Kuş Forumları

Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

AMATÖRE YARIM -
abiler benim bir çift sarı satenim var yaklaşık 2 ay önce erkek kuşum tüye girdi ama ğaliba hala çıkamadı çünki nezaman baksam kafesin tabanında duruyor ötmüyorda yani eski hareketliliği kalmadı neğibi besinlerle beslemem yada ne tür ilaç kullanmam lazım ben kuşa karışık yem ve 2 günde bir mama veriyorum ve arada marul ve bazende avivit vitamin veriyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

AMATÖRE YARIM -
abiler benim bir çift sarı satenim var yaklaşık 2 ay önce erkek kuşum tüye girdi ama ğaliba hala çıkamadı çünki nezaman baksam kafesin tabanında duruyor ötmüyorda yani eski hareketliliği kalmadı neğibi besinlerle beslemem yada ne tür ilaç kullanmam lazım ben kuşa karışık yem ve 2 günde bir mama veriyorum ve arada marul ve bazende avivit vitamin veriyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

AMATÖRE YARIM -

2 TÜRK KANARYASI 1 ÇAPRAZ GAGA -
elimde bulunan 2 türk kanaryası ve 1 çapraz gagayı kuşlarımı azalttığım için elden çıkarıyorum kuşlar sağlıklıdır görmek isteyenler yerim gültepede görebilirler 🔒 Üyelere Özel bana ulaşabilirsiniz

EMRE EROL IYI OKUUUUUU :::))) -
SELAM BEN ERDAL ABİN NASILSIN KOÇUM BAKIYOM KUŞ DAGITIYON ABİNE DÜĞÜN HEDİYESİ YOLLAMADIN BAK KOÇUM ONU BUNU ANLAMAM BANA ERKEW BI KANARYA YOLUUYON ÖTEN BU KADAR MESAJINI BEKLIOYM YADA DİŞİ GÜZEL BI SAKA DÜĞÜN TAKISI OLRAK BEN OTOGARDAN ALIRIM CEVABINI BEKLIOYM SSENDE TAKARABUNE GBI YAPMA CEVAP ÖPTÜM YA ÖTEN ERKE MOZAİK YADA BEYAZ BI ERKE KANRYA YADA DİŞİ SAKA UMARIM ABINI KIRMASSIN ARADIM CEBIN KAPALIYDI

SELAM BEN ERDAL ABİN NASILSIN KOÇUM BAKIYOM KUŞ DAGITIYON ABİNE DÜĞÜN HEDİYESİ YOLLAMADIN BAK KOÇUM ONU BUNU ANLAMAM BANA ERKEW BI KANARYA YOLUUYON ÖTEN BU KADAR MESAJINI BEKLIOYM YADA DİŞİ GÜZEL BI SAKA DÜĞÜN TAKISI OLRAK BEN OTOGARDAN ALIRIM CEVABINI BEKLIOYM SSENDE TAKARABUNE GBI YAPMA CEVAP ÖPTÜM YA ÖTEN ERKE MOZAİK YADA BEYAZ BI ERKE KANRYA YADA DİŞİ SAKA UMARIM ABINI KIRMASSIN ARADIM CEBIN KAPALIYDI

JAVA İSPİNOZU YAVRULU-YUMURTALI -
1.AĞIZDA 4 YAVRU VEREN ve 2.AĞIZDA 6 YAVRU VEREN JAVA İSPİNOZU VEYA DİĞER ADIYLA JAVA SERÇESİ OLAN ÇİFTİM YUVASI DAHİL 250TLye SATILIKTIR. RESİMLER İÇİN SAHİBİNDEN.COM daki İLAN KODU:26648762 GSM:🔒 Üyelere Özel MSN:🔒 Üyelere Özel

YAZ GELDİ BİT BİTTİ..! -
Artık KUŞlarımızı tek tek tutup ilaçlamanıza gerek kalmadı.İthal geliştirilen ilaçla 1lt suya enjektörle 3ml bıracağınız sıvı ilaç kuşun kan basıncında gösterdiği etkiyle 28 gün boyuca hem iç hem dış parazitlere karşı koruma etkisine sahitir.Kısacası kuşun kanında emilen ve beslenen bit-kene-uyuz-iç parazitler-kurtlar gibi tüm mikroplar yok olmaktadır.Kendimde muhabbet üreticisi olduğumdan çok faydasını gördüm ayrıca hayvanın iştahınıda açıyor. Bir enjekör dolusu ilaç yani 6ml 2lt suya yetmektedir ve fiyatı 10 tldir.Kargo ile her ile yollanır. GSM:🔒 Üyelere Özel MSN:🔒 Üyelere Özel

kesikboyun ispinozu çift -
1 çift kesikboyun ispinozu.kuşlar eş taptaze 1yaşında saglıklı pırıl pırıl kuşlar.erkegin ötümü degişik güzel.farklı degişik bir kuş beslemek istiyorum diyenler arasın.heryere gönderiyorum. ankara 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

kesikboyun ispinozu çift -
1 çift kesikboyun ispinozu.kuşlar eş taptaze 1yaşında saglıklı pırıl pırıl kuşlar.erkegin ötümü degişik güzel.farklı degişik bir kuş beslemek istiyorum diyenler arasın.heryere gönderiyorum. ankara 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

melez babası saka-flurya+ melez anneleri -
2side 2.5 yaşında çipilliginden beri bende melez babası geçen sene yavruları alındı.kuşlarda fii sigara izmariti gibi.ikiside ötümde.bu sene ilk agızlar boş.ikinci agızda yumurtada öldü.3agız senelik izinden dolayı yapamıycam+ 2.kümesi kapatıyorum.yavrusu alınmış dişileride satılık kız dişilerde var.salmadaki saka 1yaşında geçen yılın yavrusu zil gibi ötümde oda.yer darlıgından orda.dişiler tane 75tl flurya 150tl saka200tl.pazalıksız takassızdır satış.ankara 🔒 Üyelere Özel heryere gönderilir. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

WANTED 🔒 Üyelere Özel -
ADI AYKUT ÇELIK IZMITTTE IZMIT BUFENIN SAHIBI KUS ALIP VERMEYIN BENIM GIBI AVUCUNUZU YALARSINIZ AMA DIKKAT BEN ATTIM SIZ ETMEYIN GORENLERIN YADA BU SAHSI TANIYANLARIN BIRAZ DAHA DIKKATLI OLMASINI TAVSIYE EDERRIM

melez meraklılarının dıkkatıne -
bır adet 2 yasında bınen melez babası mevcuttur irtıbat tel 🔒 Üyelere Özel nolu telden ulasabılırsınız

Takım flurya satılık -
selam arkadaşlar elimdeki flurya takımı satmak istiyorum (dişi) tüydedir erkek gayet yakışıklı ben kanarya besliyorum takas teklifleri değerlendire bilirim

Takım flurya satılık -
selam arkadaşlar elimdeki flurya takımı satmak istiyorum (dişi) tüydedir erkek gayet yakışıklı ben kanarya besliyorum takas teklifleri değerlendire bilirim

Takım flurya satılık -

Takım flurya satılık -