vermeyen :) ve yabancılara karşı biraz ürkek olan(2 gunde alışır).son derece saglıklı tuy dahil hiç bir sorunu olmayan 1-1.5 yaşlarındaki (resimlerde ve videoda gozlerınden yaşı acıkca anlasılmaktadır) timneh jakomu yavru congo jako alacagım için satıyorum...genelde kedi kopek tasımak ıcın kullanılan tasıma kafesıyle gonderılecektır taşıma kafesı hediyedir..biraz pazarlık payı var :) ... msn den başka resim ve videolar da gonderılır.. fiyatı 500 ytl..cep 🔒 Üyelere Özel

2 adet sarı sevda papağanı -

kuşlar gayet sağlıklı ve damızlıktır 1 tanesı cok nadir bulunan turuncu suratlı cennet diğeride sarı renkte şeftali surattır

tanesini 60 ytl den satmak istiyorum

ist esenlerdeyım

aldıgım fiyatın altında bı fıyata satıyorum

almak isteyen kacırmasın

2 adet sarı sevda papağanı -

kuşlar gayet sağlıklı ve damızlıktır 1 tanesı cok nadir bulunan turuncu suratlı cennet diğeride sarı renkte şeftali surattır

tanesini 60 ytl den satmak istiyorum

ist esenlerdeyım

aldıgım fiyatın altında bı fıyata satıyorum

almak isteyen kacırmasın