SAKA,İSPİNOZ,ŞAKRAK ,SUSAMCIK KUŞU VE DİĞER DOĞA KUŞLARINDAN SERAYA ATMAK İÇİN TOPLU ALIM YAPILACAKTIR FİYAT ÖNEMLİ YILLANMIŞ KUŞ OLMASI GEREKMİYOR 150-200 ADET ALINACAKTIR ELİNDE OLAN VEYA HEMEN TEMİN EDEBİLECEKLER ACİL BİLGİENDİRSİN LUTFEN.....
(YENİ KUŞLAR VE İYİ FİYAT TERCİH EDİLİR)
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
SAKA,İSPİNOZ,ŞAKRAK ,SUSAMCIK KUŞU VE DİĞER DOĞA KUŞLARINDAN SERAYA ATMAK İÇİN TOPLU ALIM YAPILACAKTIR FİYAT ÖNEMLİ YILLANMIŞ KUŞ OLMASI GEREKMİYOR 150-200 ADET ALINACAKTIR ELİNDE OLAN VEYA HEMEN TEMİN EDEBİLECEKLER ACİL BİLGİENDİRSİN LUTFEN.....
selam cemaat bana acil bilezikli(kafes uretimi) dişi saka lazım illaki elinde olan vardır
meleze karsı oldugumdan sakayı kanaryama atamıyorum saygılar
🔒 Üyelere Özel
bu adrese mail atarsanız en gec aksama ulasmaya calişirim fiyatlarıda belirtirseniz sevinirim
selam cemaat bana acil bilezikli(kafes uretimi) dişi saka lazım illaki elinde olan vardır
meleze karsı oldugumdan sakayı kanaryama atamıyorum saygılar
🔒 Üyelere Özel
bu adrese mail atarsanız en gec aksama ulasmaya calişirim fiyatlarıda belirtirseniz sevinirim
elimde iki adet saka melezi var bırısı karışık ötüyor diğeri daha tam ötümü geçmedi eğer sırf saka öten melezi olan varsa ikisini verebilirim 🔒 Üyelere Özel
BU SENENİN ÖTÜME BAŞLAMIŞ RENKLERİ PARLAK ZİNCİR KENESET VE AKGERDAN SAKA MERAKLISI ARKADAŞLAR BU KUŞLARI KAÇIRMAYIN DERİM.RESİM YÜKLEYEMİYORUM.GELİP GÖREBİLİRSİNİZ.1 TANE YARIM AKGERDAN FİYAT 150 1 TANE ÇİÇEK FİYAT 100 4 TANEDE ZİNCİR FİYATLARI 100 İLE 175 ARASI İRTİBAT TEL 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.