Kuş Forumları

Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

geçek kafes sakası ve floryası arıyorum -
geçek kafes sakası ve floryası arıyorum hmehmetdikici@yahoo.🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

KİMSE BU PAPAĞANI BİLMİYORMU!!!!!!! -
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kırmızı lori arıyorum ama cevap alamıyorum bir kaç arkadaş cevap yazdı tekrar görüşelim dedim ses seda çıkmadı...şimdi elinde yada bildiği bir yerde kırmızı lori satan varsa lütfen bana dönsünler.... görüşmek üzere

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kırmızı lori arıyorum ama cevap alamıyorum bir kaç arkadaş cevap yazdı tekrar görüşelim dedim ses seda çıkmadı...şimdi elinde yada bildiği bir yerde kırmızı lori satan varsa lütfen bana dönsünler.... görüşmek üzere

İST.DAN (3veya 5 adet )MUHABBET KUŞU ARIYORUM -
İSTANBULDA ÜRETİM YAPAN ARKADAŞLAR 3ADET MUHABBET KUŞU ARİYORUM 1YAŞINA YENİ GİRMİŞ OLCAK 2ERKEK 1DİŞİ YADA 2DİŞİ 1ERKEK OLCAK PET.DEN ALMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ ADAMLAR YANİ BİZİM BURDA 25 VEYA 20 YTL.YE SATİOLAR BU BANA BİRAZ FAZLA GELDİ NEDEN ÇÜNKÜ SİTEDE GÖRDÜMKİ 5YTL.DEN 13YTL YE KADAR ÜRETİMCİ ARKADAŞLARIMIZ BU FİYATLARDA SATİOLAR İSTANBULDA ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM GELİP ALIRIM KUŞLARI EĞERKİ SATAN VARSA BU FİYATLAR ARASINDA 3ADET DEDİM AMA FİYAT 12,13,14 YTL ARASI BİŞEYSE 4VEYA 5TANE DE ALABİLİRİM.KUŞLARIN ACELESİ YOK NİSAN BAŞINA KADAR ALMAK İSTİORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...MAİL 🔒 Üyelere Özel ilgilenen arkadaşlara teşkr...(a bide kuş gribi olayı var satan kişi bana garanti verebilcekmi)

İST.DAN (3veya 5 adet )MUHABBET KUŞU ARIYORUM -
İSTANBULDA ÜRETİM YAPAN ARKADAŞLAR 3ADET MUHABBET KUŞU ARİYORUM 1YAŞINA YENİ GİRMİŞ OLCAK 2ERKEK 1DİŞİ YADA 2DİŞİ 1ERKEK OLCAK PET.DEN ALMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ ADAMLAR YANİ BİZİM BURDA 25 VEYA 20 YTL.YE SATİOLAR BU BANA BİRAZ FAZLA GELDİ NEDEN ÇÜNKÜ SİTEDE GÖRDÜMKİ 5YTL.DEN 13YTL YE KADAR ÜRETİMCİ ARKADAŞLARIMIZ BU FİYATLARDA SATİOLAR İSTANBULDA ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM GELİP ALIRIM KUŞLARI EĞERKİ SATAN VARSA BU FİYATLAR ARASINDA 3ADET DEDİM AMA FİYAT 12,13,14 YTL ARASI BİŞEYSE 4VEYA 5TANE DE ALABİLİRİM.KUŞLARIN ACELESİ YOK NİSAN BAŞINA KADAR ALMAK İSTİORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...MAİL 🔒 Üyelere Özel ilgilenen arkadaşlara teşkr...(a bide kuş gribi olayı var satan kişi bana garanti verebilcekmi)

malinua -
fiyatı uygun genç, öten malinua arıyorum izmir olması tercihimdir.

malinua -

malinua -

malinua -

malinua -

100 adet muhabbet kuşuna ihtiyaç vardır -
Elinde 100 adet satılık muhabbet kuşu olan arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel bu adresten iletişime geçiniz...

Elinde 100 adet satılık muhabbet kuşu olan arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel bu adresten iletişime geçiniz...

ele alısmıs yavru muhabbet -
SLM ARKADASLAR KENDİ KUSLARIMIN YAVRULARINDAN ELİMDE SADECE 1 ADET ACIK YESİL RENKLİ 41 GÜNLÜK YAVRU KALDI. ELE ALISKIN VE ELDEN YEM YEMEYİ ÖGRENDİ. YENİ YENİ UCMAYA BASLADI. ANKARALI ARKADASLARA UYGUN FİYATA VERECEGİM. İSTERSENİZ RESİMLERİNİ EKLEYEBİLİRİM. BOL EVCİLLİ GÜNLER

ele alıskın 40 günlük yavru muhabbet -
SLM ARKADASLAR KENDİ KUSLARIMIN YAVRULARINDAN ELİMDE SADECE 1 ADET ACIK YESİL RENKLİ 40 GÜNLÜK YAVRU KALDI. ELE ALISKIN VE ELDEN YEM YEMEYİ ÖGRENDİ. YENİ YENİ UCMAYA BASLADI. ANKARALI ARKADASLARA UYGUN FİYATA VERECEGİM. İSTERSENİZ RESİMLERİNİ EKLEYEBİLİRİM. BOL EVCİLLİ GÜNLER

orjinal tepeli ingiliz jumbo muhhabet -
orjinal tepeli jumbo ingliz muhabbet arıyorum...