Ücretsiz Kuş Verenler

2006 doğumlu kendi yavrum olan bir kuştur.fiyatı 100 ytl.resimde de gördüğünüz gibi muazzzam bir renge sahiptir.ırkını görmeniz açısından babasınında resmini ekledim. resimdede gördüğünüz yuvadaki dişiye eş etmiştim.3 tane yavrusu vardı.biride kendi rengindendi.ama dişi yavruları yuvadan atamadan bakmayarak öldürdü.sattığım kuşlar ile ilgili çok ayrıntılı olarak bilgi sunmaya çalışıyorum sizlere.olurda satın alırsanız herşeyini bilerek kendi isteğinizle sahip olmanızı isterim.ben bir kez aldatıldım çünkü.sitede anlatılandan çok farklı kuşlar gönderildi bana.canı sağolsun o arkadaşında .kendi karakteridir bişey diyemem. tlf: 🔒 Üyelere Özel
2006 doğumlu orjinal bir kuş.fiyatı 100 ytl.bir kanadı diğer kanadına göre biraz daha yukarıda.bu kuşun uçmasına kesinlikle engel teşkil etmediği gibi görünüşünüde bozmamaktadır.bunu yazmamın sebebi bu durum resimde görünmeyebilir fakat benim kuşum böyledir.herşeyine kefilim.kimseyi aldatmak ya da kimsenin hevesini kırmak niyetinde değilim.ulaşım adresim diğer mesajlarda var.ben Adanadayım.
arkadaşlar ilk defa resim yüklüyorum umarım başarırım.elimde 6-7 adet satlık jumbo var.hepsinin resimlerini yükleyeceğim.
erkek 2007 dişi 2006 doğumlu.dişi erkeğe nazaran biraz daha küçük ama ikiside bilezikli orjinal kuşlardır.birbirleriyle eşler ve yaklaşık 1 haftadır dişi yuvaya girip çıkıyor.fiyat 180 ytl.ulaşım için tlf: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarakta ulaşabilirsiniz.

ilgilenemediğim için satıyorum tam taçlı tepeli dişi muhabbetkuşu hiç eşe atılmadı 150 tl mail: 🔒 Üyelere Özel

ilgilenemediğim için satıyorum tam taçlı tepeli dişi muhabbetkuşu hiç eşe atılmadı 150 tl mail: 🔒 Üyelere Özel