Kuş Forumları

Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

muhabbet kuşu -
bir çift muhabbet kuşu almak istiyorum.uygun fiyata veya bedava verebilecek arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi.daha önceleri muhabbet beslemiş hatta yavru bile almıştım.ancak uzun bi ara verdim.şimdi sadece evde beslemek ve vakit geçirmek için istiyorum.kesinlikle amacım ticaret değil.herkese teşekkürler.istanbul avrupa yakasındayım.istanbul içi gelip alabilirim. email: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Papagan istiyorum -
İstanbulda oturuyorum papagan arıyorum cinsi ırkı hiç farketmez

1 çift muhabbet kuşu sahiplenmek istiyorum -
1 çift muhabbet kuşu sahiplenmek istiyorum ankaradayım oturuyorum telefon numaram 🔒 Üyelere Özel

Erkek kusuma eş arıyorum -
9 aylık erkek muhabbet kusuma ücretsiz eş arıyorum İstanbul_ Anadolu yakası

Erkek kusuma eş arıyorum -
9 aylık erkek muhabbet kusuma ücretsiz eş arıyorum İstanbul_ Anadolu yakası

mersinde ücretsiz sultan papağanı arıyorum -
ücretsiz sultan papağanı sahplenmek istiyorum yer MERSİN 🔒 Üyelere Özel

cennet papağanı -
ücretsiz cennet papağanı sahiplenmek istiyorum yer MERSİN 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz papağan istiyorum -
Ankarada oturuyorum papağan bakmak istiyorum bakamayan istemeyen varsa bana ücretsiz verebilirlermi daha önce baktım papağan denyimim var tsskr ederim şimdiden 😊🙏

İzmir içi papağan sahiplenebiliriz -
Papağanına işlerinden dolayı ilgilenemeyen varsa sahiplenebiliriz ırk vs farketmez sahipleniriz.İzmir.

İzmir içi papağan sahiplenebiliriz -
Papağanına işlerinden dolayı ilgilenemeyen varsa sahiplenebiliriz ırk vs farketmez sahipleniriz.İzmir.

Beylikduzu ucretsiz muhabbet yada papağan bakiyorum -
Beylikdüzü esenyurt avcılar civari ucretsiz muhabbet kusu papağan bakiyorum vermek isteyen olursa 🔒 Üyelere Özel den yazabilir. Gözünüz geride kalmasin.

ANKARA İÇİ ÜCRETSİZ MACAW YADA JAKO PAPAĞAN ARIYORUM -
Bana ücretsiz olarak jako yada macaw papağanı vermek isteyenler ankara içinde olanlar mesaj atsın

Erkek Sultan Papağanı -
Dişi sultan papağınımıza erkek papağan arıyoruz. Eşleştirmek için evde 2 tane daha muhabbet kuşum olduğu için eş alamıyoruz. Çiftleştirmek isteyen 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilir

İstanbul içi jako papağan bakmak istiyorum -
Merhaba İstanbul içi yada çevre iller olabilir (yol eziyeti çektirmemek için) bakmak için jako papağan arıyorum. Ücret karşılığı malmış gibi satış yapanlar lütfen uzak durun. Gerçek manada sahiplendirmek isteyen arkadaşlar lütfen

Erkek cennet papagani ariyorum yalova civari -
5 ay önce diși-erkek olarak diye aldigim cennet papaganlarımın ikiside maalesef dișiymiș, bir tanesini cok olgunlasmamiș(uyum saglamalari icin) erkek cennet papaganı ile degismek amaciyla bu ilani olusturdum, kuslarim satilik degildir, her ikisinede gozum gibi bakiyorum, ayni sekilde bakimli bir erkek kus olursa sevinirim...

Disi sultan papağını -
Disi sultan papağını ariyorum

Istanbulda mubabbet kusu sahiplenmek istiyorum -
Saglikciyim Muhabbet kusu, sevda papagani, cennet papagani ya da kanarya sahiplenmek isterim sevgiler tum hayvan dostlarina :)

yardım edermisiniz -
merhaba yeni aldığım cift japoneslerimden dişinin gagasında bi problem var eve geldigimizde fark ettim bu neden kaynaklıdır düzelirmi yardım ederseniz sevinirim

Yavru erkek bir papaganim olsun istiyorum İstanbul Avcilardayim -
Eğer yakınsak bizde gelip alabiliriz <3