Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
ŞOK FİYAT . KESİNLİKLE KAÇMAZ ( SAKA-FLURYA İSKETE İSPİNOZ
KENDİME AYIRDIĞIM VE HEPSİ ÖTÜMDE OLAN 15 SAKAMDAN 10 tanesini vereceğim TANEsi 35 TL , 2 CİFT FLURYAMDAN TANESİNİ 30 TL , 2 ÇİFT İSKETEMDEN TANESİNİ 20 TL , 1 ADET DAĞ İSPİNOZU 20 TL YE VERECEĞİM . ( NOT: VERME SEBEBIM MUHABBET ÜRETİMİNE AĞIRLIK VERECEĞİM. KAFES VE SET BOŞALTMAM LAZIM . AYRICA MUHABBET TAKAS DA OLABİLİR . KUŞLAR İSTANBUL AVCILARDADIR . GELİP BEĞENDİĞİNİZİ ALABİLİRSİNİZ . RESUL IŞIK 0506 273 16 71 ziezag_1@hotmail
sayın dostum bu sakaların 5 tanesini bırakıyosun anladığım kadarıyla verdiklerin ötüme girmiş kuşlarmı hepsi erkekmi ne zamnın kuşu ve hangi bölgeye ait senden biraz detay rica edicem hepsini alsak tek fiyat versen ne fiyat yaparsın iyi fiyat olmalı benim için makulse düşğnelim
kardes evet 5 taneyi bırakacağım .sebebi dediğim gibi muhabbet uretımıne ağırlık vermek. ayrıca 2,200 muhabbet yemıne 6 lira ise kenevire ve ya sade yeme veriyorum aradaki fark da benı bayağı zorluyor. o yüzden sakaları azaltacagım . kuslar silivriden . gel gör pazarlık yaparız . sorun olmaz. kusların hepsi kendi yaptığım setlerde ve hepsi ötüyor . not: fluryaları öterken duymadım .
bu arada bir ikisi ekim kusu diğerleri kasım kuşu . 1 ay büyük salmada durdular sonra kafese aldım
saol arkadasım verdiğin bilgiler için msn ye ekledeim sizi [email protected] adresindeyim msnden fiyat konuşalım detayları .