Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

satlık 7 aylık orjinal bilezikli jumbo resimli -
Türkiyeye gelen jumbolar genellikle yaşlı jumbolardır yavru jumbo bilezikli çok nadir gelir benim mavişim 7 aylık bilezikli eğitime müsait bir jumbo fiyat 100 ytl kafes dahil irtibar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satlık 7 aylık orjinal bilezikli jumbo resimli -
Türkiyeye gelen jumbolar genellikle yaşlı jumbolardır yavru jumbo bilezikli çok nadir gelir benim mavişim 7 aylık bilezikli eğitime müsait bir jumbo fiyat 100 ytl kafes dahil irtibar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

20 ytl toptan satılık muhabbet kuşu yavrusu yeni yem kırıyorlar -
türkiyenin her yerine gönderilir yerim aksarayda 20 ytl yavru başı en az 10 adet fiyatıdır yeni yem kıran yavrular her renk mevcuttur

türkiyenin her yerine gönderilir yerim aksarayda 20 ytl yavru başı en az 10 adet fiyatıdır yeni yem kıran yavrular her renk mevcuttur

satılık muhabbet cift -
erkek mavi dişi sarı renk erkek ele alışkın bi kaç kelime konusuyor elimizden ayrılmıyo yer eskişehir

satılık muhabbet cift -
erkek mavi dişi sarı renk erkek ele alışkın bi kaç kelime konusuyor elimizden ayrılmıyo yer eskişehir

satılık muhabbet cift -

satılık muhabbet cift -

satılık muhabbet cift -

satılık muhabbet cift -

satılık senegal papağanı -
senegal papağanımı kanarya kafesi içindeki aksesuarlar ve yemiyle beraber 230ytlye aldığım fiyata üstüne hiç kar koymadan satıyorum.tüyleri hiç yolunmamış parlak ve gayet sağlıklı cıvıl cıvıl bir papağan.

21 ytl toptan satılık yerli yavru kuş -
30 tane ysvru kuş satılıktır yeni yem kırmaya başladılar pazarlık yoktur son fiyattır

21 ytl toptan satılık yerli yavru kuş -
30 tane ysvru kuş satılıktır yeni yem kırmaya başladılar pazarlık yoktur son fiyattır

SATILIK MUHABBET ÇİFTLERİ -
İŞ DEĞİŞİMİNDEN DOLAYI 35 ÇİFT YAVRULU-YUMURTALI ÇİFTLERİMİ SATIYORUM...YER ANKARA POLATLI`DADIR!AYRICA 3 ADET SALMA KAFES VE 10 ADET BOŞ KAFES VE 2 ÇUVAL YEM VAR! İLGİLENEN ARKADAŞLAR BANA 🔒 Üyelere Özel VEYA 🔒 Üyelere Özel NUMARALARDAN ULAŞABİLİRLER

İŞ DEĞİŞİMİNDEN DOLAYI 35 ÇİFT YAVRULU-YUMURTALI ÇİFTLERİMİ SATIYORUM...YER ANKARA POLATLI`DADIR!AYRICA 3 ADET SALMA KAFES VE 10 ADET BOŞ KAFES VE 2 ÇUVAL YEM VAR! İLGİLENEN ARKADAŞLAR BANA 🔒 Üyelere Özel VEYA 🔒 Üyelere Özel NUMARALARDAN ULAŞABİLİRLER

Evcil Konuşan Siyah Kasketli (Black Caped) Lori -
10 Evcil Konuşan Siyah Kasketli (Black Caped) Lori
Türkiyede En Çok Çeşit
Türkiyede En Cazip Fiyatlar
Türkiyede En Uygun Ödeme Koşulları
Türkiyenin Her Yerine 1 Günde ulaşım
Türkiyenin Her yerine Oturduğunuz Yerden Bonus ve Maximum Kredi Kartlarına 12 aya varan taksit imkanı
(Webcam canlı alacağınız evcil Hayvanları görebilirsiniz..)

Satışı yapılan evcil hayvanlarda ve malzemelerde %99 varan müşteri memnuniyeti ile sizleride evcil hayvan sahibi yapalım

🔒 Üyelere Özel web sitemizin galeri bölümünden elimizde bulunan türleri inceleyebilir Bilgi Deposu bölümünden Evcil Hayvanlarınız ile ilgili kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz..
ARKIN KUŞ CENNETİ (30.YIL)
İÇ ve DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ.

İstanbul Libadiye Şubemiz ile Hizmetinizdeyiz..
Bulgurlu Mah.Üçpınar Cad.Güvercin Sok.No:6/1 Libadiye/İSTANBUL
0216 3258593 - 🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel (Mail ve Messenger)
🔒 Üyelere Özel

Hatay Merkez
Meydan Cad.No:127 Antakya/HATAY
0326 2275796 - 🔒 Üyelere Özel

Konuşan Süper Taklit Yapan Mayna Beo -
Konuşan Süper Taklit Yapan Mayna Beo...Detaylı resimler için lütfen sitemizin galeri bölümünü ziyaret ediniz..

Türkiyede En Çok Çeşit
Türkiyede En Cazip Fiyatlar
Türkiyede En Uygun Ödeme Koşulları
Türkiyenin Her Yerine 1 Günde ulaşım
Türkiyenin Her yerine Oturduğunuz Yerden Bonus ve Maximum Kredi Kartlarına 12 aya varan taksit imkanı
(Webcam canlı alacağınız evcil Hayvanları görebilirsiniz..)

Satışı yapılan evcil hayvanlarda ve malzemelerde %99 varan müşteri memnuniyeti ile sizleride evcil hayvan sahibi yapalım

🔒 Üyelere Özel web sitemizin galeri bölümünden elimizde bulunan türleri inceleyebilir Bilgi Deposu bölümünden Evcil Hayvanlarınız ile ilgili kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz..
ARKIN KUŞ CENNETİ (30.YIL)
İÇ ve DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ.

İstanbul Libadiye Şubemiz ile Hizmetinizdeyiz..
Bulgurlu Mah.Üçpınar Cad.Güvercin Sok.No:6/1 Libadiye/İSTANBUL
0216 3258593 - 🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel

Hatay Merkez
Meydan Cad.No:127 Antakya/HATAY
0326 2275796 - 🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel