elımde kalan balıklarımı satıyorum neden tur degısıklıgı 1adet 11cmlık erkek yunus 1adet 11cmlık erkek sarı prenses 1adet 12cmlık seker pembe 3adet 1e2d 5-6cmlık kadanga 2adet erkegı 7cm dısısı 5cmlık ıce man bunları alanlara 2tane 3-4cmlık lıthobates hedıyemdır teklıfı sız verın lutfen ankara dısındakıler teklıf vermesın
MERHABALAR MAS AKVARYUMUMU ICERISINDEKI TUM AKSESUARLARI BALIKLARI VE SEHPASIYLA YANINDA YAVRULUK AKVARYUMU TUM AKSESUARLARI ILE BIRLIKTE VERECEGIM DETAYLI BILGI ICIN 🔒 Üyelere Özel YADA kadir.arslan@servus.🔒 Üyelere Özel DEN BANA ULASABILIRSINIZ ISTANBUL BAHCELIEVLERDE OTURUYORUM ISTEYENLERE RESIM GONDERILIR HEPSI 800 YTL.
MERHABALAR MAS AKVARYUMUMU ICERISINDEKI TUM AKSESUARLARI BALIKLARI VE SEHPASIYLA YANINDA YAVRULUK AKVARYUMU TUM AKSESUARLARI ILE BIRLIKTE VERECEGIM DETAYLI BILGI ICIN 🔒 Üyelere Özel YADA kadir.arslan@servus.🔒 Üyelere Özel DEN BANA ULASABILIRSINIZ ISTANBUL BAHCELIEVLERDE OTURUYORUM ISTEYENLERE RESIM GONDERILIR HEPSI 800 YTL.