Satılık Akvaryum Malzemeleri

Satılık akvaryum masası ile birlikte gerçekten çok ucuz (resimli)

kusura bakmayın resim düzeni biraz tipsiz olabilir..Neyse, akvaryumun ebatlar 80#30#40h tır 6 mm camdan yapılmıştır.altındaki masası,kumu,resmi ile birlikte 70 ytldir.şu ana kadar hiç bir deformsyona ugramamıştır.herhangi bi kusuru yok kapagı dışında.kapagını isterseniz siz istediginiz biçimde aleminyumcularda yaptırabilirsiniz..tamamen kendim tarafından 2 yıl süreyle kullanılmıştır saglamlıgı konusunda sizlere garanti veriyorum ;)...bana ulaşırsanız sizinle bi pazarlık yapabilirim..

mail adresim : 🔒 Üyelere Özel

Saygılarımla,

Crano

:( Arkadaşlar indirim yapacagım gerçekten..bakın masası ile birlikte diyorum hae :)

bu ebatlarda bir akvaryum sahip olmak isteyenler için gercekten cok ideal bir fiyat..bu akvaryumu masası ile almaya kalksanız en az 200 ytl ye mal olur inanın bana istediginiz yere sorabilirsiniz..masası ile birlikte yukarıda görmüş oldugunuz akvaryum yalnızca 70 ytl dir.hiç bir zedeye yada catlağa maruz kalmamıştır yıllarca kullanabileceginize güvence bile verebilirim ( cam kalınlığı: 6 mm ) ...2 yıl boyunca yalnızca benim tarafımdan kullanılmıştır ve halada kullanmaktayım isteyen biri olursa hemen hazır hale getirecegim merak etmeyin,  çünkü yeni akvaryumum kurulmayı bekliyo :)

crano;

Sen akvaryumuna bir kapak yaptırıp öyle satmayı deneseydin şimdiye satmıştın We're Number One:))) 

Aslına bakarsan dogru söyledin DEEPFISHING48...

tamam o zaman:

eger kapaksız almak isteyen varsa akvaryumu 50 ytl ye,

yada kapaklı olmasını isterseniz akvaryumu 60 ytl ye veriyorum..

bir kez daha uyArayım altındaki masada DAHİL..

Saygılarımla,

Crano

Merhaba arkadaşım akvaryumunu çok beğendim ama 1 akvaryum daha koyacak yerim yok ama içindekileri de satmayı düşünürsen ilgilenirim.Bi de senin yerin neresi ben İstanbuldayım.Eğer bu yazı ile ilgilenirsen mail adresim: 🔒 Üyelere Özel görüşmek üzere.

ben de ist/kartalda oturuyorum içindekileri derken balıklarımı kasdediyosan kusura bakma onlar benim 3 yıllık arkadaşlar..mail adresini msn' imie ekliyorum..

Oldu yine de çok teşekkür ederim msn den konuşuruz artık görüşmek üzere.

rica ederim, ayıp ettin konusuruz tabii

kimse yok mu ilgilenen :( haklısınız kapagı olmadıgı için tavsiye etmeyebilirsiniz ama 50 ytl ye bu akvaryumu masası ile birlikte asla alamazsınız..sadece masası 50 ytl tutar zaten..kapagınıda sonradan siz alabilirsiniz dimi!!! :)

Saygılarımla,

Crano

Yanıtlamak için giriş yapın