Akvaryum Forumları

Satılık Akvaryum Malzemeleri

Satılık akvaryum masası ile birlikte gerçekten çok ucuz (resimli) -

kusura bakmayın resim düzeni biraz tipsiz olabilir..Neyse, akvaryumun ebatlar 80#30#40h tır 6 mm camdan yapılmıştır.altındaki masası,kumu,resmi ile birlikte 70 ytldir.şu ana kadar hiç bir deformsyona ugramamıştır.herhangi bi kusuru yok kapagı dışında.kapagını isterseniz siz istediginiz biçimde aleminyumcularda yaptırabilirsiniz..tamamen kendim tarafından 2 yıl süreyle kullanılmıştır saglamlıgı konusunda sizlere garanti veriyorum ;)...bana ulaşırsanız sizinle bi pazarlık yapabilirim..

mail adresim : 🔒 Üyelere Özel

Saygılarımla,

Crano

SATILIK FULL+FULL AKVARYUM -
80*40*50 BOYUNDAKI MAS AKVARYUMUMU SATIYORUM BU AKVARYUMU ALDIGINIZDA NELER SIZIN OLACAK ? 1.80*40*50 MAS AKVARYUM 2.CHAMPION IC FILTRE 3.CHAMPION CIFT CIKISLI HAVA MOTORU 4.HAVA TASLARI 5.IKI ADET GROLUX MAVI VE PEMBE FLORASAN 6.PLASTIK SUYA DAYANIKLI MANZARA 7.DERECE AYARLI ISITICI 8.CAMA YAPISMIS SU SICAKLIGINI GOSTEREN DERECE 9.25YTL DEGERINDE DENIZ KUMU 10.UC ADET DEGISIK KAYA 11.1 ADET KIRMIZI MERCAN 12.BIR ADET KIRIK KUP 13.BIR ADET SAHTE BITKI 14.BIR ADET CIFTLI KALE 15.25*15*20 BOYUNDA YAVRU AKVARYUMU 16.YAVRULUGUN FILTRESI 17.YAVRULUGUN HAVA VEREN OYUNCAGI 18.YAVRULUGUN KUMU VE TASLARI 19.1 AHLI 6 SARI PRENSES YAVRUSU 20.10 ADET SARI IMPARATOR 21.10 ADET SARI PRENSES 22.5 ADET YUNUS 23.2 ADET AHLI 24.2 ADET VATOZ 25.AKVARYUMUN SEHPASI (HEM AKVARYUM HEMDE YAVRULUK AYNI SEHPEDA DURUYOR) EVET ARKADASLAR YANLIS DUYMADINIZ BUNLARIN HEPSINI BIRLIKTE VERIYORUM RESIM BOYUTLARI BUYUK OLDUGUNDAN KOYAMADIM ISTEYENLERE RESIM YOLLAYABILIRIM kadir.arslan@servus.🔒 Üyelere Özel DEN RESIM ISTEGINDE BULUNABILIRSINIZ BALIKLARIN HEPSI YUNUSLAR HARIC YAVRU VERIYOR AKVARYUM BIR AYLIK VE PIRIL PIRILDIR YENI ALDIGIM PAPAGANIMA DAHA BUYUK BIR KAFES ALACAGIM VE EVDE YER OLMADIGINDAN SATIYORUM 500 YTL ISTANBUL BAHCELIEVLERDEYIM

satılık yavrularıyla midas -
selam arkadaşlar 2 adet midas ve 200 civarın da yavruları var sadece midas beslemek isteyen arkadaşlar varsa çok iyi sürekli yavruluyor. Karma akvaryumum olduğu için satıyorum Hepsi 150 Ytl.''dir. isteyenler 🔒 Üyelere Özel saygılar. istanbul civarın da oturan arkadaşlar tercihtir

japon baligim kacti -
dun japon baligimi hava alsin diye bahceye birakmistim almaya geldigimde tasmasini buldum eger turuncu renkli bir jopon baligi gorurseniz lutfen haber verin

japon baligim kacti -
dun japon baligimi hava alsin diye bahceye birakmistim almaya geldigimde tasmasini buldum eger turuncu renkli bir jopon baligi gorurseniz lutfen haber verin

satılık danua bakın lütfen -
köpeğim 8 aylık ve saf danua mavi gözlü 350ytl istiorum bana 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özelden ulaşın by

satılık danua bakın lütfen -
köpeğim 8 aylık ve saf danua mavi gözlü 350ytl istiorum bana 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özelden ulaşın by

satılık yerli lepistesler -
elimde kendi üretip satığım sağlıklı güzel renklerde yaklaşık 25 tane lepistes var isteyen arkadaşlara duyurulur. 25 lepistes 25 YTL balıkların resimlerini 🔒 Üyelere Özel adresinden görebilirsiniz.

etcil pırana11-12 cm 3 adet hepsi 80ytl -
arkadaşlar elimde bulunan 3 natteri satılık 11-12cm hepsi 80ytl 🔒 Üyelere Özel 2828944

arkadaşlar elimde bulunan 3 natteri satılık 11-12cm hepsi 80ytl 🔒 Üyelere Özel 2828944

satılık 2 akvaryum ve balıklar -
70x34x25 ve 40x26x19 ölçülerinde iki adet akvaryum, 1 hava pompası 2 filtre, 2 ısıtıcı, kum, bitki, 2 yavruluk, 5 Elma salyangozu, 300 civarı elma salyangozu yavrusu ve 50 - 60 civarı velifera, lepistes, 2 neon Fiyatı : 175 YTL 🔒 Üyelere Özel

20 adet 4cm tül melek 20 YTL -
Meleklerinizi gelip seçebildiğiniz gibi uçak yada otobüsle de gönderebilirim

20 adet 4cm tül melek 20 YTL -
Meleklerinizi gelip seçebildiğiniz gibi uçak yada otobüsle de gönderebilirim

YOK MU İSTEYEN HEPSİEVCİL DOSTLARINDAN? -
70 x 30 x 50h akvaryum ve üst kapağı ve aydınlatması Jebao dış filtre 1 adet ısıtıcı 1 adet champion hava motoru Bolca kumu ve kaya Hava taşı 30x22x14 yawru akvaryumu 1adet hava taşı 1 adet ısıtıcı 2 erkek 5 dişi sarıprenses (dişilerden birinin ağzı dolu) 1adet 10cm frontoza 1adet 4-5 cm frontoza 1 adet 3 cm frontoza 1 adet 8cm silver shark 1 adet melek 1 adet shing thank 40-50 arası sarıprenses yawrusu Hepsi bütün olarak satılıktır.Ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum.ben istanbuldyım.bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.çalıştığım için mail atarsanız iyi olur.fiyatı belirlemedim burdaki balıkseverlere güveniyorum satmak istememin nedeni daha büyük akvaryum kurucam.Tekliflerinizi bekliyorum. 🔒 Üyelere Özel

lütfen gerçekleri yazın ilanlara, herkese duyurulur.!!!!.. -
ya arkadaşlar ne anlıyorsunuz yalan yanlış ilanlarla herkesi kandırmaya çalışıyorsunuz.kimsenin ümit ve hayaleriyle oynamayalım biraz daha seviyeli olalım.tabiki bu yazdıklarım yalan yanlış şeyler yazanlara onlar üstüne alınsın.bir evcil dostuna hiç ama hiç yakışmıyor.....yorumlara açıktır..

SATILIK JACK RUSSELL YAWRULARIII -
yawrularım daha 3 günlük şimdiden 3 tane yawrum kaldı..ciddi ilgilenen arkiler fiatı :300$ dır...

KOMPLE SATILIK -
80*40*50 BOYUNDAKI MAS AKVARYUMUMU ICERISINDEKI TUM MALZEMELERI VE BALIKLARIYLA SEHPASI BIRDE 30*25*20 BOYUNDAKI YAVRULUK AKVARYUMU YINE TUM MALZEMELERI ILE BIRLIKTE SATIYORUM FIYAT PAZARLIKSIZ 500 YTL DIR ICERISINDEKI BALIKLAR 10 SARI IMPARATOR 10 SARI PRENSES 5 YUNUS 2 AHLI 2 VATOZ YAVRULUKTADA 1 AHLI 6 SARI PRENSES YAVRUSU VAR ISTANBUL BAHCELI EVLERDEYIM DAHA DETAYLI BILGI ICIN 🔒 Üyelere Özel YADA kadir.arslan@servus.🔒 Üyelere Özel DEN BANA ULASABILIRSINIZ BALIKLARIN HEPSINDEN YUNUSLAR HARIC YAVRU ALINIYOR

Atman AR 380 -
Atman AR 380 Akvaryumumu 70 Ytl''ye Satıyorum.Ilgilenen Arkadaslar Varsa Mesajlarınızı Bekliyorum.

Atman AR 380 -
Atman AR 380 Akvaryumumu 70 Ytl''ye Satıyorum.Ilgilenen Arkadaslar Varsa Mesajlarınızı Bekliyorum.