bir çift muhabbet kuşu almak istiyorum.uygun fiyata veya bedava verebilecek arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi.daha önceleri muhabbet beslemiş hatta yavru bile almıştım.ancak uzun bi ara verdim.şimdi sadece evde beslemek ve vakit geçirmek için istiyorum.kesinlikle amacım ticaret değil.herkese
teşekkürler.istanbul avrupa yakasındayım.istanbul içi gelip alabilirim.
email: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Ankarada oturuyorum papağan bakmak istiyorum bakamayan istemeyen varsa bana ücretsiz verebilirlermi daha önce baktım papağan denyimim var tsskr ederim şimdiden 😊🙏
Beylikdüzü esenyurt avcılar civari ucretsiz muhabbet kusu papağan bakiyorum vermek isteyen olursa 🔒 Üyelere Özel den yazabilir. Gözünüz geride kalmasin.
Dişi sultan papağınımıza erkek papağan arıyoruz. Eşleştirmek için evde 2 tane daha muhabbet kuşum olduğu için eş alamıyoruz. Çiftleştirmek isteyen 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilir
Merhaba İstanbul içi yada çevre iller olabilir (yol eziyeti çektirmemek için) bakmak için jako papağan arıyorum. Ücret karşılığı malmış gibi satış yapanlar lütfen uzak durun. Gerçek manada sahiplendirmek isteyen arkadaşlar lütfen
5 ay önce diși-erkek olarak diye aldigim cennet papaganlarımın ikiside maalesef dișiymiș, bir tanesini cok olgunlasmamiș(uyum saglamalari icin) erkek cennet papaganı ile degismek amaciyla bu ilani olusturdum, kuslarim satilik degildir, her ikisinede gozum gibi bakiyorum, ayni sekilde bakimli bir erkek kus olursa sevinirim...
merhaba yeni aldığım cift japoneslerimden dişinin gagasında bi problem var eve geldigimizde fark ettim bu neden kaynaklıdır düzelirmi yardım ederseniz sevinirim