Kuş Forumları

Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Yavru erkek bir papaganim olsun istiyorum İstanbul Avcilardayim -
Eğer yakınsak biz alacağız zaten instadan ulaşabilirsiniz: just._.teen88

Yavru muhabbet kuşu -
Ücretsiz yavru muhabbet kuşu sahiplenmek istiyorum

Ücretsiz kuş sahiplenmek istiyorum -
Özellikle papağan sahiplenmek istiyorum konuşan kuşlar olabilir ama yine de farketmez

Şanlıurfa Da kuşuma eş arıyorum -
Merhaba 1,5 yaşında bir muhabbetim var yalnız kalmasın diye ücretsiz kuş sahiplenmek istiyorum

Muhabbet kuşu sahiplenmek istiyorum -
Merhabalar, hayvan ticaretine karşı olduğum için satın almadım. Kuşunu sahiplendirmek isteyen varsa çift veya tek. Almak isterim. Herkese keyifli hobiler.

sahiplenmek -
Dişi kuşum için erkek kuş arıyorum .ist kartal.topselvi

Erkek muhabbet kuşu sahiplenmek istiyorum -
İstanbul Esenler'deyim. Dişi muhabbet kuşum yalnız kalmasın diye bir erkek muhabbet kuşu sahiplenmek istiyorum.

Erkek muhabbet kuşu sahiplenmek istiyorum -
İstanbul Esenler'deyim. Dişi muhabbet kuşum yalnız kalmasın diye bir erkek muhabbet kuşu sahiplenmek istiyorum.

Antalya -
Ben kafesiyle birlikte muhabbet kuşu ,hint bülbülü sultan papağanı, cennet papağanı ve kanarya ücretsiz sahiplenmek istiyorum antalyadayım öğrenciyim daha önce kuş baktım

Ücretsiz kuş sahiplendirecek -
Lütfen bana muhabbet kuşu hint bülbülü sultan papağanı cennet papağanı kanarya ücretsiz sahiplensorirmiainiz antalyadayım öğrenciyim

muhabbet kuşu istiyorum -
ilk defa besliyeceğim ücretsiz muhabbet kuşu sahiplenmek istiyorum

Jako kakadu Amerikan papagını Pakistan papağanı -
Adana civarında papağan sahiplenmek istiyorum yavruda olabilir

Ele alışkın bi muhabbet kusu sahiplenmek istiyorum -
Istanbul yaşıyorum muhabbet kusu sahiplenmek istiyorum

Yavru erkek sultan papağanı arıyorum -
sultan papağanı arıyorum istanbul sahiplendirebilecek biri varsa bana ulaşabilir mi

Amazon Jako Kakadu Papağanı -
Merhaba. Ücretsiz papağan sahiplenmek istiyorum. Amazon Papağanı , Jako Papağanı , Kakadu Papağan istediğim papağan türleri bunlar. Gerçekten bana güvenebilirsiniz ilgili ve temiz bir şekilde bakarım. İsmim Özgenur. 🔒 Üyelere Özel dan da ılaşabilirsiniz.

Papağan sahiplenmek itiyorum -
Papağan sahiplenmek istiyorum erkek dişili de olabiri Ankara içi kızım ve oğlum için

erkek kuş arayanlar -
albino erkek

erkek kuş arayanlar -
albino erkek

erkek kuş arayanlar -
albino erkek

8 yaşındaki kız yeğenim için kuş hediye edebilecek var mı -
8 yaşında esila isimli yeğenim her gün kuş diye üzülüyor... Verme imkanınız varsa bir adet kuş verebilir misiniz... İstanbuldayız... Selamlar, saygılar, Mehmet 🔒 Üyelere Özel