Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

14 YAŞINDA KÖTÜRÜM BİR ÇOCUK İÇİN!!!! -
14 yaşında belden aşağısı sakat tekerlekli iskemleye mahkum bir çocuk için ele alışkın muhabbet kuşu arıyorum. elinde olan varsa lutfen bana ulaşsın. aynı zamanda konuşamayan yani ahraz olan bu çocuk komşusunun bir hafta bakmaları için bıraktıkları muhabbet kuşu sayesinde " kuş" dedi ve söylediği üç kelimeden birisi bu anne,baba ve kuş. surekli kuş diyerek ağlıyormuş lutfen yardımcı olun. ankaradayım ben. ÜCRETİNİ ÖDEYECEĞİM TABİKİ. Duyarlı hayvan severlerin yardımcı olacağına eminim.özellikle ele alışkın olması lazım. başına konacak elden yem yiyecek. tel: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel msn / e/mail 🔒 Üyelere Özel buraya bile yazsanız ulaşırım size şimdiden teşekkür ederim.

!! ACİL !!sultan papaganımı satıyorum(2 aylık) -
sultan papaganımı malesef ilgilenemedigimden satıyorum.ele geliyor,ama bazen naz yapıyor,egitilmeye cok müsait.ilgilenen arkadaslara duyrulur.burdurdayım.burdur veya civar illerden olursa iyi olur.fiyatı 75 ytl..numaram 🔒 Üyelere Özel arayın görüselim.

satılık çift muhabbet kuşu -
damızlık olarak kullanabileceğiniz çok iyi anlaşan çift kuşumu satmak istiyorum renkleri gayat güzeller ve sağlıklıdırlar. dişi 5 buçuk aylık fln 4 aydır bnde sarı renkte erkekte 10 aylık fln 6 aydır bnde yeşil renkte fiyat:75 ytl antalyadayım antalya dışınada satabilirimm anlaşırsak msn: 🔒 Üyelere Özel

satılık kanaryalar -
1_ beşiktaşlı, border, erkek, 8 aylık, yüksek ötüşlü. fiatı: 65 ytl 2_ acı arı erkek, bir yaşında,, yüksek ötüşlü. fiatı: 50 ytl 3_gri border kırığı, iki yaşında,, erkek, 5_6 bülbül namesi var. fiat:70 ytl ankaradayım. tel:0-312-3267884 den merih

satılık muhabbet -
Evinizin Neşesi Yavru Muhabbet Kuşu Sesi ------------------------------------------- Kendi evimde ürettiğim yavru muhabbet kuşlarımı 25 ytlden başlayan fiyalarla satıyorum. Kuşlarım tamamen ev üretimi olduğu için sürekli yanımızda bulunuyorlar ve onları öpüp okşuyarak evcilleştiriyoruz. Yarı eğitimli olan bu kuşları alan arkadaşlarda bu durumu çok seviyorlar. Muhabbetkuşumu görmek için siteme girebilirsiniz 🔒 Üyelere Özel tel: 🔒 Üyelere Özel İstanbul / Fatih

-Satılık Yavrı Muhabbet kuşu- -
Evinizin Neşesi Yavru Muhabbet Kuşu Sesi ------------------------------------------- Kendi evimde ürettiğim yavru muhabbet kuşlarımı 25 ytlden başlayan fiyalarla satıyorum. Kuşlarım tamamen ev üretimi olduğu için sürekli yanımızda bulunuyorlar ve onları öpüp okşuyarak evcilleştiriyoruz. Yarı eğitimli olan bu kuşları alan arkadaşlarda bu durumu çok seviyorlar. Muhabbetkuşumu görmek için siteme girebilirsiniz 🔒 Üyelere Özel tel: 🔒 Üyelere Özel İstanbul / Fatih

kayseriden satılık orjinal iricins jumbo muhabbetler -
                                                             slm arkadaslar elimde son 3 tane kaldı kuşlar çok iri orjinal hollanda jumbosudur.1adet yeşil erkek 90ytl 1adet mavi erkek 75ytl 1adet mavi dişi 75 ytldir.cep:🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel

slm arkadaslar elimde son 3 tane kaldı kuşlar çok iri orjinal hollanda jumbosudur.1adet yeşil erkek 90ytl 1adet mavi erkek 75ytl 1adet mavi dişi 75 ytldir.cep:🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel

satılık Muhabbet -
Elimde bulunan muhabbetleri satıyorum 32 tane kaldı İng.kırıkları jumbo kırıkları ve yerliler wardı ilgilen arkadslar msnden ulsabilir 🔒 Üyelere Özel

satılık Muhabbet -
Elimde bulunan muhabbetleri satıyorum 32 tane kaldı İng.kırıkları jumbo kırıkları ve yerliler wardı ilgilen arkadslar msnden ulsabilir 🔒 Üyelere Özel

istanbuldan satılık genç çift muhabbet -
uygun fiyata muhabbet salma kafes ile birlikte daha yeni sayılır yeni normal boy bir kafes hediye yumurtalık felan tam takım erkek hollanda dişi normal erkek damızlık fotoları görmek isteyen msnde görebilir irtibat:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Ankaradan mavi yavru erkek jumbo ingiliz -
yuvadan ayrılalı 20 gün oldu.insana alışık mavi jumbo ingiliz. Tel: 🔒 Üyelere Özel

SATILIK AL MOZAİK VE MALİNUALAR -
Renklerini almış al mozaik yavrularım erkek dişi 60 ytl ve malinualarım çoğunluğu sarı erkek dişi 50 ytl den satılıktır. izmir karşıyakadayım arzu eden kümesimide ziyaret edebilir. arzu edene toptanda satış yapabilirim. 🔒 Üyelere Özel

50 çift muhabbet kuşu fotolu -
50 çift değişik renklerde muayyer muhabbet çiftleri satılacaktır.yer antalya olup her ile gönderim yapılır.🔒 Üyelere Özel nolu tlf dan ulaşabilir,🔒 Üyelere Özel adresinden fotolarını görebilirsiniz.

50 çift değişik renklerde muayyer muhabbet çiftleri satılacaktır.yer antalya olup her ile gönderim yapılır.🔒 Üyelere Özel nolu tlf dan ulaşabilir,🔒 Üyelere Özel adresinden fotolarını görebilirsiniz.

-Elde duran yavru muhabbet kuşları- -