kendi üretimimiz yuvadan yeni çıkan tepeli tam taçlı yavru muhabbet kuşlarımız satılıktır.
şu an satışa uygun 5 adet çeşitli renkte tam taçlı tepeli yavru bulunmaktadır.
ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel.
tabi ki danmes1000 güvencesiyle
papağanım gayet sağlıklı fakat annem evde papağan istemediği için satmak zorundayım.istanbul dışına yollayamam.alici olanlar 🔒 Üyelere Özel adresine cevap yazsınlar lütfen.
papağanım gayet sağlıklı fakat annem evde papağan istemediği için satmak zorundayım.istanbul dışına yollayamam.alici olanlar 🔒 Üyelere Özel adresine cevap yazsınlar lütfen.
arkadaşlar satılık erkek jumbomu satamazsam yanına dişi 2007 bilezikli jumbo alacagım fiatı makul olursa bana resim gönderin lütfen mail 🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar satılık erkek jumbomu satamazsam yanına dişi 2007 bilezikli jumbo alacagım fiatı makul olursa bana resim gönderin lütfen mail 🔒 Üyelere Özel
satlık tepeli 1 aylık muahbbet kuşu yer kasyeri isyenler msn dan görebilir rakam 85 ytl dir türkiyenin her yerine gönderebilirim kayseri de olanlara kredi kartı ile de verebilirim
AYRICA YENİ CIKAN YAVRULAR 22 YTL DEN HER YERE GÖDNEREBİLİRİM AYNI ŞEKİLDE KAYDERİ DE OLANLARA KREDİ KARTI İLE VEREBİLİLİRİM
MSN : 🔒 Üyelere Özel
satlık tepeli 1 aylık muahbbet kuşu yer kasyeri isyenler msn dan görebilir rakam 85 ytl dir türkiyenin her yerine gönderebilirim kayseri de olanlara kredi kartı ile de verebilirim
AYRICA YENİ CIKAN YAVRULAR 22 YTL DEN HER YERE GÖDNEREBİLİRİM AYNI ŞEKİLDE KAYDERİ DE OLANLARA KREDİ KARTI İLE VEREBİLİLİRİM
MSN : 🔒 Üyelere Özel
Slm arkadaşlar ben yavuz mutluay YILMAZ muhabbet kuşu üreticisiyim. Kırıkkalede ikamet eden 15 yaşından küçük minik bir dostumuza 1 adet muhabbet kuşu hediye etmek istiyorum. Şartım iyi bakması ve evinde evcilinin olmaması. Hadi minikler sizi bekliyorum irtibat msn: 🔒 Üyelere Özel
MOZAİK ERKEK ORJİNAL MOZAİKTİR VE BİLEZİKLİDİR(BROWN)
İZABEL DİŞİ KALİTELİ BİR DİŞİ VE İYİ BAKICI OLUP ŞU AN YUMURTLAMAK ÜZEREDİR. KUŞLAR SAĞLIKLIDIR VE TÜR DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE VERİLECEKTİR.
100 YTL İKİSİNİ VERECEĞİM. YA DA KALİTELİ ORJİNAL BEYAZ DİŞİ YA DA ERKEK MALİNUA YA DA TAKAS EDEBİLİRİM.
ANKARA İÇİ İÇİNDİR. İRTİBAT MSN: 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.