hollandadan ithal gelen ingliz jumbo muhabbetler satılıktır toptan verilecektik dişi erkekli kuşlardır 08 bileziklidir çoğu
🔒 Üyelere Özel yer istanbul
hollandadan ithal gelen ingliz jumbo muhabbetler satılıktır toptan verilecektik dişi erkekli kuşlardır 08 bileziklidir çoğu
arkadaşlar jumboların bir kısmı satıldı hepsi bilezikli ve sıhhatlidir fiyatta çabuk anlaşırız resim gönderilir msn 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel ist
iki tane muhabbet kuşum var evcil işe giriceğimden ilgilenemicem ondan veriorum herşeyi içinde kafes-suluk-yuva-yem-vitamin-halkası hepsi birlikde 45 ytl ye ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel eklesin
arkadaşlar iki evcil muhabbet kuşu veriorum işe giricem ilgilenemiyorum onlarla acil alırsanız çok sevinirim herşeyleriyle birlikde(kafesi,suluğu,yemi,gaga,taşı,yuvası,vitamini) 65 ytl istanbuldayım ilgilenenler ne olur arasınlar yada msn 🔒 Üyelere Özel numarada:🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar iki evcil muhabbet kuşu veriorum işe giricem ilgilenemiyorum onlarla acil alırsanız çok sevinirim herşeyleriyle birlikde(kafesi,suluğu,yemi,gaga,taşı,yuvası,vitamini) 65 ytl istanbuldayım ilgilenenler ne olur arasınlar yada msn 🔒 Üyelere Özel numarada:🔒 Üyelere Özel
satlık dişi 2007 bilezikli gagasının üsti kahverengileşmiş üremeye müsait dişi jumbo kuşa eş bulamadığımdan satıyorum elinde erkek olanlar kaçırmasın kuşu 100 aldım 90 dan satıyorum eşi olmadığı için her yere gönderilir 🔒 Üyelere Özel
satlık dişi 2007 bilezikli gagasının üsti kahverengileşmiş üremeye müsait dişi jumbo kuşa eş bulamadığımdan satıyorum elinde erkek olanlar kaçırmasın kuşu 100 aldım 90 dan satıyorum eşi olmadığı için her yere gönderilir 🔒 Üyelere Özel
satılık ingiliz muhabbet kuşlarımın hepsi genç saglıklı ve bileziklidir resim gönderilir ist dışına firma ve nakliye alıcıya ait olarak gönderilir msn 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel istanbul
orjinal çok güzel satılık ingiliz muhabbetler mevcuttur meraklı arkadaşlar beni arayın istanbul dışına gönderilirse firma ve nakliye alıcıya aittir iletişim msn 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel istanbul
2 adet yavru vermeye hazır hint bülbülüm var. Samsundaki arkadaşlardan takas için teklifler bekliyorum. Yavru erkek muhabbet vs..
İyi bakacak arkadaşlara uygun fiyatla komple kafes ve aksesuarlarıylada verilebilir. 🔒 Üyelere Özel
toptan çekoslavak yavru muhabbet yavruları satılıktır.kuşlar yerli üretimdir. yer istanbul anadolu yakası kartal dadır.
tel 🔒 Üyelere Özel NADİR ADET FİYAT 30 YTL DİR
toptan çekoslavak yavru muhabbet yavruları satılıktır.kuşlar yerli üretimdir. yer istanbul anadolu yakası kartal dadır.
tel 🔒 Üyelere Özel NADİR ADET FİYAT 30 YTL DİR
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.