Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

muhabbet kuşları arıyorum -
1 aylıkla 6 aylık arası değişen 10 erkek 10dişi muhabbet arıyorum 13 ytl den bu almam bir defa massus deil aldıklarımı satıncada yeniden aynı kişiden alabilirim fiyatta anlaşırsak ANTALYA/merkez msn: 🔒 Üyelere Özel

1 aylıkla 6 aylık arası değişen 10 erkek 10dişi muhabbet arıyorum 13 ytl den bu almam bir defa massus deil aldıklarımı satıncada yeniden aynı kişiden alabilirim fiyatta anlaşırsak ANTALYA/merkez msn: 🔒 Üyelere Özel

SATILIK MALİNUA KANARYALAR -
Kendi üretimim beyaz ve sarı dişiler 2008 tanesi40ytl tel 🔒 Üyelere Özel -02525725782 🔒 Üyelere Özel 2adet öter vaziyette malinua kırması erkekler aynı fiyata olur

satlık yavru jumbo RESİMLİ -

EĞİTİMLİ KONUŞTURMAYA MÜSAİT ORJİNAL JUMBO YAVRU ELDEN YEM YER ÇOK EVCİLDİR FİYAT 95 YTL TÜRKİYENİN HER YERİNE OTOBÜSLE GÖNDERİLİR İRTİBAT 🔒 Üyelere Özel 

satlık yavru jumbo RESİMLİ -

EĞİTİMLİ KONUŞTURMAYA MÜSAİT ORJİNAL JUMBO YAVRU ELDEN YEM YER ÇOK EVCİLDİR FİYAT 95 YTL TÜRKİYENİN HER YERİNE OTOBÜSLE GÖNDERİLİR İRTİBAT 🔒 Üyelere Özel 

öntel -
merhaba eni 100cm yükseklikte 40cm öntel arıyorum elınde varsa bana lütfen ulaşsın 🔒 Üyelere Özel

11 nağme vuran kanarya -
11 nağme vuran 8 aylık erkek belçika kanaryam satılık daha çok çeşidim var elimde taban fiyat 45 tavan fiyat ise 90 dır çok çeşidim var iletişim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 0332 512 18 91

11 nağme vuran kanarya -
11 nağme vuran 8 aylık erkek belçika kanaryam satılık daha çok çeşidim var elimde taban fiyat 45 tavan fiyat ise 90 dır çok çeşidim var iletişim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 0332 512 18 91

acil satılık damızlık sultan papağanları -
çifti 200 ytldir isterseniz kafes çeşitlerimde var mail 🔒 Üyelere Özel tel 🔒 Üyelere Özel 0332 512 18 91

acil satılık damızlık sultan papağanları -
çifti 200 ytldir isterseniz kafes çeşitlerimde var mail 🔒 Üyelere Özel tel 🔒 Üyelere Özel 0332 512 18 91

satılık baba ıng -
eşi olduğu için baba ınglzmı satıyorum fabrıka gbı bı kuş çok guzel yavrular verıyor ve 3 yavrudan bırı mutlaka kahve rengı renk taşıyor msn:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

satılık baba ıng -
eşi olduğu için baba ınglzmı satıyorum fabrıka gbı bı kuş çok guzel yavrular verıyor ve 3 yavrudan bırı mutlaka kahve rengı renk taşıyor msn:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

satılık baba ıng -

satılık baba ıng -

ingiliz jumbo muhabbet bir çift satılık -
2008 bilezikli bir çift ingiliz satılıktır eşleşmek üzereler ciddi alıcı olan gelip kafesinde gözlemleyebilir fiyat uygundur msn 🔒 Üyelere Özel

ingiliz jumbo muhabbet bir çift satılık -
2008 bilezikli bir çift ingiliz satılıktır eşleşmek üzereler ciddi alıcı olan gelip kafesinde gözlemleyebilir fiyat uygundur msn 🔒 Üyelere Özel

Satılık Kanarya Malinualar -
1 adet bileziksiz erkek ötümde 2007 doğumlı 1 adet bulgaristan BG bilezikli 2007 doğumlu 2 adet bunların yavruları 2008 bilezikli biri dişi biri erkek msn adresim: 🔒 Üyelere Özel cep tel: 🔒 Üyelere Özel fiyatı hepsi 200 ytl not: acil ihtiyaçtan dolayı satıyorum ankara içi olursa iyi olur isteyen dinlemeye gelebilir kuşları