kendı urettıgım 100 adet sarı ımparator yavrusu 10 adet yetıskın sarı prenses sarı ımparatorlar 4-5 cm. sarı prensesler 6-7 cm. ımparatorların tanesı 2 ytl. prensesler 5 ytl. yada dısı frontozalarla takas yapılır
kendı urettıgım 100 adet sarı ımparator yavrusu 10 adet yetıskın sarı prenses sarı ımparatorlar 4-5 cm. sarı prensesler 6-7 cm. ımparatorların tanesı 2 ytl. prensesler 5 ytl. yada dısı frontozalarla takas yapılır
70 x 30 x 50h akvaryum ve üst kapağı ve aydınlatması
Jebao dış filtre
1 adet ısıtıcı
1 adet champion hava motoru
Bolca kumu ve kaya
Hava taşı
30x22x14 yawru akvaryumu
1adet hava taşı
1 adet ısıtıcı
2 erkek 5 dişi sarıprenses (dişilerden birinin ağzı dolu)
1adet 10cm frontoza
1adet 4-5 cm frontoza
1 adet 3 cm frontoza
1 adet 8cm silver shark
1 adet melek
1 adet shing thank
40-50 arası sarıprenses yawrusu
Hepsi bütün olarak satılıktır.Ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum.ben istanbuldyım.bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.çalıştığım için mail atarsanız iyi olur.fiyatı belirlemedim burdaki balıkseverlere güveniyorum satmak istememin nedeni daha büyük akvaryum kurucam.Tekliflerinizi 🔒 Üyelere Özel
Jebao dış filtre
1 adet ısıtıcı
Bolca kumu ve kaya
Hava taşı
30x22x14 yawru akvaryumu
1adet hava taşı
1 adet ısıtıcı
1adet 10cm frontoza
1adet 4-5 cm frontoza
1 adet 3 cm frontoza
1 adet 8cm silver shark
1 adet melek
1 adet shing thank
Hepsi bütün olarak satılıktır.Ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum.ben istanbuldyım.bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.çalıştığım için mail atarsanız iyi olur.fiyatı belirlemedim burdaki balıkseverlere güveniyorum satmak istememin nedeni daha büyük akvaryum kurucam.Tekliflerinizi 🔒 Üyelere Özel
Jebao dış filtre
1 adet ısıtıcı
Bolca kumu ve kaya
Hava taşı
30x22x14 yawru akvaryumu
1adet hava taşı
1 adet ısıtıcı
1adet 10cm frontoza
1adet 4-5 cm frontoza
1 adet 3 cm frontoza
1 adet 8cm silver shark
1 adet melek
1 adet shing thank
2 cm boylarındakiler 2 YTL
3 cm boylarındakiler 2,5 YTL
4 cm boylarındakiler 3 YTL
5 cm boylarındakiler 4 YTL
Balıklar son derece sağlıklıdır.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar yerim yok acele edin 12-14 cm 4 adet muğlada oturuyorum yakın illere otobüs ile gönderilir.tl02522828944 msn moikan_48@hotmail mail 🔒 Üyelere Özel kameradan görebilirsiniz
selam arkadaşlar düşünürseniz hepsini 100ytl vericem acele yerim yetersiz 02522828944 veya kizimdost@mynet yada balıkları görmek için kamerada 🔒 Üyelere Özel muğladayım yakın illere otobüs ile gönderirim
1,5 aylık terrier köpeğim var. Çoook sewimli, tam bir oyun köpeği. Bir arkadaşım hediye etti ama alerjim olduğu için bakamıyorum. Deniz akvaryumu - malezemeleri ile takas etmek istiyorum. İlgilenenler
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
ANKARA
tür değiştireceğimden dolayı elimdeki 1 çift kırmızı mücevher erkek 8 cm dişi 6 cm 30 ytl 1 çift sarı prenses erkek 9 cm dişi 7 cm 20 ytl satıyorum 🔒 Üyelere Özel (ankara)
tür değiştireceğimden dolayı elimdeki 1 çift kırmızı mücevher erkek 8 cm dişi 6 cm 30 ytl 1 çift sarı prenses erkek 9 cm dişi 7 cm 20 ytl satıyorum 🔒 Üyelere Özel (ankara)
yerimin dar olmasından dolayı elimde olan 4 adet 12-14 cm etcil piranhayı 120ytl ye satmak istiyorum.ilgilenen arkadaşlar02522828944ten ulaşabilir mail adresim 🔒 Üyelere Özel balıkları canlı olarak kamera ile göstermek için msn adresim 🔒 Üyelere Özel muğlada oturuyorum yskın illere otobüs ile gönderebilirim
selam arkadaşlar akvaryum yetersizliğinden dolayı elimde bulunan 4 adet etcil pirenhamı satmak istiyorum 2 tanesi 12cm 2 tanesi14cm hepsini 120ytlş ye vermek istiyorum ilgilenenler 02522826944 veya 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler isteyenleree
msn adresimden kamera ile balıkları gösterebilirim muğla ve çevresi tercihimdir,yakın illere otobüs ilke göndere bilirim msn 🔒 Üyelere Özel
130 lıtrelık akvaryum
15 paket kum
ısıtıcı
ıc hava fıltresı
ıkı orta boy mango koku (kutuk)
ozel olarak yaptırdıgım cok saglam ve guzel masası
ısık tesısatı
us kapak ıptalı komple cam doseme ek olarak kapagıda var tabı
______20 CM BOYUNDA SILVER AROWANA______
arka dekor resmı
tamamen cızıksızdır ve sıyah cercevelıdır garantı verırım almak ısteyen varsa arasın benı satma sebebım ıngıltere yolu var o yuzden :)🔒 Üyelere Özel 200 ytl fıyat verıyorum pazarlık yaparız ama bunca sey verıyorum sızde bana yardımcı olun:)
okudugunuz ıcın saolun:) lol
130 lıtrelık akvaryum
15 paket kum
ısıtıcı
ıc hava fıltresı
ıkı orta boy mango koku (kutuk)
ozel olarak yaptırdıgım cok saglam ve guzel masası
ısık tesısatı
us kapak ıptalı komple cam doseme ek olarak kapagıda var tabı
______20 CM BOYUNDA SILVER AROWANA______
arka dekor resmı
tamamen cızıksızdır ve sıyah cercevelıdır garantı verırım almak ısteyen varsa arasın benı satma sebebım ıngıltere yolu var o yuzden :)🔒 Üyelere Özel 200 ytl fıyat verıyorum pazarlık yaparız ama bunca sey verıyorum sızde bana yardımcı olun:)
okudugunuz ıcın saolun:) lol
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.