Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

izmirden satılık mubbet yawruları resimli -
arkadaşlar muhabbet kuşu üreticiliği yapmaktayım elimde sürekli değişik rakamlarda yawru bulunmaktadır renkleri genelde parçalı sarı mavi beyaz dır yeşil kuş pek yoktur yerim izmirde telefonum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel adresine girip kuşların resimlerinede bakabilirsiniz siteye resim eklemeyi bilmiyorum üretici arkadaşlara da elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım fiyat konusunda arar görüşürseniz çok sevinirim

SULTAN KAFESİYLE BERABER -
İLGİLENEMEĞİMDEN DOLAYI SATIYORUM FİYAT 100 TL İSTANBUL/ESENKENT TEL:🔒 Üyelere Özel

mavi beyaz parçalı yavru jumbo -
mavi beyaz parçalı yavru jumbo erkek satılıktır anne baba bileziklidir yavrunun fiyatı 100tl dir. 🔒 Üyelere Özel elimde erkek yavrunun çok olması nedeni ile satılıktır.kendime ayırdığım bir kuştu bilginize. jumbo besleyenler iyi bilir jumboda parçalı bulmak zordur iyigünler

Böyle jumbo yavruları yok olmazda -
Arkadaşlar maddi durumumun kötülüğünden bu güzel 2 tane anlaşmış jumbo yavru kuşlarımı satıyorum bunlar çift kuştur yaza doğru yavru vericektir... SATIYORUM almak istiyen 🔒 Üyelere Özel eklesin konuşalım iki kuş alırsanız 170 yaparım tek alıcaksanız 90 ytl olur SATILIKTIR almak isten msnyi eklesin [img]🔒 Üyelere Özel][img]🔒 Üyelere Özel][img]🔒 Üyelere Özel][img]🔒 Üyelere Özel][img]🔒 Üyelere Özel]

sultan papağanı -
yarularını aldığım 3 çift sultan papağanlarımı satıyorum 250 tl

yuvadan çıkmak üzere olan renk muhabbet yavruları -
satlık 1 erkek mavi ing jumbo yavru ikibuçuk aylık ayrıca yuvadan çıkmak üzere olan iri cins renk yavruları satılık ing jumbo yavru 75 ytl renk yavruları tane 40 ytl almak isteyen arkadaşlar meil atabilirler 🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirler kuşlar ankara içine satılık

ACİLEN SATILIK KANARYALAR -
KENDİ ÜRETİMİM MALİNUA VE YORK KIRMALARI KUŞLAR VAR EŞE ATILMAYA HAZIR LAR ... KUŞLAR HER RENKTE VE GÜZEL ÖTÜLŞÜLER.. FİYATI KUŞA GÖRE DEĞİŞİRGÖRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR MSN ADRESİİ EKLERSE GÖSTEREBİLİRİM.. MSN 🔒 Üyelere Özel .. not: msn ye pek girmiyorum tel den ararsanız daha rahat olur 🔒 Üyelere Özel (beşiktaş, sarı, ahraç,ve yeşil kuşlar var)

cift muhabbet kuşu -
2 si ingiliz jumbodur renkleri mavi ve kırmızıdır daha yenidir en fazla 6 - 7 aylık satılık ben fiyat söylemiyim siz yazın mail ile birlikte olursa okey lerim

yavru muhabbet -
satılık muhabbet yavrusu kendı uretımımızdır ilgilenen arkadaslar için 🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel

Satılık Erkek Lizard ve Bakıcı Kanaryalar (İstanbul) -

Kümesimde yer açmak için bazı kanaryalarımı satmak istiyorum. Kuşların fotoğraflarını ve bilgilerini sitemde görebilirsiniz. (Site linkleri aşağıdadır)

Border ( Bakıcı) Erkek Kanaryama Ait Fotoğraf ve Bilgilere Ulaşmak İçin Tıklayınız

Lizard (Erkek) ve Diğer bakıcı kanaryalarıma ait fotoğraf ve Bilgilere Ulaşmak İçin Tıklayınız

Herkese bol ve sağlıklı yavrularla dolu bir sezon diliyorum,

Satılık Tüm kafes kuşları için dekoratif salma -

Arkadaşlar ihtiyacım kalmadığından dolayı içinde en az 20-25 muhabbet kuşunun yaşayabileceği altı çift çekmeceli salmayı satıyorum ölçü ve resim aşağıdadır , sıfır fiyatını öğrenmek isteyenler için söyleyim Cepa alışveriş merkezindeki petshopta aynısını gördüm üzerinde yazan fiyat 400 tl civarı idi internet sitelerinde ise 300 tl civarında satılıyor bende 75 TL ...

İLETİŞİM : 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel

Arkadaşlar ihtiyacım kalmadığından dolayı içinde en az 20-25 muhabbet kuşunun yaşayabileceği altı çift çekmeceli salmayı satıyorum ölçü ve resim aşağıdadır , sıfır fiyatını öğrenmek isteyenler için söyleyim Cepa alışveriş merkezindeki petshopta aynısını gördüm üzerinde yazan fiyat 400 tl civarı idi internet sitelerinde ise 300 tl civarında satılıyor bende 75 TL ...

toptan jumbo damızlık -
arkadaşlar 10 veya 15 adet 2008 olması makbule geçer yada 2007 doğumlu jumbo alacağım elinde olan arkadaşlarla msn den veya mail yoluyla görüşelim mail daha ii olur her zaman msne giremiyorum. 🔒 Üyelere Özel

Sarı Kanarya İzmir... -
Sarı Kanarya çok güzel ötüşlü yaklaşık 1 yaşında susmak bilmeyen bir kus kafesi ile birlikte verilecek 70 Tl İzmir... 🔒 Üyelere Özel buradan ulasabilirsiniz

SATILIK YAVRU MUHABETLER -
İSTANBUL AVCILARDA YUVADAN YENI AYRILMA YERLI MUHABBET YAVRULARI 25 YTL resul IŞIK 🔒 Üyelere Özel

bilezikli orjinal jumbo -
bilezikli dişi orjinal jumbo satılıktır. istanbul elden teslimdir. 🔒 Üyelere Özel

yavru jumbo -
BELKİ ÇOK ŞEY İSTİYORUM,MAVİ TONLARINDA YAVRU ANNE BABANIN HALA YANINDA YUVADA JUMBO YAVRU......... BU VASIFLARA UYGUN KUŞU OLAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE...ÜÇ BEŞ KURUŞ FAZLA FİAT BENİM İÇİN KESİNLİKLE SORUN OLMAYACAKTIR...BİRKAÇ AY SONRA YANINA BİR DİŞİ ALMAK İSTİYORUM,ACABA BU DİŞİYİ KISIR BİR KUŞ OLARAK SEÇME ŞANSIM VARMI DİŞİNİN SAĞLIĞI VE İLGİLENME ŞANSIM OLMADIĞI İÇİN YAVRU YAPMALARINI İSTEMİYORUM(ŞAHSEN BU KUŞLARI TEK BESLEME TARAFTARI DEĞİLİM) 🔒 Üyelere Özel ........ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler kadıköy maltepedeyim

ANKARADA İNGİLİZ YAVRULAR -
BİLEN BİLİR TURTAŞ ÇARŞISI HASAN ABİ CEBECİ DÖRTYOL OKTAY ABİ KAYNAKLI KUŞLAR, BENİDE MÜMKÜNSE AHBAPLIK ETTİĞİM OKTAY ABİDEN SORABİLİRSİNİZ (ASIL İŞİM SAĞLIK SEKTÖRÜ), ÇOK İDDEALIYIM KENDİ ÇAPIMDA :) AMA HAKKATEN GÜZEL OLDU MUBİŞLERİM YAVRULAR ZATEN 3 AYLIK OLUNCA İŞTE BUDUR DEDİRTİYORLAR,ARKADAŞLAR ANKARADA ÇOK ARADIM ÇOK İYİ KUŞU OLAN 10 KİŞİ YOKTUR BENİM GÖRDÜĞÜM TANIDIĞIM 3 ÜRETİCİ VAR YUKARDA BAHSETTİĞİM KUŞ SEVDALILARI VE BİR ARKADAŞ DAHA,BEN ÇOK MÜTEVAZİYİM ONLARIN YANINDA SAYIM SINIRLI AMA KENDİ YAVRULARIMI EŞE ATABİLECEK DURUMA GELDİM , YAVRULAR GÖRÜLEBİLİR KESİN ÜRETİMLİK HAYVANLAR

ANKARADA İNGİLİZ YAVRULAR -
BİLEN BİLİR TURTAŞ ÇARŞISI HASAN ABİ CEBECİ DÖRTYOL OKTAY ABİ KAYNAKLI KUŞLAR, BENİDE MÜMKÜNSE AHBAPLIK ETTİĞİM OKTAY ABİDEN SORABİLİRSİNİZ (ASIL İŞİM SAĞLIK SEKTÖRÜ), ÇOK İDDEALIYIM KENDİ ÇAPIMDA :) AMA HAKKATEN GÜZEL OLDU MUBİŞLERİM YAVRULAR ZATEN 3 AYLIK OLUNCA İŞTE BUDUR DEDİRTİYORLAR,ARKADAŞLAR ANKARADA ÇOK ARADIM ÇOK İYİ KUŞU OLAN 10 KİŞİ YOKTUR BENİM GÖRDÜĞÜM TANIDIĞIM 3 ÜRETİCİ VAR YUKARDA BAHSETTİĞİM KUŞ SEVDALILARI VE BİR ARKADAŞ DAHA,BEN ÇOK MÜTEVAZİYİM ONLARIN YANINDA SAYIM SINIRLI AMA KENDİ YAVRULARIMI EŞE ATABİLECEK DURUMA GELDİM , YAVRULAR GÖRÜLEBİLİR KESİN ÜRETİMLİK HAYVANLAR