Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

Damızlık Muhabbet Kuşları(İZMİR) -
Damızlık 10 çift eş almış genç muhabbet kuşları çifti 50 lira yer İzmir irtibat 🔒 Üyelere Özel

Damızlık Muhabbet Kuşları(İZMİR) -
Damızlık 10 çift eş almış genç muhabbet kuşları çifti 50 lira yer İzmir irtibat 🔒 Üyelere Özel

satılık d.m.kuşları -
2 çift satılık muhabbet kuşları 1.çift yumurtalı 1. çiftte altında 4 adet yavrusuyla beraber satılıkdır yer sıkıntısı nedeniyle yumurtalı çift ing kırmalarıdır fiyat en son 85 ytl.4 yavrusu olan çift erkek ing kırması dişisi hollandadır bu çifttin fiyatıda son 140ytl yavrular 15 günlük oldular kuşlar gayet sağlıklılar yer ankara tel 🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel meil 🔒 Üyelere Özel

İZMİRDE SATILIK SULTAN VE CENNET PAPAĞANI ARIYORUM -
izmir içi satılık sultan ve cennet papaganı arıyorum 🔒 Üyelere Özel bana bu adresten ulasabilirsiniz

****İTHAL BİLEZİKLİ SHOW KUŞLARI JUMBOLAR***resimli -

yurt dışından getirttiğim iki çift eş olmuş jumbo yer sorunu nedeniyle satlıktır 1. çift gri iri erkek spangle hardal sarısı dişi 2.çift mavi erkek spangle parçalı dişi kuşlar çok iri ve bilezikli orjinal jumbodur irtibat 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

kanarya arıyorum. -
Beyaz yavru kanarya arıyorum.İstanbul anadolu yakasında oturanlardan varsa satan sevinirim.(🔒 Üyelere Özel)

satılık jako -
2/2.5 yaslarında jakomu satıyorum işlerimden dolayı ben bakamıyorum elden yem yer su anda iki kelime konusuyor alacaklara hayırlı olsun msn:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

SON OLARAK FİAT BU;KAÇIRMAYIN... -
BİR YILDIR ÖZENLE EVİMDE BAKTIĞIM VE BİR PARTİ (4 ADET) YAVRU ALDIĞIM ERKEĞİ MAVİ, DİŞİSİ YEŞİL İZMİR CİNSİ İYİ BAKIMLI VE SAĞLIKLI MUHABBET ÇİFTİNİ SATIYORUM.ŞU ANDA 5 YUMURTA ÜZERİNDE YATIYOR.TAHMİNEN İLK YAVRU 18 KASIMDA ÇIKACAK. KAFESİ VE HERŞEYİ İLE 100 YTL..ANKARA`DAYIM ARAYIN HEMEN TESLİM EDEYİM.cep:🔒 Üyelere Özel

SATILIK OYUNLU GÜVERCİNLER -
HEPSİ OYUNLU KENDI DAMARIMIZ 🔒 Üyelere Özel

satılık erkek cennet -
satılık erkek cennet papağanımız satılıktır yer istanbul kocaeli civarı fiyat:60 🔒 Üyelere Özel

orjinal jumbo çift bilezikli (izmir)resimli -
satılık orjinal ithal jumbo bilezikli eş muhabbet (izmir) msn: 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık orjinal ithal jumbo bilezikli eş muhabbet (izmir) msn: 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel