Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

2 çift muhabbet satılıktır -
1 çiftimin altında 3 yumurta bulunmaktadır. bu çiftimin erkek ve dişisi koyu mavi(griye benzer) tonlarında. diğer çiftimin ise dişisi süt beyaz erkeği mavili beyazlıdır. kuşlar sağlıklı ve kendi damızlıklarımdır. ilgilenenler korhan25@hotmail adresinden bana ulaşabilirler.

1 çiftimin altında 3 yumurta bulunmaktadır. bu çiftimin erkek ve dişisi koyu mavi(griye benzer) tonlarında. diğer çiftimin ise dişisi süt beyaz erkeği mavili beyazlıdır. kuşlar sağlıklı ve kendi damızlıklarımdır. ilgilenenler korhan25@hotmail adresinden bana ulaşabilirler.

satılık tam tepeli yavru 2.5aylık erkek muhabbetkusu -
elimde 2.5 aylık yavru erkek tam tepeli satılıktır yer ist istiyen resmini yollarım msn den 🔒 Üyelere Özel

elimde 2.5 aylık yavru erkek tam tepeli satılıktır yer ist istiyen resmini yollarım msn den 🔒 Üyelere Özel

satlık erkek jumbo -
2006 doğumlu kendi yavrum olan bir kuştur.fiyatı 100 ytl.resimde de gördüğünüz gibi muazzzam bir renge sahiptir.ırkını görmeniz açısından babasınında resmini ekledim. resimdede gördüğünüz yuvadaki dişiye eş etmiştim.3 tane yavrusu vardı.biride kendi rengindendi.ama dişi yavruları yuvadan atamadan bakmayarak öldürdü.sattığım kuşlar ile ilgili çok ayrıntılı olarak bilgi sunmaya çalışıyorum sizlere.olurda satın alırsanız herşeyini bilerek kendi isteğinizle sahip olmanızı isterim.ben bir kez aldatıldım çünkü.sitede anlatılandan çok farklı kuşlar gönderildi bana.canı sağolsun o arkadaşında .kendi karakteridir bişey diyemem. tlf: 🔒 Üyelere Özel

satlık dişi jumbo -
2006 doğumlu orjinal bir kuş.fiyatı 100 ytl.bir kanadı diğer kanadına göre biraz daha yukarıda.bu kuşun uçmasına kesinlikle engel teşkil etmediği gibi görünüşünüde bozmamaktadır.bunu yazmamın sebebi bu durum resimde görünmeyebilir fakat benim kuşum böyledir.herşeyine kefilim.kimseyi aldatmak ya da kimsenin hevesini kırmak niyetinde değilim.ulaşım adresim diğer mesajlarda var.ben Adanadayım.

diğer satlık jumbolarım -
arkadaşlar ilk defa resim yüklüyorum umarım başarırım.elimde 6-7 adet satlık jumbo var.hepsinin resimlerini yükleyeceğim.

satılık eş jumbo !!! -
erkek 2007 dişi 2006 doğumlu.dişi erkeğe nazaran biraz daha küçük ama ikiside bilezikli orjinal kuşlardır.birbirleriyle eşler ve yaklaşık 1 haftadır dişi yuvaya girip çıkıyor.fiyat 180 ytl.ulaşım için tlf: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarakta ulaşabilirsiniz.

satılık tam taçlı tepeli muhabbetkuşu resimli -

ilgilenemediğim için satıyorum tam taçlı tepeli  dişi muhabbetkuşu hiç eşe atılmadı 150 tl mail: 🔒 Üyelere Özel

ilgilenemediğim için satıyorum tam taçlı tepeli  dişi muhabbetkuşu hiç eşe atılmadı 150 tl mail: 🔒 Üyelere Özel

satılık yeşilbaş civcivleri -
🔒 Üyelere Özel

DAMIZLIK SÜLÜNLER VE SÜLÜN YUMURTALARI -
DAMIZLIK KIRMIZI ALTUNİ SÜLÜN SAMIZLIK ELMAS SÜLÜN DAMIZLIK SARI ALTUNİ SÜLÜN VE BU SÜLÜNLERİN YUMURTALARI TANE 10 YTLDİR KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR MEHMET DİKİCİ 🔒 Üyelere Özel(LÜTFEN SAAT 19.00DAN SONRA ARAYINIZ)

cennet papağanı 4 adet -
slm arkadaşlar 4 adet cennet papağanı satılıktır ben hepsini eş diye aldım yalnız yavru alamadım erkeğinden ve dişisinden anlayamıyorum fazlada ilgilenemiyorum kendim muhabbet üretiyorum renk olsun diye almıştım kuşlar çok sağlıklı 4 tanesi 250 ytl. 🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel yer kırıkkale istanbul, izmir, ankara, antalya, otobüsle gönderilir otobüs ücreti bana aittir. ha bu ara anlaşıyormuş gibi gözüküyorlar kavga etmiyorlar

Konyada eşe gelmiş muhabbet -
4 ağız yavru aldığım kuşlarımı yer sıkıntısı nedeniyle satacağım. kuşlar genç ve yavru alım garantilidir. 3 çift 2 çift iri cinstir. iriler için 120 ytl diğeri içinde 100 ytl istiyorum konyadan ilgilenen arkadaşların maille irtibata geçebilirler. 🔒 Üyelere Özel

Konyada eşe gelmiş muhabbet -
4 ağız yavru aldığım kuşlarımı yer sıkıntısı nedeniyle satacağım. kuşlar genç ve yavru alım garantilidir. 3 çift 2 çift iri cinstir. iriler için 120 ytl diğeri içinde 100 ytl istiyorum konyadan ilgilenen arkadaşların maille irtibata geçebilirler. 🔒 Üyelere Özel