Kuş Forumları

Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

KUŞ GRİBİNE DİKKAT!!!!! -
ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ TÜRKİYEDE KUŞ GRİBİ KRİZİ YAŞANMAKTA. BU NEDENLA HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZ VAR. SİZLERDEN RİCAM BU ARALAR KUŞ ALIRKEN ÖZELLİKLE TÜRKİYE DE ÜRETİMİ OLMAYIP YURTDIŞINDAN GELEN KUŞLARI ALIRKEN. BİLİYORSUNUZ PAPAĞANLARIN TÜRKİYEDE ÜRETİMİ YOK VE KAÇAK YOLLARLA ÜLKEMİZE GELMEKTE. BU KUŞLARIN BÜYÜK BÖLÜMÜ TİCARİ AMAÇLI GETİRLDİKLERİ İÇİN GEREKLİ VETERİNER KONTROLLERİNDEN DE GEÇMEMEKTELER. BU NEDENLE KUŞ ALIRKEN VETERİNER KONTROLÜNDEN GEÇİP GEÇMEDİĞİNİ VE BU KONTROLÜ BELGELEYEN EVRAKI DA GÖRMEDEN KUŞ ALMAYIN LÜTFEN.BANA BİRŞEY OLMAZ MANTIĞIYLA HAREKET ETMEYELİM. TEDBİ ALALIMKİ BU MİKROP DAHA FAZLA ÜLKEMİZE VE EVLERİMİZE GİRMESİN.

LORİ VE PAPAĞAN TÜRLERİ ARIYORUM -
FİYATI UYGUN OLMAK KOŞULUYLA LORİ VE HER ÇEŞİT PAPAĞAN ARIYORUM İSTEYENLERLE BILDIRCIN VEYA KINALI,ÇİL,VEYA BEYAZ BILDIRCINLA TAKAS YAPARIM MEHMET DİKİCİ ********@mynet.com ********@yahoo.com ******** OSMANİYE
Ticari mesajlarınızı ilgili kategorinin "İlanlar" forumuna gönderiniz. İletişim bilgileriniz silinmiştir. 🔒 Üyelere Özel

BEYAZ KEKLİK VE ÇİL KEKLİK ÇOK YAKINDA -
çok kısa zaman içerisinde isteyen herkese beyaz keklik ve çil keklik verebilirim mehmet dikici ***@mynet.com ****@yahoo.com *** osmaniye
Ticari mesajlarınızı ilgili kategorinin "İlanlar" forumuna gönderiniz. İletişim bilgileriniz silinmiştir. 🔒 Üyelere Özel

konusan muhabbet -
slm arkadaslar elımde konusan mavı kanatlarının ustu beyaz erkek muhabbet var yumurtalı kuslarım oldugu ıcın ılgılenemıyorum soyledıgı kelımeler cıcıkus babacık canım boncuk ankaradayım fıyat 75 ytl

konusan muhabbet -
slm arkadaslar elımde konusan mavı kanatlarının ustu beyaz erkek muhabbet var yumurtalı kuslarım oldugu ıcın ılgılenemıyorum soyledıgı kelımeler cıcıkus babacık canım boncuk ankaradayım fıyat 75 ytl

konusan muhabbet -

TANESİ 7.5 YTL YE ETLİK JUMBO BILDIRCIN -
ETLİK JUMBO BILDIRCINI TANESİ 7.5 YTLDEN VERİLİR TOPTAN ALIMLARDA 6.5 YTLDEN VERİLİR 2000TANEYE KADAR VERİLİR ALMAK İSTEYENLER İÇİN EMAİL ADRESİ 🔒 Üyelere Özel telefon 🔒 Üyelere Özel

TANESİ 7.5 YTL YE ETLİK JUMBO BILDIRCIN -
ETLİK JUMBO BILDIRCINI TANESİ 7.5 YTLDEN VERİLİR TOPTAN ALIMLARDA 6.5 YTLDEN VERİLİR 2000TANEYE KADAR VERİLİR ALMAK İSTEYENLER İÇİN EMAİL ADRESİ 🔒 Üyelere Özel telefon 🔒 Üyelere Özel

SATILIK İNGİLİZ MUHABBET.. -
SATILIK 1 ÇİFT İNGİLİZ MUHABBETİ ERKEK:GÖK MAVİ DİŞİ:YESİLSARI FİYAT:60 YTL KUŞLAR RESİMLER BÖLÜMÜNDE VAR.İSTEYENE YOLLARIMMM..MSNEM.(🔒 Üyelere Özel)..saygılarımla..

SATILIK 1 ÇİFT İNGİLİZ MUHABBETİ ERKEK:GÖK MAVİ DİŞİ:YESİLSARI FİYAT:60 YTL KUŞLAR RESİMLER BÖLÜMÜNDE VAR.İSTEYENE YOLLARIMMM..MSNEM.(🔒 Üyelere Özel)..saygılarımla..

Kanarya arıyorum... -
Merhaba arkadaşlar,iyi öten bi kanarya arıyorum.Ben Bursa''da oturuyorum ama İstanbulda oturan arkadaşlarada ulaşabilirim.Fiyat en fazla 30 ytl diyorum belki az ama... İyi Yıllar

2006 TÜM SİTE ÇALIŞANLARI VE ÜYELERİNE KUTLU OLSUN!... -

Yeni Yılda ; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerinizi ikiyle çarpın bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayırın kendinize...

MUTLU YILLAR!..

Yeni Yılınız Kutlu Olsun. -
Tüm üyelerimizin yeni yılını kutlar, 2006 yılının sizlere mutluluk, sağlık ve başarı getirmesini dileriz. Sevgi ve Saygılarımızla, 🔒 Üyelere Özel

YAVRU KIRMIZI LORİ !!!!!!!!! -
Arkadaşlar kırmızı lori satan varmı yada satan yeri bilen,,bilgi verirseniz sevinirim......

Arkadaşlar kırmızı lori satan varmı yada satan yeri bilen,,bilgi verirseniz sevinirim......