Kuş Forumları

Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

GERÇEK İNGİLİZ VEYA HOLLANDA MUHABBET ARIYORUM -
GERÇEK İNGİLİZ VEYA HOLLANDA MUHABBET ARIYORUM UYGUN FİYAT VERENLER TERCİHİMDİR MEHMET DİKİCİ 🔒 Üyelere Özel

Çift kanarya arıyorum //İzmir -
bir çift kanarya arıyorum daha önce beslemedim ötüşü güzel ve makul fiyatlı olsun yeter. İzmir içi olmalı , çiftine 50 YTL verebilirim. satan varsa buraya email veya telefon yazarsa kendisine ulaşırm.

Çift kanarya arıyorum //İzmir -
bir çift kanarya arıyorum daha önce beslemedim ötüşü güzel ve makul fiyatlı olsun yeter. İzmir içi olmalı , çiftine 50 YTL verebilirim. satan varsa buraya email veya telefon yazarsa kendisine ulaşırm.

sultan arıyorummm... -
sultan papaganı arıyorum saglıklı egitillebilecek tarzda bi papagan arıyorum (kafesiyle olursa iyi olur istanbuldayım bana en kısa zamanda ya site aracılıgıyla ya da 🔒 Üyelere Özel ulasırsanız sevinirim..

Zebra finch -
merhaba arkadaşlar elimde 2 tane zebra finch war.Biri beyaz 3 aylık diğeri gri renkte 1,5 aylık.beyaz dişi erkek gri,Fiyatı çifti için 30 ytl.İlgilen arkaşlar mesaj atsın lütfen

JAKO VEYA LORİ CİNSİ PAPAĞAN ARIYORUM -
sağlıklı evcil jako veya lori cinsi papağan uygun fiyata arıyorum 🔒 Üyelere Özel

ingiliz ve haollanda damızlık ve yavru muhabbetler satlık -
Selam ben ÇANKIRI dayım elimde 5 çift damızlık ingiliz bunların 6 yavrusu ve 10 çift kadarda hollanda muhabbet ve baunlara ait 20 kadar yvru var satıyorum alacaklara duyurulur isteyen arkadaşlara msn den resimlerini atabilirim 🔒 Üyelere Özel 0.505.5446355

cennet papaganı -
cennet papaganı arıyorum 3-5 aylık civarlarında elinde olna arkadalar 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulasabilir..

KONUŞAN LORİLER VE CACADULAR VE JAKOLAR -
KONUŞAN LORİLER VE CACADULAR VE JAKOLAR ALMAK İSTEYENLER İÇİN ULAŞIM ADRESİM 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

KONUŞAN LORİLER VE CACADULAR VE JAKOLAR -
KONUŞAN LORİLER VE CACADULAR VE JAKOLAR ALMAK İSTEYENLER İÇİN ULAŞIM ADRESİM 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

1 yaşında dişi muhabbet kuşu aranıyor -
1 veya iki yaşında dişi bi muhabbet arıyorum istanbuldayım

selam MUHABBET üretim yapmak isteyenlere ve yapan arkadaşlara duyurulur -
elimde bulunan 5 çift ingili ve kırığı ile 15 çift kadar hollanda muhabbet leri imkansızlıklar nedeni ile satıyorum ben ÇANKIRI dayım kuşları hepsi yumurtalı ve bazıları yavrulu ilgilenenlere duyrulur 🔒 Üyelere Özel 0.505.544.63.55

KIRMIZI LORİLER.CACADULAR VE JAKOLAR -
KIRMIZI LORİLER.CACADULAR VE JAKOLAR HEPSİ 1 İLE 3 YAŞ ARASI ALMAK İSTEYENLER İÇİN ECEVİT ÇETİN 🔒 Üyelere Özel

tepeli muhabbet -
selam arkadaşlar tepeli muhabbet kuşu besleyen varmı çok zor eş tutduğunu ve zor ürediğini duydum Adana da bir arkadaşımda gördüm tam tepeli değildi ama yinede güzeldi elinde fazla yavru tepeli olan arkadaşlar varmı bilgisi olan arkadaşlar varmı yazarsanız sevinirim selamlar

tepeli muhabbet -
selam arkadaşlar tepeli muhabbet kuşu besleyen varmı çok zor eş tutduğunu ve zor ürediğini duydum Adana da bir arkadaşımda gördüm tam tepeli değildi ama yinede güzeldi elinde fazla yavru tepeli olan arkadaşlar varmı bilgisi olan arkadaşlar varmı yazarsanız sevinirim selamlar

tepeli muhabbet -