Kuş Forumları

Muhabbet Kuşları

satılık 3 çift muhabbet kuşu -
akadaşlar elimde şu an yumurta da olmayan 3 çift muhabbet kuşu var.ama yuva hazırlığındalar.yumurtlamadan satmak istiyorum.satma sebebim sürekli aynı çeşit yavru almam.isteyenlere resim yollayabilirim.resim ekleme konusunda başarılı değilim.yerim istanbulda.şehir dışına kuş yollayıp kuşları harab etmek istemiyorum.cebim 🔒 Üyelere Özel. resim için email ve msn adresim 🔒 Üyelere Özel. iyi akşamlar...

akadaşlar elimde şu an yumurta da olmayan 3 çift muhabbet kuşu var.ama yuva hazırlığındalar.yumurtlamadan satmak istiyorum.satma sebebim sürekli aynı çeşit yavru almam.isteyenlere resim yollayabilirim.resim ekleme konusunda başarılı değilim.yerim istanbulda.şehir dışına kuş yollayıp kuşları harab etmek istemiyorum.cebim 🔒 Üyelere Özel. resim için email ve msn adresim 🔒 Üyelere Özel. iyi akşamlar...

cinsiyeti nedir -
[url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url] acaba cinsiyeti nedir bana erkek diye sattılar ama dişi olduğunu söylüyorlar şimdi

cinsiyeti nedir -
[url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url] acaba cinsiyeti nedir bana erkek diye sattılar ama dişi olduğunu söylüyorlar şimdi

cinsiyeti nedir -

BIDIKTAN YENİ KELİMELER - CÜMLELER Mİ DEMELİYDİM ACEBA :) -
🔒 Üyelere Özel YORUMLAYAN VE İZLEYENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

BIDIKTAN YENİ KELİMELER - CÜMLELER Mİ DEMELİYDİM ACEBA :) -
🔒 Üyelere Özel YORUMLAYAN VE İZLEYENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

selam... -
ben kuslarimi alali 2 ay oluyor .. Disi 1 albino , ZEytin yesili 1 erkek , disi son zamanlarda yuwaya cok giriyor.. erkek girmiyor .. acaba ciftleseceklermi ? eger oyleyse ne yapmam gerekiyor yuwanin icine 1 seyler koymak gibi mesala ??

selam... -
ben kuslarimi alali 2 ay oluyor .. Disi 1 albino , ZEytin yesili 1 erkek , disi son zamanlarda yuwaya cok giriyor.. erkek girmiyor .. acaba ciftleseceklermi ? eger oyleyse ne yapmam gerekiyor yuwanin icine 1 seyler koymak gibi mesala ??

MUHABBET KUŞU KONUŞMA EĞİTİMİ -
sevgili muhabbet kuşu sevenler uzun bir süre muhabbet kuşu ürettim ve halen de üretmeye devam ediyorum. onlar benim dünyamdaki en güzel varlıklar. bana en çok gelen sorunun `elinizde konuşan muhabbet kuşu var mı?` olmasından dolayı bu formu yazmaya karar verdim. sizlere faydam olursa ne mutlu bana.... *ilk önce yeni yem yemeye başlamış erkek bir muhabbet kuşu temin edin. (ırk olarak ingiliz daha fazla hafızaya sahiptir) *kuşunuzun sizi tanıması için ona zaman tanıyın. *evinizde başka kuş bulundurmayın.onların sesleri bile kuşunuzun tüm dikkatini dağatacaktır. *kafesinde ayna, oyuncak gibi ilgisini çekecek aksesuarlar bulundurmayın. ilgi odağı siz olun. *kafesine onu korkutmadan kısık bir sesle konuşarak yaklaşın. *elinizden yem yedirin. bundan başta çekinecek sonra alışacaktır. biraz sabırlı olun. *daha sonra öğrenmesini istediğiniz ilk kelimeye karar verin. *muhabbet kuşları c, ç, ş gibi harfleri daha kolay öğrenirler. (örneğin çapkın, şımarık v.b) *seçtiğiniz ilk kelimeyi sürekli tekrarlayın.bıkmadan sabırla. hatta ses kaydı yapan teyp veye herhangibir cihazınız varsa kaydedin ve sürekli dinletin. *öğretmeye çalıştığınız kelimeyi kuşunuzdan duymadan başka kelimeye geçmeyin ve sürekli tekrar edin. *artık kuşunuz konuşmaya başladı. yeni kelimelerle devam edin öğrendiği bütün kelimeleri onunla birlikte herzaman söyleyin. siz kuşunuzla konuşun, ona ilgi gösterin ki o da sizinle konuşsun size bağlansın. *ama herşeyin başı sabır ve sağlıklı bir kuş... saygılarımla ramazan duman 🔒 Üyelere Özel

toptan yavru muhabbet kuşu -
toptan yavru muhabbet kuş 17 ytl 🔒 Üyelere Özel 02324594901

toptan yavru muhabbet kuşu -
toptan yavru muhabbet kuş 17 ytl 🔒 Üyelere Özel 02324594901

MUHABBET KUŞU SATIN ALINIR -
SELAM ARKADAŞLAR BEN 2 ÇİFT MUHABBET KUŞU SATIN ALMAK İSTİYORUM TEK DE OLABİLİR AMA ERKEK OLSUN MSN ARDERİM:🔒 Üyelere Özel

SELAM ARKADAŞLAR BEN 2 ÇİFT MUHABBET KUŞU SATIN ALMAK İSTİYORUM TEK DE OLABİLİR AMA ERKEK OLSUN MSN ARDERİM:🔒 Üyelere Özel

muhabbet kuşumun hamile olduğunu nasıl anlayabilrim ? lütfen açın ! -
benim 2 adet muhabbet kuşum var ama galiba dişi hamile hamile olup olmadığını nasıl anlarım ?lütfen yardım....

benim 2 adet muhabbet kuşum var ama galiba dişi hamile hamile olup olmadığını nasıl anlarım ?lütfen yardım....