Kuş Forumları

Papağanlar

satılık sultan yavrusu -
2buçuk aylık dişi sultan yavrusu.100 lira son fiyat tamamen 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

büyük boy kafes satılık -
Arkadaşlar ihtiyacı olana büyük papağan kafesi ayaklı ihtiyacı olan kaçırmasın derim ben kırıkaledeyim kafes istanbulda bi arkadaşımda duruyor istanbul içine satlıktır yer karaköyde ilginize teşekkürler fiat son 150 ytl kafesin sıfırı yaklaşık 350 ytl resim eklemeye çalışacağım telefon numaram 🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Gri Gözlü Yavru Jako Kongo (kırmızı kuyruk) Papaganlar -

Güven Kuş Cenneti

Güvenle AlışVeriş Yapabileceginiz
Üstelik Piyasadan Uygun Fiyatlar…...
Ve Türkiyenin Her Bölgesine 1 Günde Ulaşım
En Uygun Ödeme Koşullarıyla Sizlere Satış Yapılarak…..
Nerede Olursanız Olun Alacagınız Canlı Hayvanı Web Camda
Görme İmkanı…
İLE SİZLERİDE % 99 varan müşteri memnuniyetiyle evcil hayvan sahibi yapalım..
🔒 Üyelere Özel web sitemizin galeri bölümünden elimizde bulunan türleri inceleyebilirsiniz….

Türkiyenin Her Bölgesine 1 Günde Garantili Ve Ücretsiz Ulaştırım
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Güven Kuş Cenneti
Evcil Hayvan ve İhtiyaçları Satış Merkezi
>ABDULLAH ARKIN<
GSM=🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel
TLF=-03262134252-03262134252
tüccar çarşısı no:23
hatay/Antakya
Mail ve Messenger:🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel

Lütfen İrtibat Kuralım...

Gri Gözlü Yavru Jako Kongo (kırmızı kuyruk) Papaganlar -

Güven Kuş Cenneti

Güvenle AlışVeriş Yapabileceginiz
Üstelik Piyasadan Uygun Fiyatlar…...
Ve Türkiyenin Her Bölgesine 1 Günde Ulaşım
En Uygun Ödeme Koşullarıyla Sizlere Satış Yapılarak…..
Nerede Olursanız Olun Alacagınız Canlı Hayvanı Web Camda
Görme İmkanı…
İLE SİZLERİDE % 99 varan müşteri memnuniyetiyle evcil hayvan sahibi yapalım..
🔒 Üyelere Özel web sitemizin galeri bölümünden elimizde bulunan türleri inceleyebilirsiniz….

Türkiyenin Her Bölgesine 1 Günde Garantili Ve Ücretsiz Ulaştırım
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Güven Kuş Cenneti
Evcil Hayvan ve İhtiyaçları Satış Merkezi
>ABDULLAH ARKIN<
GSM=🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel
TLF=-03262134252-03262134252
tüccar çarşısı no:23
hatay/Antakya
Mail ve Messenger:🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel

Lütfen İrtibat Kuralım...

Whiteface Sultan Papağanı -
Dişi Sultan Papağanıma eş olsun diye aldığım ama eş olmayan Whiteface mutasyon erkek sultan papağanı satılıktır. Istanbul içine pazarlık yapılır. Isteyene kafes bedava. Fiyatı 90 YTL. Ben hala whiteface aramaya devam ediyorum, piyasada yok. Olan varsa satın almaya da talibim. 🔒 Üyelere Özel Dilek Hnm. 🔒 Üyelere Özel

Uysal Kongo Jako -
Uysal, elden yem yiyen, kendini sevdiren, bir kaç kelime konuşan Jako. 600YTL`lik üstü açılır IMAC kafesi ile birlikte. Ilgilenenlere detaylı bilgi ver resim verilecektir. Elden teslim edilecektir. Daha önce papağan bakmamış veya baktığı kuşu öldürmüş olana satılmayacaktır. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel- Dilek Hnm.

antalyadan kendı üretımım yavru sultan papağanları -
kendı uretımım yavru sultan papağanları satışa hazır hale gelmıstır.serkan 🔒 Üyelere Özel her ıle gonderılır.

antalyadan kendı üretımım yavru sultan papağanları -
kendı uretımım yavru sultan papağanları satışa hazır hale gelmıstır.serkan 🔒 Üyelere Özel her ıle gonderılır.

SULTAN PAPAĞANI YAVRULARI -
ACİL KUŞLARIMIN YAVRULARINI SATIYORUM 45 GÜNLÜK OLDULAR YEM YİYORLAR MSN ADRESİM 🔒 Üyelere Özel ciddi arkadaşlar eklesinler lütfen fiyat 100 ytl

senegal papağanımı satıyorum -
senegal papağanımı 200ytlye satmak istiyorum.tüyleri parlak, turuncu yeşil, ve hiç yolunmamış.gayet sağlıklıdır. dileyene resmini yollayabilirim.istanbulda 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirsiniz.

muratjako murat -
papağan satılmıştır.ilginize teşekkürler

antalyadan satılık kırmızı kuyruk jako ve tımneh kango -
papağanların ıkısıde kendını sevdırıyor,elden yemek yıyor,kesınlıkle hırlaması ve yut problemı yok,her turlu ıslıgı calıyor,kedı köpek,lazer sesi taklıtı yapıyor.her turlu ıslıgı calıyor,alo,babacım,gel,mama,fıstık,oley,nado dıyor.serkan 🔒 Üyelere Özel.tum sehırlere gonderılır.

Erkek Jako arıyorum -
DNA testi yapılmış erkek kırmızı kuyruk kongo jako arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

KIRMIZI KUYRUK JAKO -
KAFES DAHİL FİYATTIR. 🔒 Üyelere Özel 02165721695 🔒 Üyelere Özel KARSLI AHMET CAD.ÖZYURT SK.NO:23/6 İÇERENKÖY/İSTANBUL

KIRMIZI KUYRUK JAKO -
KAFES DAHİL FİYATTIR. 🔒 Üyelere Özel 02165721695 🔒 Üyelere Özel KARSLI AHMET CAD.ÖZYURT SK.NO:23/6 İÇERENKÖY/İSTANBUL

ankara dan timneh jaco -
YENİ YENİ KELİME SÖYLEMEYE BAŞLADI.KAFESSİZ 600 YTL FİYAT SON VE PAZARLIKSIZDIR.KENİNİ SEVDİRİYOR ISLIK ÇALIYOR.BAĞIRMASI HIRLAMASI YOK.ANKARA İÇİNE SATILIKTIR.🔒 Üyelere Özel

ankara dan timneh jaco -
YENİ YENİ KELİME SÖYLEMEYE BAŞLADI.KAFESSİZ 600 YTL FİYAT SON VE PAZARLIKSIZDIR.KENİNİ SEVDİRİYOR ISLIK ÇALIYOR.BAĞIRMASI HIRLAMASI YOK.ANKARA İÇİNE SATILIKTIR.🔒 Üyelere Özel

eş sultanlar -
daha önce yavrusu alınmış garantili sultanlar. 300 ytl. tel:🔒 Üyelere Özel

eş sultanlar -

eş sultanlar -