Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

SATLIK İNGİLİZ ANAÇ VE YAVRULAR -
ELİMDE 15 ÇİFT ANAÇ,25 TANE YAVRU İNGİLİZ İLE 40 ÇİFT İNGİLİZ KIRMASI VAR.KAFESLERİ VE YUVALARI İLE SATLIKTIR.ÇİFTLER YUMURTALI VE YAVRULU OLMAK ÜZERE KARIŞIK.İYİ BAKILDIĞI TAKTİRDE AYDA ENAZ 70-80 YAVRU VERİYOR.İHTİYAÇTAN DOLAYI SATIYORUM. İNGİLİZLER TANE 55 YTL KIRMA ÇİFTLER KAFES VE YUVASIYLA 85 YTL. NOT:ADANA`DAYIM GSM:🔒 Üyelere Özel

Puanlı belçika malinualar (Ankara) -
120 ve 102 puanlı 2006 doğumlu orjinal belçika bilezikli malinular... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık kanaryalar -
merhabalar arkadaşlar elimde 1 takım border 1 takım izabel 1takım grı gloster 4 adet roller yavru 2 adet kula gloster yavru 3 adet grı gloster yavru ve 1 adet sarı lacivert tepeli dişi gloster satılıktır izbel ve tepeli gloster çok iyi ötümlüdür ilgilennen arkadaşlara 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler resimlerini koyamadım isteyen lere msn denatabilirim

konyada genç damızlık muhabbet kuşları.yavruları ve yumurtalarıda altındadır -
konyada 35 çift 70 adet genç yerli damızlık muhabbet kuşlarım kafesleri yumurta ve yavruları ile satılıktır fiyat ÇİFTİ 120 YTL DİR 🔒 Üyelere Özel

konyada 35 çift 70 adet genç yerli damızlık muhabbet kuşlarım kafesleri yumurta ve yavruları ile satılıktır fiyat ÇİFTİ 120 YTL DİR 🔒 Üyelere Özel

ankaradan damızlık muhabbetler -
ELİMDE ALTI AYDA BİR YAVRU ALDIĞIM ÜÇ ÇİFT MUHABBET KUŞLARI VAR KANARYAYA DÖNDÜĞÜM İÇİN SATIYORUM. İKİ ÇİFTİ YUMURTADA YATIYOR BİR ÇİFTİ ŞU AN 5 YAVRU BAKIYOR. YUMURTALI ÇİFTLER ŞU AN KAFES SULUK YEMLİK DAHİL 110 YTL İSTEYENE AŞTİ TERMİNALDEN TESLİM YAPILIR. 0312 224 13 84 CEP 🔒 Üyelere Özel. KUŞLAR SAĞLIKLI OLUP YAVRULARI KONUŞAN EĞİTİMLİ HAYVANLARDIR.

ELİMDE ALTI AYDA BİR YAVRU ALDIĞIM ÜÇ ÇİFT MUHABBET KUŞLARI VAR KANARYAYA DÖNDÜĞÜM İÇİN SATIYORUM. İKİ ÇİFTİ YUMURTADA YATIYOR BİR ÇİFTİ ŞU AN 5 YAVRU BAKIYOR. YUMURTALI ÇİFTLER ŞU AN KAFES SULUK YEMLİK DAHİL 110 YTL İSTEYENE AŞTİ TERMİNALDEN TESLİM YAPILIR. 0312 224 13 84 CEP 🔒 Üyelere Özel. KUŞLAR SAĞLIKLI OLUP YAVRULARI KONUŞAN EĞİTİMLİ HAYVANLARDIR.

Kuş kafes yemlik suluk yem 40 YTL -
Kendi üretimiz olan muhabbet (anne Altı)yavrularında kampanya Kuş Kafes Yem+yemlik+suluk+tül 40 YTL kapmpanya Fiyatı. Özge Pet Sefaköy Kaplan Çıkmazı Yapı Kredi Karşısı Küçükçekmece/İSTANBUL Tel : 0 212 598 80 18 Sami Kiremitçi

Kuş kafes yemlik suluk yem 40 YTL -
Kendi üretimiz olan muhabbet (anne Altı)yavrularında kampanya Kuş Kafes Yem+yemlik+suluk+tül 40 YTL kapmpanya Fiyatı. Özge Pet Sefaköy Kaplan Çıkmazı Yapı Kredi Karşısı Küçükçekmece/İSTANBUL Tel : 0 212 598 80 18 Sami Kiremitçi

SATLIK SULTANLAR ÜRETİCİDEN -
ÜRETİCİSİNDEN SATLIK SULTAN PAPAĞANLARI YUMURTALI YAVRULU SULTAN PAPAĞANLAR.YAVRULU ÇİFTLER 500YTL.YUMURTALI ÇİFLER 250 YTL.ALTI BOŞ OLAN ÇİFTLER 200YTL.YAVRU SULTANLAR 100YTL. İRTİBAT TL: 🔒 Üyelere Özel YER. ADANA. GÜRCAN

SATLIK SULTANLAR ÜRETİCİDEN -
ÜRETİCİSİNDEN SATLIK SULTAN PAPAĞANLARI YUMURTALI YAVRULU SULTAN PAPAĞANLAR.YAVRULU ÇİFTLER 500YTL.YUMURTALI ÇİFLER 250 YTL.ALTI BOŞ OLAN ÇİFTLER 200YTL.YAVRU SULTANLAR 100YTL. İRTİBAT TL: 🔒 Üyelere Özel YER. ADANA. GÜRCAN

GÜVEN KUŞ CENNETİ-PİYASANDAN UYUN FİYARLAR--TÜRKİYENİN HER BÖLGESİNE BİR GÜNDE ULAŞIM--BUYURUN ..... -

GÜVEN KUŞ CENNETİ

MUHABBET KUŞU-JAKO-TİMMEH-CENNET PAPAGANI(MAVİ-YEŞİL-SARI)HİNT BÜLBÜLÜ -ARAP BÜLBÜLÜ-AMAZON PAPAGANI-KANARYA SAKA VE DİGER EVCİL HAYVANLARI SİZLERE SUNUYORUZ.....
VE İMKANLAR DAHİLİNDE TÜM EVCİL HAYVANLARIMIZI SİZLERE SUNMAKTAYIZ.
PİYASADAN UYGUN FİYATLAR...
30 YILLIK HİZMET KALİTESİYLE SİZLERE HİZMET VERMEKTEN GURUR DUYMAKTAYIZ..
TÜRKİYENİN HER BÖLGESİNE 1 GÜNDE EVCİL HAYVAN GÖNDERİMİ YAPILMAKTADIR ..
BİZİ ARAYIN SİZLERE YARDIMCI OLALIM..

GÜVEN PETSHOP
ABDULLAH ARKIN
🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel-03262134252
TÜM ÇEŞİRLERİMİZİN GÜNCEL RESİMİ İÇİN LÜTFEN WEB SİZTEMİZİ ZİYARET EDENİZ..>>>>>>>>🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
TÜCCAR ÇARŞISI N0:23
ANTAKYA/HATAY

GÜVEN KUŞ CENNETİ-PİYASANDAN UYUN FİYARLAR--TÜRKİYENİN HER BÖLGESİNE BİR GÜNDE ULAŞIM--BUYURUN ..... -

GÜVEN KUŞ CENNETİ

MUHABBET KUŞU-JAKO-TİMMEH-CENNET PAPAGANI(MAVİ-YEŞİL-SARI)HİNT BÜLBÜLÜ -ARAP BÜLBÜLÜ-AMAZON PAPAGANI-KANARYA SAKA VE DİGER EVCİL HAYVANLARI SİZLERE SUNUYORUZ.....
VE İMKANLAR DAHİLİNDE TÜM EVCİL HAYVANLARIMIZI SİZLERE SUNMAKTAYIZ.
PİYASADAN UYGUN FİYATLAR...
30 YILLIK HİZMET KALİTESİYLE SİZLERE HİZMET VERMEKTEN GURUR DUYMAKTAYIZ..
TÜRKİYENİN HER BÖLGESİNE 1 GÜNDE EVCİL HAYVAN GÖNDERİMİ YAPILMAKTADIR ..
BİZİ ARAYIN SİZLERE YARDIMCI OLALIM..

GÜVEN PETSHOP
ABDULLAH ARKIN
🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel-03262134252
TÜM ÇEŞİRLERİMİZİN GÜNCEL RESİMİ İÇİN LÜTFEN WEB SİZTEMİZİ ZİYARET EDENİZ..>>>>>>>>🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
TÜCCAR ÇARŞISI N0:23
ANTAKYA/HATAY

SATILIK FINCH (Hintbülbülü) -
7 adet satilik Finch. 3 çift +1 tek. Bugüne kadar hepsi üremiş ve yavru vermiştir. Tahminen Ocak-şubat 2007 doğumlular. tek tek tanesi 15 toptan hepsi 70 fiyat görüşülebilir 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

SATILIK FINCH (Hintbülbülü) -
7 adet satilik Finch. 3 çift +1 tek. Bugüne kadar hepsi üremiş ve yavru vermiştir. Tahminen Ocak-şubat 2007 doğumlular. tek tek tanesi 15 toptan hepsi 70 fiyat görüşülebilir 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık jako kırmızı kuyruk -
3 yıldır bakıyorum meraklı birisine satmak istiyorum İZMİR DEYİM TEL 🔒 Üyelere Özel 3 yıl önce aldığım fiyata kafesiyle 600 ytl

satılık jako kırmızı kuyruk -
3 yıldır bakıyorum meraklı birisine satmak istiyorum İZMİR DEYİM TEL 🔒 Üyelere Özel 3 yıl önce aldığım fiyata kafesiyle 600 ytl