Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

satlık veya takas muhabbet kuşları ``istanbul`` -
elimde bir çift ingiliz kırığı ve 3 dişi ingiliz kırığı muhabbet kuşu mevcut.kuşlar gayet sağlıklı ve iri kuşlardır. iki adet cennet papağanı veya sultan papağanı ile takas yapmak istiyorum.kuş sayısını azaltmak için. ayrıca 100*50*50 cm 8 mm camdan hiç kullanılmamış sıfır bi arkaryumda mevcut.akvaryumlada takas olabilir.artı veya eksi farkları konuşup anlaşabiliriz. 🔒 Üyelere Özel

satılık tepeli ingiliz dişi ve jumbo erkek resimli -
ingiliz tepeli 07 bilezikli hollanda kuşu ve erkek 05 kuşlar hollandadan gelme irtibat: 🔒 Üyelere Özel yer istanbul

satılık tepeli ingiliz dişi ve jumbo erkek resimli -
ingiliz tepeli 07 bilezikli hollanda kuşu ve erkek 05 kuşlar hollandadan gelme irtibat: 🔒 Üyelere Özel yer istanbul

JUMBO ARAYANLAR!... DOĞRU ADRES BURASI... -

KONYA... CEP NUMARAM: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 

NOT: YAKINDA FOTOĞRAFLAR YAYINLANACAKTIR.

muhabbet kuşu alınır -
eşli muhabbet kuşu alınır adet (en az 50 cift ve fazlası)önemli değil rakam tutsun yeter ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel nolu telefonla bağlantıya gecebilir

muhabbet kuşu alınır -
eşli muhabbet kuşu alınır adet (en az 50 cift ve fazlası)önemli değil rakam tutsun yeter ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel nolu telefonla bağlantıya gecebilir

malinua -
iki adet damızlık malinua erkek, uygun fiyata verilecek tercihimiz konya içidir çünkü malinua dinlenmeden alınmaz...iletişim için 🔒 Üyelere Özel

SATILIK JUMBO MUHABBET KUŞLARI!... -

Konya`da oturuyorum. Yaklaşık 20 senedir jumbo muhabbet kuşu yetiştiriyorum. Cep numaramdan iletişim kurabilirsiniz: 🔒 Üyelere Özel

Konya`da oturuyorum. Yaklaşık 20 senedir jumbo muhabbet kuşu yetiştiriyorum. Cep numaramdan iletişim kurabilirsiniz: 🔒 Üyelere Özel

SATILIK YAVRU MUHABBET KUŞLARI (YERLİ) -
ARKADAŞLAR BEN İZMİRDE 50 ÇİFT İLE YERLİ MUHABBET KUŞU ÜRETİCİSİYİM.AYDA ORTALAMA 50 ADET YAVRU ALIYORUM(-10,+30) VE TOPTAN ALACAK ARKADAŞLAR ARIYORUM. YER : İZMİR FİYAT : 17,00.-YTL SATIŞ ŞEKLİ : TOPTAN ADET : AYDA ORT. 50 ADET e-mail: 🔒 Üyelere Özel

SATILIK YAVRU MUHABBET KUŞLARI (YERLİ) -
ARKADAŞLAR BEN İZMİRDE 50 ÇİFT İLE YERLİ MUHABBET KUŞU ÜRETİCİSİYİM.AYDA ORTALAMA 50 ADET YAVRU ALIYORUM(-10,+30) VE TOPTAN ALACAK ARKADAŞLAR ARIYORUM. YER : İZMİR FİYAT : 17,00.-YTL SATIŞ ŞEKLİ : TOPTAN ADET : AYDA ORT. 50 ADET e-mail: 🔒 Üyelere Özel

satlık 7 aylık orjinal bilezikli jumbo resimli -
Türkiyeye gelen jumbolar genellikle yaşlı jumbolardır yavru jumbo bilezikli çok nadir gelir benim mavişim 7 aylık bilezikli eğitime müsait bir jumbo fiyat 100 ytl kafes dahil irtibar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Türkiyeye gelen jumbolar genellikle yaşlı jumbolardır yavru jumbo bilezikli çok nadir gelir benim mavişim 7 aylık bilezikli eğitime müsait bir jumbo fiyat 100 ytl kafes dahil irtibar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel