Kuş Forumları

Muhabbet Kuşları

izmir içine orjinal jumbo ve ingilizler -
arkadaşlar orjinal jumbo ve ingilizler sadece izmir içine satılıktır. şu an elimde 10 adet bulunmakta. irtibat için 🔒 Üyelere Özel fiyat ve adres bilgileri telefonda verilecektir.

Satılık 8 Tane Yumurtlayan Muhabbet Çifti -
Arkdaslar Elimde 8 Tane Yumurtlayan 1 Çift Muhabbet Kuşu Var.İsteyene Satabilirim.Bana 🔒 Üyelere Özel adresinden yada 🔒 Üyelere Özel Numaralı Telefondan ulaşabilirsiniz.Bu Arada Ben Adanadayım Adanaya Yakın İller Olursa İyi Olur Yada Adanada olan saygılar ERGEN CAN YURTSEVER

Arkdaslar Elimde 8 Tane Yumurtlayan 1 Çift Muhabbet Kuşu Var.İsteyene Satabilirim.Bana 🔒 Üyelere Özel adresinden yada 🔒 Üyelere Özel Numaralı Telefondan ulaşabilirsiniz.Bu Arada Ben Adanadayım Adanaya Yakın İller Olursa İyi Olur Yada Adanada olan saygılar ERGEN CAN YURTSEVER

takas erkek jumbolar -
elimde fazlalıktan erkek jumbo muhabbetkusu var elinde fazla dişi olan takas etmek istiyen arkadaşlara duyurulur istanbul 🔒 Üyelere Özel

ÇOK KATLI KAFESLER VE HAZIR MAMA -

Arkadaşlar Son 12 Adet kalan En:34 - Yük:34 - Derinlik:30cm 6 katlı kafeslerim ve son 75kg kalan cede hazır 1kg`lık vakkumlu ambalajda muhabbet maması satılık. Yavru Muhabbet ve/ya Sevda - Cennet Papağanları ile Takas Yaparım. İrtibat:🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel

LÜTFEN YARDIM!!!!!! -
ARKADAŞLAR BENİM MUHABBET KUŞLARI KARDEŞ EŞLEŞCEKLER 10 AYLIKLAR BELKİDE EŞLEŞTİLER HİÇ AYRILMIYORLAR SALMADA DEVAMLI ÖPÜŞÜYORLAR SAKINCASI VARMI YAVRULAR SAKAT OLUR MU BU KONUDA DENEYİMLERİNİZİ BEKLİYORUM.

LÜTFEN YARDIM!!!!!! -
ARKADAŞLAR BENİM MUHABBET KUŞLARI KARDEŞ EŞLEŞCEKLER 10 AYLIKLAR BELKİDE EŞLEŞTİLER HİÇ AYRILMIYORLAR SALMADA DEVAMLI ÖPÜŞÜYORLAR SAKINCASI VARMI YAVRULAR SAKAT OLUR MU BU KONUDA DENEYİMLERİNİZİ BEKLİYORUM.

MUHABET KUŞLARI ALINIR -
ÜRETİCİ ARKADAŞLAR TANESİ 15 YTL DEN NEKADAR KUŞ VARSA ALIRIM YANLIZ İST ANADOLU YAKASI SAYISI FARKETMEZ TEL 🔒 Üyelere Özel

MUHABET KUŞLARI ALINIR -
ÜRETİCİ ARKADAŞLAR TANESİ 15 YTL DEN NEKADAR KUŞ VARSA ALIRIM YANLIZ İST ANADOLU YAKASI SAYISI FARKETMEZ TEL 🔒 Üyelere Özel

MUHABET KUŞLARI ALINIR -

MUHABET KUŞLARI ALINIR -

MUHABET KUŞLARI ALINIR -

ÖNTEL -
Evimin terasında kısıtlı imkanlarımla oluşturdugum küçük atölyemde akşamları ve hafta sonları istenilen ölçü ve ebatlarda öntel yapmaktayım. Kuşhanem kuşlarımı ve tel örmeklerini görmek için 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ÖNTEL -

Dolap öntel ihtiyacı olan arkadaşlar sitemi ziyaret edip fikir alabilirsiniz.  🔒 Üyelere Özel 

Hakan ATALAY İ STANBUL 

🔒 Üyelere Özel

sarı muhahbbet -
slm ben bir çift sarı albino cinsi muhabbet kuşu almak istiyorum.orjinal olursa daha iyi olur benim için.birde ingiliz.ankarada oturuyorum.

yardımmm -
mrb benim 3 cift kuşum var biri yumurtalı ve yavruları cıktı diger ikisi henüz yeni 1 hafta oluyor alalı ben kuşlarımın kızışması için bir karışım yaptım bu karışımda tahin, pekmez, bira mayası, bal ve kuş yemi var acaba bu karışım kuşlarımın kızgınlaşması için uygun bir karışım mı veya başka ne yapmalıyım

yardımmm -
mrb benim 3 cift kuşum var biri yumurtalı ve yavruları cıktı diger ikisi henüz yeni 1 hafta oluyor alalı ben kuşlarımın kızışması için bir karışım yaptım bu karışımda tahin, pekmez, bira mayası, bal ve kuş yemi var acaba bu karışım kuşlarımın kızgınlaşması için uygun bir karışım mı veya başka ne yapmalıyım

yardımmm -

yardımmm -