Ücretsiz Kuş Verenler

ingiliz tepeli 07 bilezikli hollanda kuşu ve erkek 05 kuşlar hollandadan gelme irtibat: 🔒 Üyelere Özel yer istanbul
ingiliz tepeli 07 bilezikli hollanda kuşu ve erkek 05 kuşlar hollandadan gelme irtibat: 🔒 Üyelere Özel yer istanbulKONYA... CEP NUMARAM: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel
NOT: YAKINDA FOTOĞRAFLAR YAYINLANACAKTIR.
Konya`da oturuyorum. Yaklaşık 20 senedir jumbo muhabbet kuşu yetiştiriyorum. Cep numaramdan iletişim kurabilirsiniz: 🔒 Üyelere Özel
Konya`da oturuyorum. Yaklaşık 20 senedir jumbo muhabbet kuşu yetiştiriyorum. Cep numaramdan iletişim kurabilirsiniz: 🔒 Üyelere Özel
Türkiyeye gelen jumbolar genellikle yaşlı jumbolardır yavru jumbo bilezikli çok nadir gelir benim mavişim 7 aylık bilezikli eğitime müsait bir jumbo fiyat 100 ytl kafes dahil irtibar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel
Türkiyeye gelen jumbolar genellikle yaşlı jumbolardır yavru jumbo bilezikli çok nadir gelir benim mavişim 7 aylık bilezikli eğitime müsait bir jumbo fiyat 100 ytl kafes dahil irtibar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel