Kuş Forumları

Muhabbet Kuşları

iri cins çift muhabbet kuşları ve yavruları -
Kendi yetiştirdiğim yavrulardan oluşan damızlıklarım satılıktır. Kendime ayırdığım 6 çift damızlıklar ve iri yavrular Makul fiyatlara satılıktır. Damızlık çiftler eşli 60 ytl , yavrular 20 ytl.Çİft çift verilebildiği gibi hepsi toptanda verilir. DAmızlıklardan yumurta ve yavru alınmış olup 1 ile 1,5 yaş larındadırlar. Herhangi bir uyumsuzluk yaşamadan sizdede üremeye devam ederler.Hastalıklara karşı kür uygulamaları yapılmıştır. İzmir olması tervihimdir, kuşlar karşıyakada. mail:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel isim özgür Diğer kuşların resmini 🔒 Üyelere Özel adresine tıklayarak öğrenebilirsiniz. [img]🔒 Üyelere Özel]

Kendi yetiştirdiğim yavrulardan oluşan damızlıklarım satılıktır. Kendime ayırdığım 6 çift damızlıklar ve iri yavrular Makul fiyatlara satılıktır. Damızlık çiftler eşli 60 ytl , yavrular 20 ytl.Çİft çift verilebildiği gibi hepsi toptanda verilir. DAmızlıklardan yumurta ve yavru alınmış olup 1 ile 1,5 yaş larındadırlar. Herhangi bir uyumsuzluk yaşamadan sizdede üremeye devam ederler.Hastalıklara karşı kür uygulamaları yapılmıştır. İzmir olması tervihimdir, kuşlar karşıyakada. mail:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel isim özgür Diğer kuşların resmini 🔒 Üyelere Özel adresine tıklayarak öğrenebilirsiniz. [img]🔒 Üyelere Özel]

yardım ederseniz sevinirim -
arkadaşlar kuşumun yaklaşık iki aydır tüyleri dökülüyor ama tüylerinde bir azalma veya kellik olmadı durumuda iyi ama hiç tüy dökülmesi bitmiyor sizce normal mi?

arkadaşlar kuşumun yaklaşık iki aydır tüyleri dökülüyor ama tüylerinde bir azalma veya kellik olmadı durumuda iyi ama hiç tüy dökülmesi bitmiyor sizce normal mi?

satılık mavi yavru -
evde 5 yıldır ıslah ettiğim ırkın yavrusu. bir adet mavi. çok zeki.fiatı 30 ytl. sadece ankara içine. tel=0-312-3525528 den ömer

satılık mavi yavru -
evde 5 yıldır ıslah ettiğim ırkın yavrusu. bir adet mavi. çok zeki.fiatı 30 ytl. sadece ankara içine. tel=0-312-3525528 den ömer

satılık mavi yavru -

satılık mavi yavru -

satılık mavi yavru -

satılık mavi yavru -

satılık mavi yavru -

yardım lütfen -
Kaymağım 3 gün öce kapının üzerinde sıkıştı ve ayağı kırıldı.Bir değil iki veterinere gittik ama bilginin yanında sevginin de çok önemli olduğunu daha iyi anladım.ilk veterinerimiz kuşlar zaten narindir,kesin ölür kurtulamaz dedi ve sadece kırığa yardımcı olması için beyaz peynir vermemizi önerdi :(.En azından ikincisi daha umutlu.Söylediklerine göre kırık oldukça ciddiymiş ve ayağın üst kısmında gövdesiyle birleşen yerde.Bunun için ayağa sargı uygulayamayız dahada rahatsız olur kendi halinede kalsın dediler.ikinci veterinerimiz suyuna katmak için vitamin takviyesi ve suyla karıştırılan toz halinde bir ilaç verdi ayağına sürmemiz için.ve yerde yatmasını önerdiler.ama bu mümkün değil çünkü kaymak yerde kesinlikle kalmadı.Tünekleri çıkarmama rağmen demirlerde ısrarla asılı kaldığı için iki tüneği birleştirdim ve onların üzerinde yatıyor.Bütün yiyecekleri ve suyuda hemen ulaşabileceği mesafede.asıl endişe ettiğim sinirlerinde bir sorun olabileceğini söylediler.Çünkü pençelerini açıp kapatmıyor, sürekli açık şekilde tünekten sarkıtıyor ayağını ve kanadında destek alarak tek ayakla duruyor.Benim anlayamadığım konu ayağını sürekli kolluyor ve kesinlikle üzerine basmıyor.Sinirlerde bir sorun olsaydı hissizlik gibi ayağını bu şekilde korurmuydu??İç kanama olabileceğini ve ayağında şişlik oluşabileceğini de söylediler ama şimdilik böyle bir durum yok.Şu an eskisi kadar neşeli değil tabi uykulu gbi çok sakin duruyor.ancak ben elimle yedirirsem yemek yiyor,pek iştahlı değil ama sanırım bu durum normal çünkü çok az hareket ediyor.halen oyun oynamak için istekli sadace oturduğu yerden.ancak bizonunla konuşursak bizde cevap veriyor.bizde moralinin bozulmaması için elimizden geleni yapıyoruz.benim öğrenmek istediğim eğer sinirlerinde bir hasar oluşursa ne yapabiliriz seçeneklerimiz ne olur.Yabancı bir siteden eğer bir ay kadar tek ayakla yaşamak zorunda kalırlarsa ölürler diye birşey okudum.eğer üst kısımdaki kırık iyileşir ama pençelerini kullanamazsa tek ayakla yaşama şansı varmı? Acısını azaltabilecek birşey kullanabilirmiyiz? Ayağında hissizlik olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Kaymak 3 yaşında acaba bu şekildeki kırıklar ne kadar sürede iyileşir. Deneyimlerinize ve bilgilerinize ihtiyacımız var. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

JUMBO NEDİR ????? -
Arkadaşlar ingilizi biliyorum da bu JUMBO dediğiniz nedir İngilizlere yabancı sitelerde SWOV diyorlar okadar site gezdim Jumbo diye bir ırk bulamadım. Jumbo deyince benim anladığım iri muhabbet kuşu.Gerçekten öğrenmek için soruyorum bunların ayırt edici özellikleri nelerdir. Diğer bir konuda bütün muhabbet ırkların ayırt edici özelliklerini bulabileceğim bir kaynak bilen varmı? Herkes kendi kafasına göre isimlendiriyor?

JUMBO NEDİR ????? -
Arkadaşlar ingilizi biliyorum da bu JUMBO dediğiniz nedir İngilizlere yabancı sitelerde SWOV diyorlar okadar site gezdim Jumbo diye bir ırk bulamadım. Jumbo deyince benim anladığım iri muhabbet kuşu.Gerçekten öğrenmek için soruyorum bunların ayırt edici özellikleri nelerdir. Diğer bir konuda bütün muhabbet ırkların ayırt edici özelliklerini bulabileceğim bir kaynak bilen varmı? Herkes kendi kafasına göre isimlendiriyor?

tüy değiştirmede gariplik?? -
slm arkadaşlar bir konuda sizlere danışmak istiyorum, muhabbet kuşum tüy değiştiriyor ancak bu sefer sanki bir gariplik var, ya da ben çok evhamlıyım.. kafasındaki tüyler fln değişti, ancak sırtında ve gövdesinde aralardan beyaz tüyler çıkıyor gibi fotosunu da ekliyorum. bu normal mi? biraz kaşınıyor da ama aşırı değil. halsizlik yok gibi, ötüyor, açınca ordan oraya koşturuyor. yardımcı olursanz çok sevinirm, teşekkürler 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ÜRETİM YAPMAYI DÜŞÜNENLER OKUSUN LÜTFEN -
NACİZANE KENDİMDEN BAHSEDEYİM : ADIM İLYAS NAMI DİĞER HOVARDA BEN UZUN YILLARDAN BERİ ÜRETİM YAPIYORUM AMA SON ZAMANLARDA ARTIK DAHA BİR PROFESYONEL VE BİLİNÇLİ OLARAK ÜRETİM YAPMAYA ÇALIŞIYORUM YENİ YENİ DE İNGİLİZ VE JUMBO ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUM. BURADA BİLDİKLERİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAYA ÇALIŞACAĞIM. SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ İSTERSENİZ BURADAN İSTERSENİZ ÖZEL OLARAK MSN DEN SORABİLİRSİNİZ. ÖNCELİKLE ÜRETİM YAPMAYA YENİ BAŞLAYACAK ARKADAŞLARA BİR KAÇ TAVSİYEM OLACAK. 1- ÜRETİM YAPMAK CİDDİ SORUMLULUK GEREKTİRİR KÜÇÜK ÇAPLI OLSUN BÜYÜK ÇAPLI OLSUN EĞER ÜRETİM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN. ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ZOR ZAHMETLİ VE SORUMLULUK GEREKTİREN BİR İŞ VEYA HOBİDİR. 2- ÖNCELİKLİ KONULARDAN BİR DİĞERİ DE ÜRETMEK İSTEDİĞİNİZ KUŞLARI NEREDE BARINDIRACAKSINIZ ? ONLARI KIŞIN SOĞUKTAN YAZIN KAVURUCU SICAKTAN MUHAFAZA EDEBİLECEĞİNİZ BİR YER AYARLADINIZMI ? 3- O KÜÇÜK CANLILARA HEMEN HEMEN HER GÜN VAKİT AYIRMANIZ GEREKECEK. ONLARA AYIRACAK VAKTİNİZ VARMI ? İŞİNİZDEN OKULUNUZDAN KISACASI HAYATINIZDAN BEELİ BİR ZAMANI BIKMADAN USANMADAN HERGÜN ONLARA AYIRABİLECEKMİSİNİZ ? 4- ONLAR NE YERLER NE İÇERLER HASTALANDIKLARINDA NE YAPMAK GEREKİR NE ZAMAN YUMURTLAR NE ZAMAN YAVRULAR ÇIKAR NE ZAMAN ERGENLİK ÇAĞINA GİRERLER BU BİLGİLER SİZE ÜRETİM YAPMANIZDA KOLAYLIK SAĞLAYACAK VE IŞIK TUTACAK BİLGİLERDİR. ÜRETİME BAŞLAMADAN ÖNCE BUNLARI ÖĞRENDİNİZMİ ? BU LİSTEYİ SAYFALAR DOLUSU UZATMAK MÜMKÜNDÜR. AMA EN ÖNEMLİSİ SİZ ÜRETİM YAPMAYA BU SORUMLULUĞU ALMAYA HAZIRMISINIZ ? ÇÜNKÜ BU KÜÇÜK CANLILARIN SİZE DERDİNİ ANLATMA İMKANLARI YOK VE ONLARA YETERİNCE İYİ BAKAMADIĞINIZDA AHİRETTE SİZE HESAP SORACAKLARINDAN HABERİNİZ VARMI ? İYİ DÜŞÜNÜN BU BÜYÜK VEBALİ TAŞIYABİLECEKSENİZ ÜRETİM YAPMAK ÇOK ZEVKLİ EĞLENCELİ VE MUTLULUK VERİCİDİR. DETAYLI GÖRÜŞME İÇİN MSN: 🔒 Üyelere Özel

NACİZANE KENDİMDEN BAHSEDEYİM : ADIM İLYAS NAMI DİĞER HOVARDA BEN UZUN YILLARDAN BERİ ÜRETİM YAPIYORUM AMA SON ZAMANLARDA ARTIK DAHA BİR PROFESYONEL VE BİLİNÇLİ OLARAK ÜRETİM YAPMAYA ÇALIŞIYORUM YENİ YENİ DE İNGİLİZ VE JUMBO ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUM. BURADA BİLDİKLERİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAYA ÇALIŞACAĞIM. SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ İSTERSENİZ BURADAN İSTERSENİZ ÖZEL OLARAK MSN DEN SORABİLİRSİNİZ. ÖNCELİKLE ÜRETİM YAPMAYA YENİ BAŞLAYACAK ARKADAŞLARA BİR KAÇ TAVSİYEM OLACAK. 1- ÜRETİM YAPMAK CİDDİ SORUMLULUK GEREKTİRİR KÜÇÜK ÇAPLI OLSUN BÜYÜK ÇAPLI OLSUN EĞER ÜRETİM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN. ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ZOR ZAHMETLİ VE SORUMLULUK GEREKTİREN BİR İŞ VEYA HOBİDİR. 2- ÖNCELİKLİ KONULARDAN BİR DİĞERİ DE ÜRETMEK İSTEDİĞİNİZ KUŞLARI NEREDE BARINDIRACAKSINIZ ? ONLARI KIŞIN SOĞUKTAN YAZIN KAVURUCU SICAKTAN MUHAFAZA EDEBİLECEĞİNİZ BİR YER AYARLADINIZMI ? 3- O KÜÇÜK CANLILARA HEMEN HEMEN HER GÜN VAKİT AYIRMANIZ GEREKECEK. ONLARA AYIRACAK VAKTİNİZ VARMI ? İŞİNİZDEN OKULUNUZDAN KISACASI HAYATINIZDAN BEELİ BİR ZAMANI BIKMADAN USANMADAN HERGÜN ONLARA AYIRABİLECEKMİSİNİZ ? 4- ONLAR NE YERLER NE İÇERLER HASTALANDIKLARINDA NE YAPMAK GEREKİR NE ZAMAN YUMURTLAR NE ZAMAN YAVRULAR ÇIKAR NE ZAMAN ERGENLİK ÇAĞINA GİRERLER BU BİLGİLER SİZE ÜRETİM YAPMANIZDA KOLAYLIK SAĞLAYACAK VE IŞIK TUTACAK BİLGİLERDİR. ÜRETİME BAŞLAMADAN ÖNCE BUNLARI ÖĞRENDİNİZMİ ? BU LİSTEYİ SAYFALAR DOLUSU UZATMAK MÜMKÜNDÜR. AMA EN ÖNEMLİSİ SİZ ÜRETİM YAPMAYA BU SORUMLULUĞU ALMAYA HAZIRMISINIZ ? ÇÜNKÜ BU KÜÇÜK CANLILARIN SİZE DERDİNİ ANLATMA İMKANLARI YOK VE ONLARA YETERİNCE İYİ BAKAMADIĞINIZDA AHİRETTE SİZE HESAP SORACAKLARINDAN HABERİNİZ VARMI ? İYİ DÜŞÜNÜN BU BÜYÜK VEBALİ TAŞIYABİLECEKSENİZ ÜRETİM YAPMAK ÇOK ZEVKLİ EĞLENCELİ VE MUTLULUK VERİCİDİR. DETAYLI GÖRÜŞME İÇİN MSN: 🔒 Üyelere Özel