maddi durum sorunların nedeniyle komple satılık kırma ve yerlı muhabbetları denenmiş 1 yılda elenerek seçilmiş özel damızlıklar_10 çift 1,300 ytl_ bu adresten irtibat kurabilirsiniz.yer Samsundur( 🔒 Üyelere Özel.
MSN DEN RESİMLER GÖSTERİLİR LÜTFEN CİDDİ OLMAYANLAR EKLEMESİN...
maddi durum sorunların nedeniyle komple satılık kırma ve yerlı muhabbetları denenmiş 1 yılda elenerek seçilmiş özel damızlıklar_10 çift 1,300 ytl_ bu adresten irtibat kurabilirsiniz.yer Samsundur( 🔒 Üyelere Özel.
MSN DEN RESİMLER GÖSTERİLİR LÜTFEN CİDDİ OLMAYANLAR EKLEMESİN...
YAVRULAR 10 ADET CİVARIDIR YEŞİL VE GRİ TONLARINDA YAVRULAR VARDIR İLGİLENEN ARKADAŞLAR MSN:🔒 Üyelere Özel
çalıştığım için 7/24 msn de olamıyorum mail atarsanız konuşuruz
YAVRULAR 10 ADET CİVARIDIR YEŞİL VE GRİ TONLARINDA YAVRULAR VARDIR İLGİLENEN ARKADAŞLAR MSN:🔒 Üyelere Özel
slm. elimde bulunan 1 tane 2007 doğumlu, bilezikli, erkek jumbo muhabbet kuşumu satmak istiyorum. adana veya çevre iller olursa iyi olur. msn`den resim gönderirim.
msn: 🔒 Üyelere Özel.
hepinize iyi evciller dilerim...
hollanda ve ingiliz muhabbet yavruları,
3-4 aylık damızlık muhabbetler
cift altı dolu muhabbetler
cift altı dolu sultan papağanları satılacaktır.
her ile güvenli bir şekilde gönderimi yapılır.🔒 Üyelere Özel nolu tlf dan ulasabılır,🔒 Üyelere Özel adresınden ulasıbılır.cıftlerın tek tek tek fotolarını ve yavruların fotolarını 🔒 Üyelere Özel adresınden görebilirsiniz.
her ile güvenli bir şekilde gönderimi yapılır.🔒 Üyelere Özel nolu tlf dan ulasabılır,🔒 Üyelere Özel adresınden ulasıbılır.cıftlerın tek tek tek fotolarını ve yavruların fotolarını 🔒 Üyelere Özel adresınden görebilirsiniz.
selamlar elimde almanyadan getirtilen dkb bilezilikli 1 çift 2008 eşe yeni atılan damızlık malinua çifti var saf belçika waterslager malinuadır ve jansens gilbert in kanından gelen damızlıklardır ankara da olupta elinde yavru veren 1çift majör sakalarla takas etmek isterim kafese oturmuş veya kafeste doğup büyümüş ve 1-2 senelik olup yavru vermiş olması kesinlikle önemlidir saygılarla.. ilgilenen arkadaşlar msn de açık olacaktır 🔒 Üyelere Özel
alparslan demirci ankara
Eposta: 🔒 Üyelere Özel Telefon: 🔒 Üyelere Özel
selamlar elimde almanyadan getirtilen dkb bilezilikli 1 çift 2008 eşe yeni atılan damızlık malinua çifti var saf belçika waterslager malinuadır ve jansens gilbert in kanından gelen damızlıklardır ankara da olupta elinde yavru veren 1çift majör sakalarla takas etmek isterim kafese oturmuş veya kafeste doğup büyümüş ve 1-2 senelik olup yavru vermiş olması kesinlikle önemlidir saygılarla.. ilgilenen arkadaşlar msn de açık olacaktır 🔒 Üyelere Özel
alparslan demirci ankara
Eposta: 🔒 Üyelere Özel Telefon: 🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar ben 1992 yılından beri muhabet kuşları besliyorum ve bu işi gönülden yapıyorum en iyi kuşları alıp yavru yapıyorum. Kuşlar hepsini dışardan aldık ve bu kuşların yavrularını satıyorum...(ingiliz kuları) fiyatı 125 YTL dir
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.