Kuş Forumları

Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

çok sağlıklı genç muhabetler -
çok genç 8-9 aylık muhabbetler 75 çift+50 adet yavru+250 göz tekli kafes+450 adet suluk+mamalıklar+4 adet tel çifthane+altındaki 50 adet yavru ve 110 adet yumurtalar 5 milyar hiç bir sağlık problemi yok sağlıklı kuşlar

çok genç 8-9 aylık muhabbetler 75 çift+50 adet yavru+250 göz tekli kafes+450 adet suluk+mamalıklar+4 adet tel çifthane+altındaki 50 adet yavru ve 110 adet yumurtalar 5 milyar hiç bir sağlık problemi yok sağlıklı kuşlar

EKLEYİN EVCİLLERİN RESİMLERİNİ SİTEMİZ RENKLENSİN!... -
Önce 🔒 Üyelere Özel (Alternatif siteler var ben bunu tercih ediyorum)adresine girip nick alıp kaydoluyorsunuz.Her hangi bir yerde gördüğünüz evcillerimizle ilgili resimleri bilgisayarınızda bir yere kaydediyorsunuz. 🔒 Üyelere Özel adresinde aldığınız nick ve şifre ile girip albümünüze gözattan kaydettiğiniz resmi ekliyorsunuz.(photobuckette size albüm açılıyor oraya örneğin resimlerime kaydettiğiniz resmi ordaki gözattan bulup albüme kaydediyorsunuz.)Kaydettiğiniz resmin altında URL adresi çıkıyor.
Resmi buraya kopyalarken ;
HTML sayfasını açıyosunuz yani bu sayfayı(HTML Editörü Yükle),üstte yazı renginin yanındaki , dağ-güneş resmini tıklıyorsunuz.. photobuckete kayıtlı resmin URL adresini burdaki URL kısmına kopyala yapıştır yapıyorsunuz.Tamamı tıkladığınızda resim sayfada
Sevgiler.

Önce 🔒 Üyelere Özel (Alternatif siteler var ben bunu tercih ediyorum)adresine girip nick alıp kaydoluyorsunuz.Her hangi bir yerde gördüğünüz evcillerimizle ilgili resimleri bilgisayarınızda bir yere kaydediyorsunuz. 🔒 Üyelere Özel adresinde aldığınız nick ve şifre ile girip albümünüze gözattan kaydettiğiniz resmi ekliyorsunuz.(photobuckette size albüm açılıyor oraya örneğin resimlerime kaydettiğiniz resmi ordaki gözattan bulup albüme kaydediyorsunuz.)Kaydettiğiniz resmin altında URL adresi çıkıyor.
HTML sayfasını açıyosunuz yani bu sayfayı(HTML Editörü Yükle),üstte yazı renginin yanındaki , dağ-güneş resmini tıklıyorsunuz.. photobuckete kayıtlı resmin URL adresini burdaki URL kısmına kopyala yapıştır yapıyorsunuz.Tamamı tıkladığınızda resim sayfada
Sevgiler.

Sevgiler.

Gouldian finches arıyorum -
Selam eger elinde gouldian finches olanlar varsa lutfen cevap versin

Harzroller kanarya -
2 Erkek 1 dişi harzroller kanarya arıyorum 0212 5598966

Harzroller kanarya -
2 Erkek 1 dişi harzroller kanarya arıyorum 0212 5598966

mavişe erkek arıyoruz -
Bizim Muhabbet kuşumuz Mavişe erkek arıyoruz 15 tane boş yumurtladı durmuyor çiftleşirse düzelir dendi

mavişe erkek arıyoruz -
Bizim Muhabbet kuşumuz Mavişe erkek arıyoruz 15 tane boş yumurtladı durmuyor çiftleşirse düzelir dendi

mavişe erkek arıyoruz -

mavişe erkek arıyoruz -

mavişe erkek arıyoruz -

mavişe erkek arıyoruz -

KURBAN OLAM ATATÜRKÇÜLÜK YOLUNDA İLERLEYEN DOSTLARA... -

Selam , Hayvansever Dostlarım ve HepsiEvcil Camiası ;

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Sevgiler.

satılık muhabbet -
Kendi üretimim jumbo kırığı yavrular. Resim gönderebilirim. 🔒 Üyelere Özel. 🔒 Üyelere Özel Not : izmirdeyim

satılık muhabbet -
Kendi üretimim jumbo kırığı yavrular. Resim gönderebilirim. 🔒 Üyelere Özel. 🔒 Üyelere Özel Not : izmirdeyim

satılık muhabbet -

KUŞ GRİBİNE DİKKAT!!!!! -
ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ TÜRKİYEDE KUŞ GRİBİ KRİZİ YAŞANMAKTA. BU NEDENLA HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZ VAR. SİZLERDEN RİCAM BU ARALAR KUŞ ALIRKEN ÖZELLİKLE TÜRKİYE DE ÜRETİMİ OLMAYIP YURTDIŞINDAN GELEN KUŞLARI ALIRKEN. BİLİYORSUNUZ PAPAĞANLARIN TÜRKİYEDE ÜRETİMİ YOK VE KAÇAK YOLLARLA ÜLKEMİZE GELMEKTE. BU KUŞLARIN BÜYÜK BÖLÜMÜ TİCARİ AMAÇLI GETİRLDİKLERİ İÇİN GEREKLİ VETERİNER KONTROLLERİNDEN DE GEÇMEMEKTELER. BU NEDENLE KUŞ ALIRKEN VETERİNER KONTROLÜNDEN GEÇİP GEÇMEDİĞİNİ VE BU KONTROLÜ BELGELEYEN EVRAKI DA GÖRMEDEN KUŞ ALMAYIN LÜTFEN.BANA BİRŞEY OLMAZ MANTIĞIYLA HAREKET ETMEYELİM. TEDBİ ALALIMKİ BU MİKROP DAHA FAZLA ÜLKEMİZE VE EVLERİMİZE GİRMESİN.