arkadaşlar iyi günler.
kendi üretimim olan muhabbet kuşlarını satıyorum. fiyatlar 20-25 ytl arası değişiyor. cep telefonum 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel. genelde avea açık. yerim istanbul ümraniye de. ilgilenenlere hemen anne altından verebilirim. iyi günler...
arkadaşlar iyi günler.
kendi üretimim olan muhabbet kuşlarını satıyorum. fiyatlar 20-25 ytl arası değişiyor. cep telefonum 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel. genelde avea açık. yerim istanbul ümraniye de. ilgilenenlere hemen anne altından verebilirim. iyi günler...
arkadaşlar iyi günler.
SLMLAR, İLGİLENEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE BESLEMİŞ OLDUĞUM CENNET PAPAĞANLARIMI ZOR DURUMDA KALDIĞIM İÇİN SATIYORUM, UZUN BİR SÜRE YURTDIŞINA TAŞINIYORUM, CENNETLERİN İKİSİ YURTDIŞI BİLEZİKLİ TEKİ TR BİLEZİKLİ DİĞERİ İSE İTHAL AMA BİLEZİĞİ PLASTİK OLDUĞU İÇİN ÇİĞNEMİŞ, KISACASI İSTANBULDA OTURAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM ÇOK SAĞLIKLI - EŞLEŞEN - YUMURTA BEKLİYORUM BİR ÇİFTİNDEN 300 YTL YE VERİRİM HEPSİNİ
İRTİBAT İÇİN EMAİL: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Bakımlı, şirin, hareketli bir kuştur. Erkek ve yavru olduğunu düşünüyoruz. Büyükçe pembe kafesi, örtüsü, suluğu, yemlikleri ve hatta yemleri ile satılıktır.
Uzun süreli şehir dışı ziyaretleri nedeniyle zor durumda kaldığımızdan, yeni aldığımız bu kuşu vermek istiyoruz. Alıcılar için telefonum:🔒 Üyelere Özel.
Bakımlı, şirin, hareketli bir kuştur. Erkek ve yavru olduğunu düşünüyoruz. Büyükçe pembe kafesi, örtüsü, suluğu, yemlikleri ve hatta yemleri ile satılıktır.
Uzun süreli şehir dışı ziyaretleri nedeniyle zor durumda kaldığımızdan, yeni aldığımız bu kuşu vermek istiyoruz. Alıcılar için telefonum:🔒 Üyelere Özel.
bir çift orjinal bilezikli damızlık jumbo satılık ihtiyaçtan kuşlar yumurtlamak üzere sadece ankara içine satılık irtibat 🔒 Üyelere Özel cep 🔒 Üyelere Özel
yerli damızlık çiftler lazım toptan ilgilenen arkadaşlar lütfen bana ulaşsınlar 20 çift alacağım ıkı arkadaşım bu işi yapmak ıstıyorlar onlara alacağım çook meraklılar. hevesleri var hadı bakalım hayırlısın irtibat yerım ıstanbulda
🔒 Üyelere Özel
yerli damızlık çiftler lazım toptan ilgilenen arkadaşlar lütfen bana ulaşsınlar 20 çift alacağım ıkı arkadaşım bu işi yapmak ıstıyorlar onlara alacağım çook meraklılar. hevesleri var hadı bakalım hayırlısın irtibat yerım ıstanbulda
🔒 Üyelere Özel
Konyada kendi üretimimiz karışık renklerde 1 - 1,5 aylık 50 adet muhabbet kuşu yavruları satılıktır.
Satışlar toptan yapılacaktır.
Tanesi 15 YTL den verilecektir.
Konyada kendi üretimimiz karışık renklerde 1 - 1,5 aylık 50 adet muhabbet kuşu yavruları satılıktır.
ACİL SATMAM GEREKEN BİR ÇİFT TEPELİ MUHABBET KUŞLARIM VAR, EŞLER ve ÇOK SAĞLIKLILAR DAHA İLK YUMURTLAMALARI OLUCAK ALAN KİŞİNİN KISMETİNE İNŞALLAH, KAFES DAHİL 300 YTL İSTEMEKTEYİM,
İSTANBUL DAKİ ARKADAŞLARIN DİKKATİNE, İRİTBAT İÇİN: 🔒 Üyelere Özel