Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

satılık muhabbet çifti veya tek erkek -
Merterde satılık bir çift muahbbet kuşu en son yavruyu haziran sonunda aldım ve yuvayı söktüm yaklaşık 3 aydır dinleniyorlar . [img src=🔒 Üyelere Özel] [img src=🔒 Üyelere Özel] [img src=🔒 Üyelere Özel] -> sondan bir önceki yavru resimleri ÇİFTİ KAFESLE BİRLİKTE 80 YTL 🔒 Üyelere Özel

satılık jumbo ing eş kuşlar -
erkek jumbo dişisi ing 1.çift 2007 bilezikli kuşlar satılık ankara içine satılacak kuşlar eştir yumurtlamaları yakındır kuşların ikiside mavi fiyat 180 ytl lütfen gerçek alıcılar arasın 🔒 Üyelere Özel

SULTAN PAPAĞANIMI SATIYORUM -
KAFESİYLE 100 YTL YER İSTANBUL ESENKENT

SULTAN PAPAĞANIMI SATIYORUM -
KAFESİYLE 100 YTL YER İSTANBUL ESENKENT

---BAYRAMDA EVİNİZE NEŞE GELSİN--- -
BAYRAMDA EVİNİZ ŞENLENSİN***(Ev üretimi yavru muhabbet kuşu) 🔒 Üyelere Özel - Uygun fiyat - Konuşan kuşlar - Sağlıklı yavrular - Çeşitli renklerde - Ev üretimi - Yuvadan yeni çıkmış yavrular Kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim : 🔒 Üyelere Özel e-mail: 🔒 Üyelere Özel tel: 🔒 Üyelere Özel Kuşlarımız 25-50 Ytl arasında fiyatlandırılmaktadır. Lütfen sitemize girip kuşların resim ve FİYATLARINA bakınız. 🔒 Üyelere Özel

satılık güvercinler -
çift tepe bayburt orjinal, 🔒 Üyelere Özel tahsin bey fazlalıktan satılıktır sınırlı 20 adet

satılık güvercinler -
çift tepe bayburt orjinal, 🔒 Üyelere Özel tahsin bey fazlalıktan satılıktır sınırlı 20 adet

satılık yerli iki çift renk muhabbet kuşları -

elimde yer sorunu olduğundan iki çifti satıyorum bu çiftten farklı eşlerden yavru alınmıştır erkek açık gri dişi lutino diğer çifti ise parçalı olanlar daha yeni eşe geldiler sarı mavi parçalı erkek dişi olan sarı kafalı gri parçalı iki çiftin fiyatı 150 liradır 🔒 Üyelere Özel

ingiliz orijinal jumbolar satılık -
bilezikli yavru ve damızlık orijinal ingilizler satılıktır fiyatlarımız makuldür isteyene resim gönderilir msn 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel ist

-*-*bayramda evinizi neşelendirin-*-* -
----------------------------------------------------------------- 🔒 Üyelere Özel ----------------------------------------------------------------- - Uygun fiyat - Konuşan kuşlar - Sağlıklı yavrular - Çeşitli renklerde - Ev üretimi - Yuvadan yeni çıkmış yavrular ----------------------------------------------------------------- Kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim : 🔒 Üyelere Özel e-mail: 🔒 Üyelere Özel tel: 🔒 Üyelere Özel ----------------------------------------------------------------- Kuşlarımızı 25 ile 50 Ytl arasında fiyatlandırılıyoruz. Lütfen sitemize girip kuşların resimlerine ve FİYATLARINA bakınız. 🔒 Üyelere Özel -----------------------------------------------------------------

antalyadan ev uretimi yavru muhabbet kuslari -
yuvadan ciktigi gibi almak mumkun. tabi bunun sonucu egitme kolayligi. cok kucuk oldugundan antalya disina gonderemem. fiyat 30 ytl. tel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ele alışık evcil erkek muhabbet kuşu -
kendı ewımde yetıstrdıgım 6 aylık evcıl ınsandan kacmayan ele we omuza gelen erkek muhabbet kusum satılıktır kafesıyle bırlıkte 75 ytl kusun saglıgı son derece mukuemmeldir.tel🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

kendı ewımde yetıstrdıgım 6 aylık evcıl ınsandan kacmayan ele we omuza gelen erkek muhabbet kusum satılıktır kafesıyle bırlıkte 75 ytl kusun saglıgı son derece mukuemmeldir.tel🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

YARDIM! -
dişi muhabbetim inler gibi ötüyor.. hastalanmasından şüpheleniyorum.. ne olur yardım..

YARDIM! -
dişi muhabbetim inler gibi ötüyor.. hastalanmasından şüpheleniyorum.. ne olur yardım..

55 tl ye ingliz jumbo bilezikli yavru muhabbetkuşları -
hollandadan ithal gelen ingliz jumbo muhabbetler satılıktır toptan verilecektik dişi erkekli kuşlardır 08 bileziklidir çoğu 🔒 Üyelere Özel yer istanbul