BİR YILDIR ÖZENLE EVİMDE BAKTIĞIM VE BİR PARTİ (4 ADET) YAVRU ALDIĞIM ERKEĞİ MAVİ(İBİŞ) DİŞİSİ YEŞİL(CİCİŞ) İZMİR CİNSİ İYİ BAKIMLI VE SAĞLIKLI MUHABBET ÇİFTİNİ SATIYORUM.ŞU ANDA 5 YUMURTA ÜZERİNDE YATIYOR.TAHMİNEN İLK YAVRU 18 KASIMDA ÇIKACAK.(İBİŞ+CİCİŞ+KAFES+YAVRULUK+5 YUMURTA = 125)ANKARA`DAYIM ARAYIN HEMEN TESLİM EDEYİM.cep:🔒 Üyelere Özel
Mrb arkadaşlar.
Bu başlığı özellikle yeni yeme düşmüş kuş arayanlar için açtım.
Çok özenrek beslediğim çiftimin yavruları 11.11.2007 tarihinde yumurtadan çıktılar. Anne ve babayı hergün yumurta maması ile besliyorum. Kuşlar gayet sağlıklı.SUPERVİT FORTE vitamin ile destekliyorum.
Şu an 2 tane yavru çıktı 5 tane daha yumurta vardır.
Almak isteyen arkadaşlar
Tanesi 30 YTL dir.
Evim içerenköyde. Petshop filan değilim. Gelip kuşu alıp gidecek.Kendisi Beğenecek.
Kesinlikle kargo olmaz. Kuşları mahfedemem yollarda.
2 aylıktan 2 yaşına kadar jumbo ve ingilizler mevcuttur , iletişim 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel ankara , aşağıdaki linkte kuslarımın hepsinin resmi vardı ama satılık olanlar içlerinden bazılarıdır kuslara baktıktan sonra arayıp bilgi alabilirsiniz fiyat değişkendir ayrıca petshoop olmadığımı hatırlatırım.
*****SÜPER*****
-Çabuk konuşan kuşlar
-Tamamen sağlıklı yavrular
-Renk çeşiti çok
-Tamamen ev üretimi
yavru oldukları için çabuk konuşurlar. Yavrular arasında fark olduğu için fiyatları da farklı
kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim : 🔒 Üyelere Özel e-mail:🔒 Üyelere Özel
HOŞ GELDİNİZ MUHABBETSEVERLER
SİTE: 🔒 Üyelere Özel
Her şey çocuklarıma hobi olarak iki çift muhabbet kuşu almamla başladı. Bir süre sonra kuşlar muhabbeti koyulaştırıp çoğalmaya başladılar. Yeni yavrular oldukça ben de yeni kafesler almaya başladım. Ama birkaç kafesten sonra, evimin hacminin bu sevimli ve tatlı yaratıkların üreme yeteneğiyle yarışacak kapasiteye sahip olmadığını anladım ve çıkan yavruları satmaya karar verdim. Laf aramızda iyi de oldu. Şimdi hem yem parası çıkıyor, hem de çocuklara harçlık...
Kısa hikâyemden de anladığınız gibi profesyonel bir muhabbet kuşu üreticisi değilim. Evdeki birkaç kafesten ne çıkarsa onu veriyorum. Alanlar da kuşlardan memnun, çünkü ben yavruları, kendileri yem yiyecek hâle gelince, hemen yuvadan alıp isteyene veriyorum. Tabii bu şekilde, ele gelmesi ve konuşması için eğitmek kolayca mümkün oluyor. Zaten hastalığı, bulaşması olmayan sağlıklı yavrular.
Yavrularımız ısıran cins değildir, kısa sürede insana alışırlar. Aşağıdakiler arasında ilgilendiğiniz bir kuş varsa veya ayrıntılı bilgi edinmek istiyorsanız, kuşun numarasıyla birlikte bu adrese e-mail gönderebilirsiniz: 🔒 Üyelere Özel
Not: Kuşları, Fatih / Karagümrük veya Fatih`te teslim edebilirim.
SİTE: 🔒 Üyelere Özel
Tüy den çkmış,rengini almış,2007 doğumlu,bilezikli,bakımlı ve sağlıklı 25 adet bakıri erkek 10 adet gloster toptan-perakende izmirden satılıktırtel:🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel email:🔒 Üyelere Özel
yaklasık 4-5 aylık disi erkek karısık her renkte malta cinsi kanaryalar..
tane 20 ytl yer izmir..
tel:🔒 Üyelere Özel --🔒 Üyelere Özel
msn:🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
yaklasık 4-5 aylık disi erkek karısık her renkte malta cinsi kanaryalar..
tane 20 ytl yer izmir..
tel:🔒 Üyelere Özel --🔒 Üyelere Özel
msn:🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
BİR YILDIR ÖZENLE EVİMDE BAKTIĞIM VE BİR PARTİ (4 ADET) YAVRU ALDIĞIM ERKEĞİ MAVİ(İBİŞ) DİŞİSİ YEŞİL(CİCİŞ) İZMİR CİNSİ İYİ BAKIMLI VE SAĞLIKLI MUHABBET ÇİFTİNİ SATIYORUM.ŞU ANDA 5 YUMURTA ÜZERİNDE YATIYOR.TAHMİNEN İLK YAVRU 18 KASIMDA ÇIKACAK.(İBİŞ+CİCİŞ+KAFES+YAVRULUK+5 YUMURTA = 175 YTL)ANKARA`DAYIM ARAYIN HEMEN TESLİM EDEYİM.cep:🔒 Üyelere Özel
8 çift, sürekli ve düzenli yavru aldığım kuşlardır. hepsi gençkuşlar,şu an yumurtada yatanlar var yeni yavrusunu alıp dinlendirdiğim kuşlar var. kuşlar çok kaliteli.yer probleminden dolayı satıyorum. alan pişman olmaz. yer ankarada. fiyat: çifti 70 ytl. fiyatı uçuk bulanlar aramasın. pazarlık yok. kafesi yavruluğu suluğu yemlifi vb. hersey dahil fiyata.bir çiftde hint bülbülü var onuda 25 ytl ye vercem.irtibat: 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel.
8 çift, sürekli ve düzenli yavru aldığım kuşlardır. hepsi gençkuşlar,şu an yumurtada yatanlar var yeni yavrusunu alıp dinlendirdiğim kuşlar var. kuşlar çok kaliteli.yer probleminden dolayı satıyorum. alan pişman olmaz. yer ankarada. fiyat: çifti 70 ytl. fiyatı uçuk bulanlar aramasın. pazarlık yok. kafesi yavruluğu suluğu yemlifi vb. hersey dahil fiyata.bir çiftde hint bülbülü var onuda 25 ytl ye vercem.irtibat: 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel.
ERKEK MUHABBET KUŞUMUZA EŞ OLARAK ALMIŞTIK BEBEKKEN, ANCAK ERKEK KUŞUMUZ ÇOK BÜYÜK VE YAŞLI OLDUĞUNDAN DİŞİ KUŞU İSTEMEDİ.
BİZ DE BU GÜZEL DİŞİMİZİ ÜZÜLEREK DE OLSA SATMAYA KARAR VERDİK.
CERESİ KAHVE RENGİ OLMAYA YENİ YENİ BAŞLAMIŞTIR, 8-9 AYLIK CİVARINDADIR. ÇOK SAĞLIKLIDIR VE ÇOK İYİ ŞEKİLDE BAKILMIŞTIR.
DİŞİ ÇİFTLEŞMEK İSTEMESİNE RAĞMEN ERKEK BİR KAÇ KEZ GAGALAMIŞTIR.
KIRMA OLDUĞU VE DAMIZLIK OLDUĞU İÇİN FİYATI 40 YTLDİR.
İSTANBUL İÇİNE ELDEN VERİLİR.YER KOZYATAĞI.
RESİM:
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
MAİL:🔒 Üyelere Özel
ERKEK MUHABBET KUŞUMUZA EŞ OLARAK ALMIŞTIK BEBEKKEN, ANCAK ERKEK KUŞUMUZ ÇOK BÜYÜK VE YAŞLI OLDUĞUNDAN DİŞİ KUŞU İSTEMEDİ.
BİZ DE BU GÜZEL DİŞİMİZİ ÜZÜLEREK DE OLSA SATMAYA KARAR VERDİK.
CERESİ KAHVE RENGİ OLMAYA YENİ YENİ BAŞLAMIŞTIR, 8-9 AYLIK CİVARINDADIR. ÇOK SAĞLIKLIDIR VE ÇOK İYİ ŞEKİLDE BAKILMIŞTIR.
DİŞİ ÇİFTLEŞMEK İSTEMESİNE RAĞMEN ERKEK BİR KAÇ KEZ GAGALAMIŞTIR.
KIRMA OLDUĞU VE DAMIZLIK OLDUĞU İÇİN FİYATI 40 YTLDİR.
İSTANBUL İÇİNE ELDEN VERİLİR.YER KOZYATAĞI.
RESİM:
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
MAİL:🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.