Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

İNGİLİZ KUŞLARI -
Arkadaşlar ben 1992 yılından beri muhabet kuşları besliyorum ve bu işi gönülden yapıyorum en iyi kuşları alıp yavru yapıyorum. Kuşlar hepsini dışardan aldık ve bu kuşların yavrularını satıyorum...(ingiliz kuları) fiyatı 125 YTL dir

İNGİLİZ KUŞLARI -
Arkadaşlar ben 1992 yılından beri muhabet kuşları besliyorum ve bu işi gönülden yapıyorum en iyi kuşları alıp yavru yapıyorum. Kuşlar hepsini dışardan aldık ve bu kuşların yavrularını satıyorum...(ingiliz kuları) fiyatı 125 YTL dir

İNGİLİZ KUŞLARI -

İNGİLİZ KUŞLARI -

İNGİLİZ KUŞLARI -

yavru muhabbetler -
hollanda ve ingiliz muhabbet yavruları, 3-4 aylık damızlık muhabbetler cift altı dolu muhabbetler cift altı dolu sultan papağanları satılacaktır. her ile güvenli bir şekilde gönderimi yapılır.🔒 Üyelere Özel nolu tlf dan ulasabılır,🔒 Üyelere Özel adresınden ulasıbılır.cıftlerın tek tek tek fotolarını ve yavruların fotolarını 🔒 Üyelere Özel adresınden görebilirsiniz.

damızlık veya 7-8 aylık muhabbet kuşları arıyorum acil!!! -
üretimhan`de eşleştirmek için 10 çifte yakın muhabbet kuşları alıncaktır.. ulaşmak için ; 🔒 Üyelere Özel

üretimhan`de eşleştirmek için 10 çifte yakın muhabbet kuşları alıncaktır.. ulaşmak için ; 🔒 Üyelere Özel

KUŞLAR VE DİYER NE İSTERSENİZ BİZDE BULABİLİRSİNİZ WWW.TOPTANCANLİ.COM (RESİMLİ) -

Firmamız direkt ithalatcı olup 3 kıtada 12 ülke ve 25 firmayla çalışmaktadır.Her hafta değişik evcil hayvan ithalatı yapmakta olup egzotik kuşlar egzotik sürüngenler ve egzotik bahçe hayvanlarını yurdumuza CİTES belgesi FATURASI TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞININ resmi izniyle getirmektedir. Son zamanlarda artan evcil hayvan kacakcılığı konturolsuz yapıldığı için gerek insan sağlığını gereksede hayvan sağlığını olumsuz yönde etkilemektedir.Firmamızın getirdiği hayvanlar hem ithal ettiğimiz ülkenin hemde Türkiye nin ilgili kurumlarının denetiminde olup veteriner hekim kontrolundedir.Talebiniz üzerine her türlü canlı hayvanı getirmekteyiz ayrıntılı bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz İRTİBAT TEL: 0216 339 25 19 GSM: 🔒 Üyelere Özel FAX: 0216 339 22 46 WEB: 🔒 Üyelere Özel

KONYA DA SATILIK KONUŞAN MUHABBET KUŞU -
KOLA İÇMEYİ, KAĞITLA VE KÜÇÜK TOPLA OYNAMAYI ÇOK SEVEN 1 YAŞINI HENÜZ DOLDURMUŞ MUHABBET KUŞUMU MECBURİYETTEN SATIYORUM. KONUŞTUĞU KELİMELER: babacım,cicikuş,beşiktaş,konuşma len,çatlak. KONYA DA İKAMET EDEN VE CİDDİ OLARAK ALMAYI DÜŞÜNENLERİN İLGİLENMESİ RİCA OLUNUR. İLGİLELER İÇİN MSN ADRESİM:🔒 Üyelere Özel

Yavru Jumbo Arıyorum -
Yeni Yem Kırmaya Başlamış, Yuvadan Yeni Atlamış veya yuvadan yavru Jumbo Arıyorum.Msn uzerınden gorusebiliriz MAİL ve Msn : 🔒 Üyelere Özel

konyada damızlık muhabbet kuşu -
genç bakımlı eşiyle uyum içinde sağlıklı çift isteyenler bana ulaşsın

muhabbet ile takas satılık ahli -
5 6 CM BOYUNDA 3 ADET MAVİ AHLIM SATILIKTIR.MUHABBET İLE TAKAS YAPILIR.YERLI URETİM VE KOYU LACİVERTTİR. 🔒 Üyelere Özel

çift sultanla - muhabbet takası -
elimde 2çift sultan var ikisindende daha önce yumurta alınmıştır. yavru alınmamıştır. eşlerden birisinin erkegi konuşmaktadır. bu çift sultanları muhabbet kuşları ile takaslamak istiyorum. muhabbet üretimi yapmaya karar verdigim için sultanları elimden çıkarıyorum. tekliflerinizi bekliyorum. lütfen msn adresini ekleyin ve oradan teklifinizi iletin. 🔒 Üyelere Özel NOT: muhabbetler çift yada tek-tek olabilir... her ikiside DEGERİNDEN takaslanacaktır...

çift sultanla - muhabbet takası -
elimde 2çift sultan var ikisindende daha önce yumurta alınmıştır. yavru alınmamıştır. eşlerden birisinin erkegi konuşmaktadır. bu çift sultanları muhabbet kuşları ile takaslamak istiyorum. muhabbet üretimi yapmaya karar verdigim için sultanları elimden çıkarıyorum. tekliflerinizi bekliyorum. lütfen msn adresini ekleyin ve oradan teklifinizi iletin. 🔒 Üyelere Özel NOT: muhabbetler çift yada tek-tek olabilir... her ikiside DEGERİNDEN takaslanacaktır...